אנג'ל מתחילים היום ב014:30 שידורים חוזרים יומיים של אנג'ל מהעונה השלישית
S svtb New member 12/1/06 #1 אנג'ל מתחילים היום ב014:30 שידורים חוזרים יומיים של אנג'ל מהעונה השלישית
L Loves Bitch New member 12/1/06 #3 ערוץ 3, זה במקום מכושפות 14:39, כל יום ראשון עד חמישי [מה כולם עושים בבית היום? O_O]
T talrv New member 12/1/06 #5 כל הזמן שמים אנג'ל בשעות שינה שלי.. זה לא הולך ככה :-\ למה לא יכלו לשים במקום ה"חוף הצפוני" או משו? שעה אידיאלית לקום בה! טל.
כל הזמן שמים אנג'ל בשעות שינה שלי.. זה לא הולך ככה :-\ למה לא יכלו לשים במקום ה"חוף הצפוני" או משו? שעה אידיאלית לקום בה! טל.
T talrv New member 12/1/06 #13 ../images/Emo45.gif האמת שהכיף הגדול זה לסיים הרבה מהמקצועות שנה קודם, ואז יש מערכת מאוד מאוד קלה. בקושי 5 שעות ביום. עצה לכל מי שיכול, תעשו דוברי אנגלית, אחת ההחלטות הטובות טל.
../images/Emo45.gif האמת שהכיף הגדול זה לסיים הרבה מהמקצועות שנה קודם, ואז יש מערכת מאוד מאוד קלה. בקושי 5 שעות ביום. עצה לכל מי שיכול, תעשו דוברי אנגלית, אחת ההחלטות הטובות טל.
L Loves Bitch New member 13/1/06 #16 אני דוברת גם ככה../images/Emo6.gif מסיימת עם אנגלית השנה ומתמטיקה, שנה הבאה רק עד ינואר מעניין אם יהיו לי ימים בכלל בבצפר
אני דוברת גם ככה../images/Emo6.gif מסיימת עם אנגלית השנה ומתמטיקה, שנה הבאה רק עד ינואר מעניין אם יהיו לי ימים בכלל בבצפר