אנדומטרין

נועם 789

New member
אנדומטרין

לאחר שכנראה פיתחתי רגישות לאנדומטרין הרופא הנחה להפסיק.
הוא טוען שבשלב כזה אין טעם להחליף נרות(לא הבנתי למה אבל לא משנה)
נכון לכרגע לוקחת דופסטון וזריקת פרונטוגסט כל יומיים.
בנוסף שבוע שעבר אוביטרל לתמיכה ראשון שלישי וחמישי.השבוע דקקפטיל ראשון שלישי וחמישי.
מה דעתכן? מספיק תמיכה? אני מתה מפחד להפסיק אבל הוא אמר שלא יעשה לי טוב להמשיך עם האנדומטרין...

נועה312

New member
אני חושבת שהוא נתן לך מלא תמיכה

ושתסדרי גם בלי האנדומטרין בהנחה שאת חוזרת לזריקות פרוגסטרון בהמשך השבוע. מתי הבטא? יש לך היסטוריה של פרוגסטרון נמוך אחרי ביוץ שבגללה התמיכה החזקה? לי עד היום 2 רופאים נתנו רק אנדומטרין

נועם 789

New member
נועה אין כמוך! תמיד את עונה לי ראשונה :)

בטא בשני בע"ה , אין לי היסטוריה של פרוגסטרון נמוך. סבב קודם הייתי עם אנדומטרין וזריקות פרונטוגסט פעמיים בשבוע והסבב הוא הוסיף זריקות כל יומיים ודופסטון פעמיים ביום 2 כדורים (4 סך הכל) בנוסף בשני הסבבים הוא נתן לי 3 פעמים אוביטרל לתמיכה ו-3 פעם דקקפטיל כתמיכה (הם בעצמם מוסיפים פרוגסטרון לא ? )

נועה312

New member
תודה חחח

מעניין למה הוא נותן תמיכה כל כך חזקה ומה השיקולים שלו..
עשיתי עד היום 6 החזרות מתוכן 3 הראשונות הסתיימו בשלילי וה3 הבאות הסתיימו בהריון (הראשון מהם לא היה תקין) ולא "זכיתי" להכיר את זריקות הפרוגסטרון הכואבות האלה עדיין.
וכן אוביטרל ודקא גורמים להפרשה גם של אסטרדיול וגם של פרוגסטרון. את תמיד יכולה לעשות בדיקת דם לבדוק את מצב האסטרדיול והפרוגסטרון כרגע כדי להיות רגועה שהתמיכה מספיקה ובהצלחה בבטא ביום ראשון

למעלה