אנג'ל

• פותח הנושא guysc
  • פורסם בתאריך

guysc

New member
אנג'ל

אוטוטו ערוץ 10 נסגר,מה יהיה עם אנג'ל?

WilloWAd

New member
שום דבר לא סגור...

הודיעו לי משהו על זה שיש להם זכויות לשדר... אבל כנראה הערוץ נופל/נסגר אז לא בטוח כלום...

smgfan

New member
באפי ואנג'ל לערוץ 22!!!! כולם כנסו!

היי! כבר הרבה מאוווד זמן רציתי לכתוב את זה!! לי כבר נמאס! נמאס לי מחוסר היחס לסדרות המעולות האלה, נמאס לי מהזלזול ונמאס לי כבר ש"סדרות" אחרות מקבלות יותר קרדיט וכבוד מ"באפי" ו"אנג'ל"! הגיע הזמן לעשות משהו!! ואני רוצה ש"באפי" ו"אנג'ל" יהיו בערוץ 22!!! לא נורא אם יש פרסומות, תאמינו לי שזה יותר עדיף מערוץ "ביפ" הזניח!! ומכיוון שערוץ 3 לא רוצים לשדר את הסדרות האלה (הפסד שלהם...) אז התשובה היא ערוץ 22!!. ערוץ גדול! מאוד פופלארי!! כולם כולם יכולים לקלוט אותו (לווין,כבלים,אנטנה)! והוא גם ערוץ האם של "ביפ"!! (נו, שידורי קשת). אז למה לא? ואל תתחילו לי לקשקש לי על זכויות שידור וכל החרטה האלה, כי "בובה פראית" עם נטליה אוריירו התחילו לשדר בערוץ 22 לפני שהסדרה נגמרה בערוץ "ויוה", וכנ"ל לגבי ה"מורדים" שמשדרים בשתי ערוצים במקביל!! "פוקס קידס" וערוץ 10!!! אז שרוצים יכולים!!! ואנחנו יכולים!!! יאללה! תתחילו להציף את שידורי קשת באי-מיילים!!! "אנחנו רוצים שתחזירו את באפי ואנג'ל"!!! תזכירו להם כמה צופים הן איבדו לאחר ש"באפי" ירדה! תגידו להם ששווה להם!!! לא משנה מה! הנה האי-מייל של "קשת"!! אני שלחתי להם הודעה לפני שבועיים בערך והם החזירו לי תשובה!! זה מה שהם ענו לי: שלום, תודה שכתבת אלינו. העברתי את פנייתך לגורמים המתאימים ואני מקווה שהנושא לגביו הערת יטופל. נשמח לשמוע ממך גם בעתיד, יום טוב, אטי הדר עורכת אתר קשת www.keshet-tv.com נראה לי שזה אומר שיש לנו סיכוי!!! (כי לפחות הם לא ענו לי כמו ערוץ 3- שאין בכוונתם לשדר את "באפי")!! אז אולי יש סיכוי!!!

smgfan

New member
ותיקון קטן בקשר לאי-מייל

הנה האי-מייל הנכון!

sour spirit

New member
כן, אבל יכול מאוווד להיות שזו חתימה

או סגנון מכתב רגיל שהם פשוט עושים לו "העתק והדבק"...אני מצטער שאני מר-דיכי, פשוט זה לא נראה לי שזה יעבוד. ניסו את זה פעם, גם כשבאפי ממש ירדה, וגם אז זה לא עבד.... תנו לי סיבה שזה יעבוד?! but, hey, this doesnt mean im not trying!!!!!!!!

smgfan

New member
אין לנו מה להפסיד../images/Emo103.gif

לפחות ננסה! בבקשה!!

sour spirit

New member
אני את שלי עשיתי!!!!!!

כרגע סיימתי לכתוב את ה"מכתב" שלי. הוא יצא קצת ארוך...נראה לכם שזה משנה?! "הסברתי" להם קצת על למה לשדר את באפי....... אוי לא!!! שחכתי את אנג'ל. טוב, לפעם הבאה. עכשיו רק נקווה שיאהו מייל שולח דואר בעברית, כי אחרת למה כתבתי כ"כ הרבה?! (בשביל באפי, טיפש!!!!!!!) :) תעשו כמונו. תכתבו!!!!

GreeCheeMan

New member
בנוסף למה שרשמת

בקשר לזה שמשדרים שתי תכניות בשני ערוצים במקביל, נתת דוגמאות לסדרות שלא שייכות לקשת, אבל אפילו קשת למדו לשדר דברים בביפ ואח"כ להעביר אותם ל-2. דוגמאות? לא חסר: בוסטון פאבליק (בזמנו) החטא ועונשו (בזמנו) דאבל דייט (זה עדיין משודר, לא?) סרטי הבורקס שיש להם עליהם זכויות ככה שזה לא יהיה קשה לשדר את באפי, מה גם שאם וכאשר ערוץ 10 באמת ייפול, הם יצטרכו מאני מזומני כדי לשלם את החובות, ובטח יימכרו את כל זכויות השידור שלהם לערוצים אחרים, ככה שיכול להיות שבקרוב תהיה לקשת הזדמנות מצויינת לשדר שתי סדרות מעולות במחיר נמוך יחסית. כמובן שהם לא ישדרו את זה אם לא יהיה ביקוש לסדרות האלו, אז אני מצטרף לבקשה של smgfan שתשלחו אליהם מייל ותבקשו שישדרו שם את באפי ואנג'ל.

