אנדומטריוזיס

שלומית 1

New member
אנדומטריוזיס../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני חוזרת עכשיו מרופא שמתמחה בפוריות. אחרי שהתעסקתי חצי שנה בניחושים אם יש או אין ביוץ, הרופא אמר שכנראה יש ביוץ תקין, אבל לא מזה הוא מודאג. יש לי ציסטה בשחלה וכאבי מחזור איומים, והא אמר שיכול להיות אנדומטריוזיס, לא ידוע באיזה מצב, יכול להיות שיש הידבקויות וציסטות קטנות גם ברחם. ואז הוא בדק אותי... וכנראה ראה את מה שלא רציתי שיראו... כנראה שהמצב ממש גרוע. הוא אמר שלא צריך לחכות יותר מידי, וצריך ללכת מיד אחרי המחזור הבא לניתוח שבו יאבחנו מה בדיוק המצב שם. הוא אמר ששחלה לא צלולה, והוא לא יכול לראות בדיוק מה יש שם, אבל זה לא נראה טוב... מאז אני
מי שעברה את הניתוח, יכולה להסביר לי מה מחכה לי? ומה יהיה אחר כך? ואם אחר כך אני אוכל להיכנס להריון? בקלות? עם טיפולים? יש לי עוד סיכוי החודש הזה להכנס להריון?

sipor

New member
לא נראה לי שכדאי להיכנס להריון החוד

החודש.. אם יש בעיה שצריכה ניתוח איך ינתחו משהי בהריון.. ובשאר השאלות איני מבינה. תכף יענו המבינות.. אבל תהי חזקה. הכל יסתדר בסוף.

m i c h a l y

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif גמני לא מבינה

ואין לי תשובות אבל אני ממש ממש מצטערת יחד איתך. כדאי שתתמקדי בכך שסופסוף גילו מה הבעייה, ותוכלי לקבל טיפול מתאים. תארי לך שהיית מסתובבת עם הבעייה בלי לדעת עליה ומתאכזבת חודש אחר חודש??????? ודרך אגב, אם הרופא איתר את העניין בבדיקת אולטרסאונד - זה לא משהו שהרופא נשים הקודם היה צריך לעלות עליו, או לפחות לשלוח אותך למומחה? עד כמה שזכור לי הלכת למומחה על סמך האינסטינקטים שלך ולא בשל הפניה של הרופא המטפל..... מאחלת לך שתעברי את זה מהר, ושתתעגלי מהר, מיכל.

שלומית 1

New member
מיכל יקרה

באמת על זה לא חשבתי עוד ביום המגעיל הזה... תמיד קינאתי באלו שיודעות מה הבעיה... אבל הבעיה שלי נראית לי חמורה במיוחד. אי אפשר לראות אנדו' באולטרסאונד, רק בניתוח הזה שאני כנראה אעבור עוד מעט. הרופא משער שיש לי את זה על סמך בדיקה ידנית ידעתי! זה ממש נכון בנות, תלמדו ממני! תדרשו בדיקות ותתעקשו עד שתקבלנה תשובות!צריך לסמוך על האינסטיקטים של עצמך!

ayeletaa

New member
משהו ששמעתי מחברה שלי

הי לא בטוחה במינוח אם זה בטוח זה, אבל חברה שלי היתה בהריון. כשעשתה את הסקירה המוקדמת גילו לה ציסטה בשחלה. עקבו אחריה כמה חודשים ובסוף ניתחו אותה בחודש שמיני (!) והורידו שחלה אחת ביחד עם הציסטה. לא היתה לה בעיה להיכנס להריון שוב. ועוד- היא ילדה אחר כך חודש וחצי אחרי ניתוח בטן בלידה רגילה. מקווה שזה מעודד אותך

mishi1

New member
יש תקווה!!!

לחברה שלי חודשים כאבה הבטן. בטירוף!!! כשהיינו ביחד היא הייתה יושבת על הרצפה מתפתלת מכאבים. זה היה מפחיד. לאחר שחיפשו וחיפשו מצאו שיש לה ציסטה ענקית על השחלה. לקראת הניתוח הכינו אותה שהגיוני ביותר שהיא תאלץ להיפרד מהשחלה.לבסוף היא עברה את הניתוח בהצלחה מדהימה ואפילו הצליחו להשאיר את השחלה. לאחר חודשיים הציסטה חזרה...שוב טיפולים לחיסול הציסטה. חודשים ספורים לאחר מכן....היא נכנסה להריון!!!!!!!!!!!!! טיבעי ללא טיפולים בכל מקרה גם אם מוותרים על שחלה חשוב לזכור שיש עוד אחת!!! ומספיק אחת בשביל להכנס להריון!!! אז עכשיו כשאת יודעת מה המקור לכאבים צריך להסתכל קדימה לעבור את זה (זה לא לוקח הרבה זמן) וזהו... אנחנו איתך!!! תעדכני אותנו

למעלה