אנג`לינה,

Y n 2 5

New member
אנג`לינה,

היא היצור הכי יפה שיש בעולם! זה פשוט מדהים כמה היא כוסית. אבל, לצערי היא עשתה טעות. במקום לבחור קריירת דוגמנות, ולפזז כל היום בערוץ האופנה, בביקיני, היא בחרה בקריירת משחק. אוי, איזו טעות! מדובר בשחקנית הגרועה ביותר שראיתי על הבד! כשרון משחק שמעלה געגועים ללירון וייסמן האיומה שלנו, שלפחות יותר כשרונית מאנג`י. גברת ג`ולי-ווייט-סמית`, צריכה לקחת דוגמה מכוסיות אחרות שלא שלחו ידיהן בתחום המשחק, כדי לא לבזות את שמן הטוב, והרי הן(רשימה חלקית): סינדי קרופורד, קייט מוס, קלאודיה שיפר, נעמי קמפבל, וגם גלית גוטמן שלנו...

FIRE GODDESS

New member
לאנג'לינה היה פירסינגים בתיכון../images/Emo12.gif

I DIDN'T KNOW THAT!!!!! זה מה שקראתי באחד הפורומים שלה:
If an article I read recently which interviewed some people she went to school with is true, then yes, she had piercings in the past. It was in Sunday magazine saying that she had piercings. It basically said that she was good at being cruel and had guys after her. She (according to this) didn't hang around in the hot spots but was more into punk rock and going to punk places. I can't remember what else they said. Anyways, someone's probably posted the article here already.​

crazy4AJ

New member
אז מה?

העיקר שהורידה אותם
וחוץ מזה, משום מה אנשים שקרובים (או היו קרובים) לסלבריטאים נוטים ללכלך עליהם אז לא הייתי לוקחת את מה שהם אומרים ברצינות יתרה... חוץ מזה, יש מלא תמונות שלה בתור נערה ולא ראיתי שום פירסינג יוצא דופן במיוחד.... וראית תמונות שלה בעירום מסרטים: ראית איזשהו פירסינג על הגוף שלה? אז אני לא יודעת, לי זה לא ממש משנה בכל אופן.

FIRE GODDESS

New member
לי זה משנה-אני פשוט מתה לראות

אותה עם איזה פירסינג אפילו לשניה!

למעלה