אנדו בידיים

gui1

New member
אנדו בידיים

אתמול שמעתי הרצאה בגרפולוגיה כל משתתפ התבקש לכתוב קטע . גם אני כתבתי קטע על חויות הנסיעה והטיול בסופ ההרצאה פנימית לגרפולוגית והיגשתי לה את כתב ידי היא שאלה אותי אם אני במחזור - עניתי שלא ואז אמרה יש לך בעיות באיזור הגניקולוגי רחם חצוצרות שחלות אני לא יודעת... הייתן מאמינות שהאמנדו השתלט גם על כתב היד ? פשוט מדהים איך היא ידעה וכל הרופאים האחרים במשך 20 שנה לא ידעו ? מעניין מי כאן השרלטן

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo12.gif מדהים

ועוד גרפולוגיה לא נחשב כ"מדע מדוייק", אך לאור סיפורך נראה שניתן לשלבו כקורס בלימודי רפואה... טוב בעצם רק לאחר שהרופאים יילמדו לאיית את השם אנדומטריוזיס

gui1

New member
טוב אז יש המשך

מאז גם אני לא שקטתי בהרצאה שלה היא אמרה שהרבה פעמים אפשר לשנות את האישיות באמצעות שינוי כתב היד התקשרתי אליה ושאלתי האם באמצעות שינוי כתב היד אפשר לשנות או לטפל במחלה היא אמרה שלא כיוון שאת הבעיה היא גילתה לפי הקווים ולא לפי האותיות - לא ככ הבנתי זאת - ועליהם אין שליטה אני תרגמתי זאת למשהו אולי גנטי - מולד- שכנראה באתי איתו לעולם וגם העזוב איתו את העולם בכל אופן קבעתי איתה פגישה מישהו שרואה את ריריתי המטיילת ומקדיש לה תשומת לב זוכה מידית ליחס מעודפ...

../images/Emo45.gif

לקחתי את זה קצת הלאה אומרים שאפשר לגלות גם ברפלקסולוגיה או בהתבוננות בכף היד. יש לי כתם אדום בחלק של כף היד, ופעם מישהי אמרה לי שזה סימן של "מחזור או היריון". לא ייחסתי לזה חשיבות בכלל, אבל אולי זה גם סימן של אנדו'. סופר מעניין.

למעלה