אנדומטרין

אנדומטרין

הי בנות, חייבת להתייעץ!
למרות שאני כבר מנוסה בפעם השנייה באנדומטרין 3 פעמים ביום, לא התייעצתי בפעם הקודמת..
אני מרגישה ממש ממש רע. כאילו שכל תופעות הלוואי שקיימות בהוראות השימוש חלות עליי: כאבי גב מטורפים, בחילות והקאות, וכאבי בטן - מהבטן העליונה ועד התחתונה, הרגשה כאילו שכל השרירים בבטן תפוסים. קשה לי לשבת, קשה לי לשכב, קשה לי ללכת. פשוט הכל קשה.
ובאמת שהפינוק ואני לא קרובים בדרך כלל אבל גם בפעם הקודמת וגם הפעם הזו אני מרגישה שפשוט האנדומטין השתלט על חיי.
אגב אלו לא תופעות הריוניות למי שלקחה את מחשבותיה רחוק כי ההחזרה היתה רק ביום שישי האחרון.
ניסיתי לבקש מהרופא תמיכה אחרת והוא הציע לי סוג נרות אחר שכרגע איני זוכרת את שמם, אבל לא הסכמתי כי הם היו במינון של 2 נרות 3 פעמים ביום וזה קצת מוגזם..
בקיצור, גם אתן מרגישות כמוני? יש לכן טיפים?

היי מתוקה

מצטערת לשמוע שכך את מרגישה.
אני גם לקחתי במשך שתי החזרות את האנדומטרין באותו מינון ולא היו כלל תופעות כאלו מלבד דקירות ברחם, אבל זה היה נסבל.
קודם כל חשוב שתשתי הרבה ואני מקווה שיעבור לך בקרוב.
בכל מקרה אני ממליצה שבמידה ותצטרכי לקחת שוב תמיכה (ואנחנו מאוד מקוות שלא
) תתעקשי על תמיכה מסוג שונה. יש מספיק סוגים במינונים סבירים כך שלא תצטרכי לסבול ככה.....
בהצלחה ומקווה שתרגישי טוב במהרה!

אקשה ואשאל...

אני מניחה שאת אחרי שאיבה ....
כל מה שאת מתארת נשמע כמו תגובה של הגוף אחרי שאיבה
ייתכן שזה המקרה?אולי האנדומטרין שזה פיכס בפני עצמו לא כזה רשע?
אני מחסידות הקרינון - נוח בהרבה
ככה אני הרגשתי אחרי השאיבה האחרונה
סמרטוט רצפה ליגה לאומית
&nbsp
כך או כך החלמה - מהירה!

שרון6299

New member
מבינה אותך!!

מה שהנרות האלה עושים לי זה פשוט לא אמיתי! כל אבל כלללל התופעות לוואי שרשומות שם חלות עליי בלי לפסוח על אף אחת!
יש לי כאבי גב ברמה מטורפת, כאבים בבטן העליונה תחתונה אני מרגישה בדיוק כאילו הכניסו אותי לצילום רחם שנמשך כל היום ובא לי בגלים!!
אני מחכה למועד שיפסיקו לי את התמיכה בנרות האלה כי זה באמת בלתי נסבל.

הי בנות

אז אתמול כבר נשברתי מהכאב והלכתי לרופא שלי שאגב אני מתה עליו כי הוא תמיד כל כך אופטימי..
הוא עשה לי אולטרסאונד, כמובן לא וגינלי כי לא היה מצב שאפשר היה לגעת בי שם למטה מרוב כאב.
בכל אופן התווצרו מלא נוזלים בבטן וברחם מה שמבשר על גירוי יתר שחלתי.
מסתבר שאין שום קשר לאנדומטרין.
עוד דבר שהוא זרק לי כחלק מהאופטימיות זה שהגירוי יתר מגדיל את הסיכוי להשתרשות העובר.
החודש הבטחתי לעצמי לא לפתח ציפיות ולא להיות יותר מידי אופטימית, אבל כרגיל משהו חייב להרוס לי את התוכניות..
מאחלת לכולן יום נפלא

מיכלי 55

New member
אנדומטרין

היי,
יצא למישהי לצאת לחופשה שכוללת שהייה ממושכת בחוף ים בזמן שלוקחת אנדומטרין?
מה עושים עם הנזילות שלו כשרוב היום מבלים עם בגד ים? אני משערת שהשימוש בטמפון לא רצוי. רעיונות יצירתיים אחרים?

תודה!

פזית66

New member
ממממ... להכנס למים כל חצי שעה-שעה אולי

ולהתנקות פשוט. זה לא נעים אבל נראה לי יכול לעבוד. יש לך ניסיון עם אנדומטרין? לי הוא ניפח את הבטן לרמה שלא הסכמתי ללבוש בגד ים כי היו חושדים שאני בהריון בחודש רביעי מינימום. כל התקופה הזו לבשתי רק בגדים גדולים ורפויים כדי שלא ישימו לב. אבל אולי זה היה רק בראש שלי כי בדיעבד אף אחד באמת לא שם לב.

מיכלי 55

New member
טפו טפו

לא שמתי לב לתופעות אחרות פרט לנזילות הבלתי נגמרות ובלתי נסבלות האלה...
חוץ מזה, בחו"ל? שיקפצו לי כולם

Rמחכה7

New member
שמים פד

לוקחים בגד ים שאינו צר מדי באיזור המדובר :)
&nbsp
ופשוט שמים פד קטן (אצלי מגן תחתון לא הספיק)
&nbsp
&nbsp
ותהני
&nbsp
&nbsp

למעלה