Lady of Buffdom
New member
אנג'ל 3X13, 3X14 ../images/Emo58.gif
בזמן האחרון קשה לי לחכות שבוע לפרקים הבאים גם בבאפי וגם באנג'ל (לקראת סוף העונות, אתם יודעים), אז צריכת הפרקים שלי הולכת ועולה.
Waiting in the wings פרק נחמד, מזכיר את "I only have eyes for you" מ"באפי", רק שבמקום אנג'לוס ובאפי, יש את אנג'ל וקורדי. הראשון עשוי יותר טוב גם מבחינת היחסים בין הדמויות (האהבה של אנג'ל ובאפי שהיא בלתי אפשרית וכו', ועוד במצב שהוא אנג'לוס) וגם מבחינת הדיאלוגים שהם אומרים שרלוונטים למקרה שלהם. אבל הפרק המדהים הזה הוא כבר נושא לדיון אחר, אז אני אתייחס לפרק באנג'ל: עדיין מוזר לראות את אנג'ל וקורדי... that way. אתם חושבים שאם הם היו שוכבים אנג'ל היה מאבד את הנשמה שלו, גם אם הם היו תחת השפעת הרוחות? אני אשאר בתיאוריה שאנג'ל מאבד את הנשמה רק במקרה אחד - עם אהבת חייו (נראה לי שאתם מכירים אותה. איזשהי קוטלת בלונדינית
), כי רק במצב כזה הוא חווה אושר רגשי-נפשי ולא רק פיזי. אז אח"כ אנג'ל וקורדי יוצאים מהחדר ורוצים לחזור לשם. לא רק כדי להשלים את הסצינה ולהצליח להבין מה קורה שם, אלא גם כי כשהם במצב של עצמם, הם לא יכולים להשתחרר ככה, למרות ששניהם רוצים. בסופו של הפרק, בדיוק כשאנג'ל מתחיל לומר לקורדי מה הוא מרגיש כלפיה, מגיע הגרוסלאג! *מוסיפה את זה לרשימה של דברים-שלא-נהרסו-לי-מספויילרים*. באמת קיוויתי בפרקי סוף העונה השנייה שהם יהיו ביחד.
Couplet פרק ממש חמוד! אז גרו הגיע, ואנג'ל מתחיל לקנא. הוא משתמש לו בנשק, לוקח לו את קורדי בדיוק אחרי שהם התחילו להתקרב, מקבל את התהילה כשמציל אנשים באור יום. בשלב מסויים אנג'ל חושב שגרו יכול להחליף אותו - הוא אפילו לובש את הבגדים שלו ומסופר כמוהו. גם כאן נזכרתי ב"באפי" (מה לעשות, אני אשמה שהכל קשור לבאפי?
), זוכרים כשפיית' הגיעה? היא התיידדה עם הסקוביס, עם סקוט הופ, עם ג'ויס. גם באפי חשבה שפיית' יכולה להחליף אותה. כנראה שלגיבורי הסדרות יש קצת בעייה עם אנשים שהם שווי כוחות לשלהם שלוקחים להם חלק מהתהילה. היו קטעים משעשעים בפרק, כמו שקורדי אמרה לאנג'ל: "I need you to help me have sex - with Groo."
אגב, אם יש שיקוי שמונע ממנה לאבד את החזיונות שלה כשהיא שוכבת עם גרו, למה שלא יהיה לאנג'ל שיקוי דומה למקרה שלו? חבל שהוא לא ביקש מהבחורה ההיא, אניטה, להביא לו.
גם שם היו קטעים משעשעים כמו: Anita: "Oh, I love your outfits." Angel: "Well, I really wouldn't call them 'outfits.'" Anita: "But you are together." Groo puts a hand on Angel's shoulder: "Yes! Two champions here together." Angel, pushing Groo's hand off: "Not 'together' together. Just 'get the potion' together." Groo: "So I may com-shuck my princess." Angel: "Just to reiterate, (Angel points at himself) *not* (is distracted by the sound of laughter) the princess..."
בקשר לפרד-ווסלי-גאן: לדעתי פרד יותר מתאימה לווסלי מבחינת האופי שלהם. קשה להסביר, אבל לדעתי פרד ו-ווסלי יותר מתאימים מפרד וגאן. היה משהו שלא הבנתי - אחרי שגרו ואנג'ל חוזרים מהמאבק עם השד, איזה וידוי גרו רוצה לומר לקורדי? שהוא לא הצליח להתגבר על השד? ואז אנג'ל הפסיק אותו.
בזמן האחרון קשה לי לחכות שבוע לפרקים הבאים גם בבאפי וגם באנג'ל (לקראת סוף העונות, אתם יודעים), אז צריכת הפרקים שלי הולכת ועולה.