אנגר 11.... אני שם...

יובי22

New member
אנגר 11.... אני שם...

אז מי בא לאנגר 11 ב 6\30 ? ופוגש אותי שם ?.... כי אני יהיה ... יאללה תגיבו אנשים...

matanky

New member
אני מקווה להגיע ../images/Emo9.gif

וכותבים ככה : האנגר אם אני לא טועה.. להבא נצלשי בבקשה
, אם לא ינצלשו אותך חח..

יובי22

New member
חח מה זה בכלל??... חח

חח... את יודעת מה .... גם עם נצלשי גם בלי.... אני מתה להיות שם !!... הולך להיות כל כך מגניב..... מה קנית כבר כרטיסים ?

מתן הוא בן../images/Emo2.gif

ולנצל"ש זה לנצל שרשור שכבר קיים (זאת אומרת שרשור=הודעה חדשה) שמיצה את הנושא שבו.. שמישהו יעלה את "אומנות השרשור" :)

יובי22

New member
אזז טוב....

תודה לך... דבר ראשון זה לא היה כתוב ר"ת ,דבר שני... זה שלא בדקתי עם מי אני מדברת זה לא אומר שאני מפגרת ותאמין לי ישש הרבה בנות שהשם שלהן זה מתן טוב?!.... וכן אני יודעת מזה שרשור... תודה לך מר נחמד....

../images/Emo140.gif.

אני לא רואה משהו לא נחמד במה שיעל כתבה לך, אבל אולי כדאי שתשימי לב לכמה דברים. ההופעה בהאנגר מתקיימת עוד חודש, ולכן אין טעם לפתוח מהיום שרשור נוכחות בהופעה. בנוסף, כדי לשמור על הסדר בפורום, אין סיבה לפתוח על כל דבר שרשור חדש, אלא כדאי לנצל"ש לשרשורים שמיצו את עצמם, שרשורי
או שרשורים של 'תפוז אנשים מודיע'. אני ממליצה לך לקרוא את המאמר הזה, כדי להבין טוב יותר איך העניינים עובדים בפורום. אף אחד לא אמר שאת מפגרת, יעל בסך הכל תיקנה אותך כדי שתדעי שמתן זה בן. אני לא מבינה מה רע בזה. אורעד.

יובי22

New member
חח לא....

דבר ראשון חמוד .... אני לא חושבת שיעל מגעילה להפך ממש לא החפת לי בכיף... וגם אני לא פתחתי שרשור אני סתם שאלתי כי בא לי ... זה ממש מפריע לך?....

דבר ראשון, אני בת.

דבר שני, אני לא יודעת מה בא לך או לא בא לך, אבל כן פתחת שרשור. לא חשוב, זאת לא הפואנטה פה. פשוט... להבא, שתדעי. בסדר?

Naych

New member
או "מנהלת הפורום" לא סתם היא מסומנת בכחול.

את מתבקשת להתחיל להתנהג לפי חוקי הפורום, או שפשוט לא תכתבי פה.

אניייייייייייייייייייייייייייי

היה מושלם מכל הבחינות גם המחצלות עם הכריות היו מהממות!! היה כיף והיו מלאא חתיכים לא רוצה זה נגמר

matanky

New member
אז הן גבריות או משהו ../images/Emo2.gif מתן זה שם של בן ../images/Emo70.gif

יובי22

New member
חח יש בזה משהו מה אני יודעת

ההורים רצו למרר להן את החיים חחח

m a y a 2 1

New member
התלבטותתת נוראיתתתתתתתתתת

יש לי נשף באותו יום!!!!!!!!!!!!!! ב-30.6!!!!!!!! אהאהאהאהאהאהאהאה היום הודיעו לי... ואני לא יודעת אם לבוא להופעה או לאאאא וכן, אני מסוגלת לא ללכת לנשף ולבוא להופעה...אבל אז אמא תתעצבן...חחחחח אהאהאעהעאעיעעכלגכחל אני אשתגעעעעעעעעעעעעעע

האגוש

New member
את לא נורמלית ../images/Emo12.gif

נשף זה פעם בחיים! הופעות היו ועוד יהיו..

m a y a 2 1

New member
תגובה לשניכם...חחחח

אבל זו הופעה מיוחדתתתתת וגדולההההההה ואני מתגייסת אז ככה שלא יהיו לי הרבה הזדמנויות להיות בעוד הופעות שלו!
אבל מצד שני זה נשףףףף כנראה שאני אלך לנשף...כי בכל זאת...זה נשף...חחחחח או שחשבתי על לבוא להופעה ואז ללכת לנשף...
אבל אז חברים כעסו עלי שרק חשבתי על זה אפילוו... חחחחחחחחחחחח אחחח מתי כבר יהיה טוב איתי?!?? חחחח

למעלה