לא יודע מה איתך אבל אני

דווקא די מרוצה ממבאפי בביפ. וגם לא נראה לי שערוץ 10 יסגר כל כך מהר.. תנו לו זמן, הוא עוד יתאושש.

Schnickelfritz

New member
גם אני אוהבת את העובדה שבאפי

בביפ. בערוצים אחרים תמיד תנקעים דברים אחרים (בערוץ 3- מיני טקסים, בערוץ 22- מבזקי חדשות כל הזמן, ואם קורה משהו, מיד מופסק השידור).

smgfan

New member
אני לא מרוצה

"ביפ" הוא ערוץ קטן! זניח!! ואף אחד כמעט לא רואה אותו!!!! לכמה אנשים בפורום יש את ערוץ "ביפ"?? תאמינו לי שלא לרובם, ואנחנו עוד מעריצי הסדרה! אז תחשבו על אנשים שכן פעם ראו "באפי" (ותאמינו לי שהיו הרבה!!) בימי ערוץ 22, איך הם יראו?? וזאת אחת הסיבות שהסדרה איבדה כ"כ הרבה פופולאריות! "באפי" צריכה להיות בראש סדרות הנוער בארץ!!! ולא "המורדים" או (עם כל הכבוד) "מכושפות"! לי אין את ערוץ "ביפ" כי זה ערוץ שלא שווה לעשות אותו רק בגלל "באפי" (אני לא מאמינה שאמרתי את זה) אבל זה נכון. למה אין כבר תקצירים של "באפי" בפנאי-פלוס??? למה בקושי כתבו על העונות החדשות של הסדרה? ושהסדרה נגמרת??!?! למה הסדרה אפילו לא נכנסה לחמישיה או לעשיריה של הסדרות הכי פופולאריות במסך הזהב?? (שדרך אגב, כשהיא היתה בערוץ 22 היא היתה במקום ב-5!!) זה בגלל שלסדרה כבר אין פופולאריות בארץ כמו שהיתה לה פעם!! בגלל שרוב האנשים לא צופים בה! ובגלל שהרבה חושבים ש"באפי" הסתימה בכלל בעונתה השלישית! להרבה אנשים יש לווין והעובדה ש"באפי" משודרת דווקא בערוץ "ביפ" שזה ערוץ רק בכבלים הדיגיטליים, בחבילה מסויימת - מכבידה מאוווד על הפופולאריות של הסדרה. ובכלל זאת הסיבה העיקרית לכישלון של בסדרה בארץ. (אולי הגזמתי קצת, לא כישלון- אבל היא מצליחה פחות בהרבה מסדרות אחרות שהן הרבה פחות איכותיות ממנה). ובכלל, לערוץ 22 לא תהיה בעיה לשדר את "באפי" אצלהם(כי שידורי "קשת" זה ערוץ האם של "ביפ"). כמו שכבר נתנו דוגמאות כאן - כמו "החטא ועונשו" או "בוסטון פאבליק". אז אם יהיה ביקוש גדול מספיק, תאמינו לי שערוץ 22 ישדרו את "באפי" בלי בעיות.

לי יש ר'ק בגלל זה!

רק בגל באפי לי יש ביפ וכבלים, שכל הבית רוצים יאס, אז מה?! זה הענין בתור מעריצים אנחנו דואגים לעצמנו ולמנה הבאה.. ולדתעי אולי אפילו עדיף שלא כל המדינה רואה את באפי כי אז זה לא היה אותו דבר נשאר...

smgfan

New member
לא אמרתי שכל המדינה צריכה לראות

"באפי" ותאמיני לי שכל המדינה לא יראו "באפי" גם אם זה היה משודר בערוץ-3, פשוט היו יותר אנשים שהיו נחשפים לסדרה - מה שלא אפשרי ב"ביפ". גם כש"באפי" היתה בערוץ 22 לא כל המדינה צפתה בה, אבל בכל זאת היא היתה הרבה יותר פופלארית מאשר היא עכשיו- וזה ממש חבל. לדעתי "ביפ" זה ערוץ "עלוב" מדי (בלי להעליב-פשוט לא מצאתי מילה טובה יותר) בשביל "באפי". לי אין כבלים דיגיטליים בכלל- (ההורים שלי לא רוצים, מה לעשות) ואם אני אלך ואראה את "באפי" בסטאר-וורלד עכשיו אז אני אראה סדרה עם טונות של צינזורים וזה רק יכער את הסדרה... חבל... אז חשבתי שבנוסף לערוץ "ביפ", למה שערוץ 22 לא ישדר גם? ככה הסדרה תהיה הרבה יותר נגישה לכולם. ולדעתי המעבר לערוץ "ביפ" גרם לסדרה לאבד המון צופים. אז מה אכפת לכם? אי-מייל אחד ואפילו שלא יהיה ארוך, זה לא קשה! [email protected]

bs315

New member
כרגע...

ערוץ 10 ימשיך לשדר את תוכניות הרכש שיש לו כבר זכות לשדר אותן, ואת תוכניות המקור שהוא כבר צילם. מכיוון שהם קנו כבר את אנג'ל, אני מאמין שיש סיכוי לא רע בכלל שאכן נראה את הסדרה על המסכים. במיוחד אם ערוץ 10 יעבור למתכונת מצומצמת, ואז הם יצטרכו לחפש בנרות תוכניות בשביל למלא את זמן השידור שלהם.

smgfan

New member
בבקשה תעזרו!! שכל אחד ששלח אי-מייל

שירשום בשרשור
יאללה בשביל "באפי" ו"אנג'ל"!!!

למעלה