אנדומטריוזיס+הריון

מינה29

New member
אנדומטריוזיס+הריון

שלום לכן! אני חדשה בפורום למרות שכבר חודשים אני קוראת את ההודעות שלכן והתגובות. החלטתי היום לכתוב לכן ולשאול כי אני מאמינה שאין "חכם כבעל נסיון". אני נותחתי לפני כ 4 חודשים (לפרוסקופיה) אצל ד"ר סוריאנו ומאז אנו מנסים להרות בדרך הטבעית. לפני כחודש התחלתי ליטול איקאקלומין+ בצעתי צילום רחם שיצא תקין, אך באולטרסאונד התגלתה ציסטה בגודל של 2.5 ס"מ. היום לאחר שקיבלתי מחזור לפני שלושה ימים, נבדקתי ומצאו לי ציסטה בגדול 4.6 ס"מ + ציסטה נוספת קטנה יותר. אני מאוד רוצה הריון וברור לי שהאנדומטריוזיס שלי ברמה גבוהה, לא הצלחתי לקבל תגובה מד"ר סוריאנו עדיים והרופא נשים שלי לא יודע מה להמליץ לי האם לקחת גלולות החודש על מנת לדכא את האנדומטריוזיס או להמשיך בנסיונות. בבקשה תגובתכן בעניין. נ.ב. אציין כי יש לי ילד בשנתיים (אינני יודעת האם ההצלחה בעבר מעידה משהו לגבי העתיד) ואנחנו מתכוננים לעשות גם בדיקת זרע בקרוב.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה, מינה29 ../images/Emo140.gif

לצערי, מנסיון נשות הפורום, התגלה שאיקוקלומין אינו נכון והתוצאה שלו יכולה להיות בדיוק מה שאת חווה- ציסטה בשחלה. המלצתי אליך- לעזוב במיידי את רופא הנשים ולפנות אל רופא פריון. חבל שתוצאות ניתוח הלפרוסקופיה שביצעת יעלמו בשל טיפול לקוי של רופא שאינו מבין באנדומטריוזיס.

מינה29

New member
תודה!

תודה רומיה! החלטתי לעבור לטיפולו של ד"ר סוריאנו באופן פרטי. אני מקווה זה ישפר את התוצאות של נסונותי להיכנס להריון.

ר ו מ י ה

New member
לגבי ד"ר סוריאנו

הוא אנדוסקופ מעולה, אך הוא אינו רופא פריון. ממליצה לך בחום לפנות לרופא שתחום התמחותו הוא פריון.

מינה29

New member
ד"ר סוריאנו

אבל לטענתו "העונג שלו זה לעסוק בפריון". מה עושים כשרוצים את השילוב אך יותר פריון ולא דרך IVF.

פונים למומחה לפריון המבין באנדו'

כמו פרופ' שולמן או פרופ' משיח. בהצלחה

ipaq3000

New member
סיפור דומה אצלנו

שילבנו ניתוח אצל סוריאנו פרטי ומעקב אצל מומחה פריון דר ברקוביץ מכבי תוך התייעצות עם שניהם לאורך כל הדרך. מה שלמדתי בוודאות שגירוי ביוץ ללא הפריה אסור לבעלות נטייה לאנדו סוריאנו המליץ על כניסה טבעית תוך מעקב ביוץ ואנו ליתר ביטחון הלכנו גם על הכנה לivf קרי דקה התוצאה הריון טבעי ואמונה מאוד גדולה בסוריאנו ובמומחיותו היום אשתי בחודש חמישי ואחרי קריאה פסיבית ומעקב אחרי הפורום רצינו לעודד ולחלוק סיפור מוצלח בתקווה שייתן תקווה ועידוד לבנות הפורום ילד בן 7 2 הפלות במשך שנתיים טיפול איקלמומין אצל רופא רשלן 3 הזרעות סוריאנו מפגש ראשוןודיאגנוזה ו 4 חודשים אחרי הניתוח הריון טבעי

ipaq3000

New member
לגבי הרופא הרשלן

מקווה שברור שלא מדובר בברקוביץ אשר גילה הבנה ומקצועיות רבה בתחום האנדו ואסר עלינו כל שימוש בהורמונים ללא IVF

../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo140.gif

איזו דרגת אנדו' אובחנה אצל אשתך?

מינה29

New member
תגובה על סיפור דומה

אין לכם מושג כמה אני שמחה לשמוע...שיהיה במזל. מאז שהתחלתי להיכנס לפורום באופן אינטנסיבי וגיליתי את הממצאים החדשים על גודלה של הציסטה שלי אני כמעט ולא ישנה בלילות, אני די מבואסת ומורידה את רמת האופטימיות שלי ושל בעלי לנסות שוב ולהצליח באופן טבעי. בעלי אומר "את יודעת מתי אנשים באמת מתים מסרטן, כשהם מגלים שהם חולים". ואני מרגישה אותו דבר אני מניחה שכשהייתי בהריון הראשון של בני לפני כשנתיים+ היה לי גם אנדומטריוזיס, אבל מאחר ולא עסקתי בשאלה אם יש לי בעיות פריון נכנסתי להריון באופן טבעי. והנה אני כיום כארבעה חודשים לאחר ניתוח, חוששת להחמרה חוזרת באנדומטריומה ולא בהריון!!! אני מאוד רוצה הריון וגם הריון טבעי. אני לא חושבת שאני אוכל לעמוד בטיפולים כלשהם הן פיזית והן נפשית. ושוב תודה על התמיכה.

למעלה