אנג'ל 4x16

guysahaf

New member
אנג'ל 4x16 ../images/Emo58.gif

חוץ מזה שאני אגיד כמה כיף להרגע קצת סוף סוף... ושזה כמו באפי מינוס זאנדר, באפי וג'יילס... ממתי פרד לסבית???

קידבו

New member
היא לא../images/Emo58.gif

רק היה קטע מוזר כזה בינה לבין ווילו כשהיא הגיעה.

XD קטע ענק../images/Emo58.gif

"I'm seeing someone..." שאלה נוספת כשווילו ו-ווסלי מדברים עם כל הקטע של החץ בלה בלה בלה היא אומרת לו שהיא ניסתה להרוס תעולם ושהיא הורידה למישו תעור וכל זה...אז אחר כך הוא שואל אותה אם יש עוד דברים שהוא לא יודע וזה...אז הוא יודע שווילו לסבית או לא? *מבולבלת*

kittycatbone

New member
מצד אחד, ../images/Emo58.gif

יש מצב שהוא יודע, כי בפרק dishamony בעונה 2 כשקורדיליה מדברת עם ווילו בטלפון למשל, היא לא יודעת שווילו היא לסבית, ואז היא אומרת לה את זה וככה בעצם קורדיליה מגלה את זה
אניוואיז, אם היא יודעת את זה אז, סביר להניח שגם ווסלי ידע את זה. אולי מקורדיליה מי ידע. צד שני, אם עד אז קורדיליה לא ידעה את זה, ורוב הסיכויים שווסלי לא ככה דיבר עם ווילו אז אולי הוא דווקא לא ידע. צד שלישי ורביעי, בסוף עונה 2 ווילו באה כדי לבשר על המוות של באפי אז הם בטח הספיקו להתעדכן אחד עם השני, וגם בתחילת העונה השלישית ווילו נראה לי מתקשרת להגיד שבאפי חזרה לחיים, או שזאת קורדיליה?

kittycatbone

New member
לא היה שום קטע../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

סתם פרד החמודהמודה התלהבה מווילו כי היא חכמה שכזאת אז היא התנהגה all fredish ו-ווילו החליטה לפרש את זה כאילו היא מתחילה איתה
קטע מצחיק ביותר
ודיי, אני תמיד מזכירה את זה בכל פעם שמדברים על הפרק הזה, אבל זה פשוט גאוני איך שעושים איזה מתח שכזה בין ווסלי לווילו... אבל רק כי השחקנים בעצם נשואים...

aderettz

New member
איך קוראים לפרק הזה?

אני זוכר את הקטע אבל לא מה היה ההקשר הכללי...

למעלה