אנדומטריוזיס

כוכב2006

New member
אנדומטריוזיס

אני נשואה, בת 25, וטרם ניסיתי להכנס להריון. אני סובלת מכאבי מחזור קשים ביותר ולאחרונה הגניקולוג שלי אבחן אנדו, בבדיקה וגינאלית. קראתי בעיון את כל הכתבות בפורום ויש לי מספר שאלות : נאמר בפורום שאיתור בזמן מונע בעיות קשות בהמשך - איך? מה צריך לעשות? למי ללכת? האם אפשר לעכב התקדמות, למנוע התקדמות? האם ניתן להעזר באמצעים כגון נתורופתיה, הומיאופתיה, יוגה, דיקור וכו? האם אתן יכולות להמליץ לי על רופא טוב לאבחון והסברים? אני די המומה מכל העניין. בבקשה ענו לי.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה כוכב ../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif

קודם כל שמחה שמצאת אותנו . אנסה לענות על שאלותיך- 1. ניתן לנסות ולמנוע את התקדמות המחלה ע"י שימוש במדכאים כגון גלולות ברצף או אנלוגיים (דקאפפטיל). המטרה- לדכא את המערכת ההורמונלית וע"י כך את התפשטות המחלה. 2. אלטרנטיבי- בברושור מטעם ארגון האנדומטריוזיס פורסם כי בסקר שהקיף 4,000 נשים נמצא כי טיפולים משלימים היו המוצלחים ביותר בטיפול במחלה בקרב הנסקרות. מחקר נוסף מצביע כי נשים עם אנדו' קל אשר קיבלו 500 מ"ג פרופוליס פעמיים ביום במשך תשעה חודשים הצליחו להרות באופן ניכר בהשוואה לקבוצה שלא לקחה פרופוליס. דיקור סיני *סייג*- בזמנו התייעצתי עם מטפל אלטרנטיבי בעל שם שטען כי דיקור סיני אינו טוב לנשים עם אנדומטריוזיס בשל העובדה כי הוא מעודד את צמיחת רירית הרחם. אני חייבת לומר שמצאתי הגיון בדבריו מה עוד שהוא היה כביכול בעל אינטרס לטפל בי בדרך זו... 3.רופא בעל שם לנושא הינו ד"ר סוריאנו, מנהל מרפאת אנדומטריוזיס בתה"ש. הייתי ממליצה לך להתייעץ איתו , אך במידה והוא יפנה אותך לניתוח אנא התייעצי איתנו לפני כן- לא תמיד ניתוח הוא הכרחי. שיהיה בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה

כוכב2006

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תודה על התגובה המפורטת

רומיה, תודה לך על התגובה המפורטת והמהירה. אשמור עמכם על קשר.

שלום לך

אכן איתור בזמן מונע בעיות קשות בהמשך אני ממליצה לך לפנות למרפאה בתה"ש מרפאת אנדו' אותה מנהל ד"ר סוריאנו ומשם הדרך תהיה יותר ברורה. אני אישית ניסית דיקור הומיאופתיה ורפלקסולוגיה ולא עזר אבל יש ויעידו אחרת. שוב הרופא שאני אישית ממליצה מנסיון שלי והצלחה הוא ד"ר סוריאנו שולחת לך חיבוק ואהבה ואנחנו כאן בשבילך.

כוכב2006

New member
נפלא שיש פורום כזה. ../images/Emo41.gif

התמיכה שלכן לא תסולא בפז. אשמור עמכן על קשר ושוב המון תודה

למעלה