אנדורה "דחוף" מי נמצא שם ? אני חייב לדעת כי אני רוצה להגיע.
ח חלב מוקצף New member 29/5/03 #2 אחרי שנפלטתי בבושת פנים משיעורי גיאוגרפיה בבי"ס (וביולוגיה, ומתמטיקה), אני מתנצלת מראש על השאלה הבאה: איפה זה אנדורה?
אחרי שנפלטתי בבושת פנים משיעורי גיאוגרפיה בבי"ס (וביולוגיה, ומתמטיקה), אני מתנצלת מראש על השאלה הבאה: איפה זה אנדורה?
S Sparker New member 29/5/03 #3 ממלכה קטנה בפירנאים... בין צרפת לספרד ובאחריות שתיהן... מקום באמת נחמד. מוצרי חשמל זולים...
G gocome New member 29/5/03 #4 היורדים האלה.לא יודעים איפה הם חיים כמו שרבין אמר וצדק "נפולת של נמושות"
J Jemand New member 29/5/03 #5 תזהר שיורם וקטור לא יבוא עליך... אני קורא ליורם וקטור להאבק במטריד הקטן...
ה האיש הקטן מהרחוב New member 29/5/03 #7 תזכיר לי, יורם וקטור עדיין בארץ? או שהוא בחו"ל והחלום שלו זה בית בארץ?
ח חלב מוקצף New member 30/5/03 #9 מדהים, הא?!? אותם שיעורי גיאוגרפיה מהם הודחתי, היו בבי"ס ישראלי בישראל. באלו מהם שכן נכחתי, לימדו אותי, בין היתר, שבירת הולנד היא האג. (רמז.... היא לא....) נפולת נפולת - אבל מחייכים בבוקר.
מדהים, הא?!? אותם שיעורי גיאוגרפיה מהם הודחתי, היו בבי"ס ישראלי בישראל. באלו מהם שכן נכחתי, לימדו אותי, בין היתר, שבירת הולנד היא האג. (רמז.... היא לא....) נפולת נפולת - אבל מחייכים בבוקר.