אנדו'ו וטיפולי ivf

kerenb5

New member
אנדו'ו וטיפולי ivf

שלום בנות, הפנו אותי לפורום הזה מהפוריות......... ורציתי לשאול מה אחוזי ההצלחה אם ידוע לכן,של הריון בivf עבור מישהי עם אנדו'. לפי ידיעתי כרגע יש לי את החצוצרה השמאלית מלאה בנוזל ( שאני מבינה שלא תורם להריון)..... עברתי בעבר לפרוסקופיה בשחלה השמאלית,אני לאחר טיפול אחד של ivf שלא הצליח........בדרך לשני אבל עם חששות. האם זה לשווא כל ההורמונים האלו שאני מכניסה לגופי והשאיבה וההחזרה.....האם זה יכול לקחת שנים? או שלא בהכרח.......

שלום לך

אין אחוזים באנדו.....יש נשים שהצליחו בטיפול הראשון יש שסוחבות כבר יותר מ- 10 טיפולים...יש שהרו ספונטי מיד לאחר ניתוח ויש שהרו לאחר הפסקת טיפולים ויש ויש ויש...... זה שיש חצוצרה מלאה בנוזל זה בהחלט לא תורם להריון וכדאי להתייעץ עם רופא אנדו במרפאת אנדו בתה"ש ובנוסף לקבל טיפול אצל רופא פריון שמבין באנדו כמו - פרופ' משיח, פרופ' שולמן, פרופ' זיידמן...... את שואלת האם זה לשווא - את זאת שיודעת מה מצב האנדו אצלך....ומה מצבך ....רופא פיריון טוב ולא חמדן יגיד לך אם יש לך סיכוי במצבך........ בהצלחה

kerenb5

New member
מומחה אנדו' בצפון

אני מחיפה, מישהי מכירה מומחה אנדו' שאוכל להתיעץ איתו?

ha1231

New member
לכולן יש סיכוי וכל אחת בזמן שלה

יש כמה וכמה בנות שהרו פה וזה מאוד מעודד. לגבי הנוזל מאוד חשוב האם זהו מצב שבו החצוצרה מלאה בנוזל או שיש מעט. יש אפשרות להסיר אותה אם זה מפריע אך על כך את צריכה להתייעץ עם רופא כירורג. בהצלחה וחשיבה חיובית בבקשה.

יש הרבה הצלחות עם אנדו'. אם יש ביציות

טובות ויש עוברים יפים אז הסיכוי הוא כמו של כל אחת. בהצלחה!!

ר ו מ י ה

New member
אנדו' וטיפולים

קודם כל ברוכה הבאה
אנדו' וטיפולים זה שילוב מורכב- מצד אחד הטיפולים על תהליך הסטימולציה יכול להביא להחרפת המחלה, ומצד שני IVF הוא לעיתים הדרך היחידה של נשים עם אנדו' להרות. חייבת לציין שיש הרבה מאוד הצלחות בנושא ומצרפת לך את הקישור הזה שבוודאי יעודד. יחד עם זאת, לאור מורכבות הנושא מצד אחד ובורות הרופאים ובכללם רופאי הפריון מצד שני, ממליצה לך לפנות לאחד מהרופאים המומלצים על ידי נשות הפורום. מידע בנושא תוכלי לקרוא בטאגליינס. טיפול ע"י רופא שאינו בקיא במחלה יכול להוביל לטיפול שגוי והחרפת המחלה. כמו כן, לאחר שתחליטי על רופא פריון ממליצה לך להתייעץ איתו בנושא ההידרוסלפינגס (נוזל בחצוצרה) שיכול לעקב את ההריון. המון הצלחה

למעלה