אנדורה

darts5

New member
אנדורה

לפני שנתיים הייתי בטירול שבאוסטריה לשבוע וגלשתי לבסוף בעיקר באדומים ושחורים,
חברים רוצים לטוס לאנדורה, איך האתרים שם ביחס לאוסטריה או צרפת?

hendanos

New member
אצלי רק אוסטריה

במידה והתקציב מאפשר אני מתכוון לגלוש רק באוסטריה כל חיי!! ועכשיו ברצינות לא מכיר את אנדורה אבל תוכל לקרוא פה על האתרים השונים

natyh

New member
על פניו

המרחק בין אנדורה לבקירה ברט הוא שעתיים נסיעה .
אנדורה שלוש וחצי ארבע שעות נסיעה מברצלונה, בקירה חמש וחצי שש שעות נסיעה.
אנדורה מקום המוני מפוצץ בתיירים , אתרים בינוניים חקם טובים יותר ארקליס טוב מפאל ארינסאל, גראן ולירה נחשב ברמה דומה לשל ארקליס , פאס דה לאס קאסאס פחות או יותר דומה .

בקירה אתר נפלא לא צפוף, לא מוכר .
אתרי צרפת אשווה לפורט דה סולי , לטעמי ואני משוחד : אתרי אנדורה הרבה פחות טובים מפורט דה סולי, בירה הוא האתר הקטלני המוביל , קטלוניה זו קטלוניה עולה לטעמי משמעותית על כל אתרי פורט דה סולי, גם מבחינת תחזוקה קטלנית שלא מכירה חוכמות ולא הזנחות, וגם קושי , המסלולים מאתגרים יותר מפתיעים יותר , יש גם מסלולי מתחילים מצוינים המיועדים למתחילים נקודה , ללא התחכמויות כל שהן וכולל גם מסועי מתחילים מקורים מיוחדים , זו קטלוניה הרמה הגבוהה ביותר האפשרית בכל דבר.

http://www.baqueira.es/estacion/safaris

העלתי סירטון לפני מספר ימים היו 1590 צפיות אז התחיבתי לחוזה מריה חבר יקר מסקי סרוויס בקירה על 2500 צפיות בהקדם עדיין לא הגענו ליעד אשמח לעזרה .

תרומתכם מתכקשת :

http://www.youtube.com/watch?v=_5nyGeI1oM8

אנדורה בינונית לגמרי..

אלטרנטיבה למי שהיה באוסטריה לדעתי רק אוסטריה או איטליה (חלקים מסוימים גם בשוויץ כמו דבוס למשל)
יש את הבירה אנדורה לה ויה (אאל"ט) שהיא מאוד יפה אבל אם חשוב לך
גם אפרה סקי ,אנדורה לא בדיוק היעד לזה..

natyh

New member
וספרד וצילה בכלל לא קיימות....

נו שוין צריך להגיב לכל הודעה ?
לא ממש ....

מבקר גבולות

צרפת הייתי ממליצה על ואל טורנס (אבל זה ברור לא? :) )
לגבי שוויץ, פרט לדבוס לא מכירה שוסים, תקן אותי אבל בכיף

uriassa1

New member
סע לפס דה לה קאזה

לא הייתי באוסטריה, אבל הייתי בסלה רונדה לפני 3 שנים.

אין ספק שהסלה רונדה יפה הרבה יותר, והמרחב מדהים.

שנה שעברה הייתי באנדורה, בגרנד ולירה, לטעמי אחלה מרחב לכל הרמות, יופי של ופפיסטים ואני לא יודע למה קטלו אותה פה. אפרה סקי כמעט ולא היה אבל הייתי באמצע מרץ אז אולי יש בעונה. לדעתי סע ואל תתלבט.

למעלה