אנג'ל 3X13, 3X14

Lady of Buffdom

New member
אנג'ל 3X13, 3X14 ../images/Emo58.gif

בזמן האחרון קשה לי לחכות שבוע לפרקים הבאים גם בבאפי וגם באנג'ל (לקראת סוף העונות, אתם יודעים), אז צריכת הפרקים שלי הולכת ועולה.
Waiting in the wings פרק נחמד, מזכיר את "I only have eyes for you" מ"באפי", רק שבמקום אנג'לוס ובאפי, יש את אנג'ל וקורדי. הראשון עשוי יותר טוב גם מבחינת היחסים בין הדמויות (האהבה של אנג'ל ובאפי שהיא בלתי אפשרית וכו', ועוד במצב שהוא אנג'לוס) וגם מבחינת הדיאלוגים שהם אומרים שרלוונטים למקרה שלהם. אבל הפרק המדהים הזה הוא כבר נושא לדיון אחר, אז אני אתייחס לפרק באנג'ל: עדיין מוזר לראות את אנג'ל וקורדי... that way. אתם חושבים שאם הם היו שוכבים אנג'ל היה מאבד את הנשמה שלו, גם אם הם היו תחת השפעת הרוחות? אני אשאר בתיאוריה שאנג'ל מאבד את הנשמה רק במקרה אחד - עם אהבת חייו (נראה לי שאתם מכירים אותה. איזשהי קוטלת בלונדינית
), כי רק במצב כזה הוא חווה אושר רגשי-נפשי ולא רק פיזי. אז אח"כ אנג'ל וקורדי יוצאים מהחדר ורוצים לחזור לשם. לא רק כדי להשלים את הסצינה ולהצליח להבין מה קורה שם, אלא גם כי כשהם במצב של עצמם, הם לא יכולים להשתחרר ככה, למרות ששניהם רוצים. בסופו של הפרק, בדיוק כשאנג'ל מתחיל לומר לקורדי מה הוא מרגיש כלפיה, מגיע הגרוסלאג! *מוסיפה את זה לרשימה של דברים-שלא-נהרסו-לי-מספויילרים*. באמת קיוויתי בפרקי סוף העונה השנייה שהם יהיו ביחד.
Couplet פרק ממש חמוד! אז גרו הגיע, ואנג'ל מתחיל לקנא. הוא משתמש לו בנשק, לוקח לו את קורדי בדיוק אחרי שהם התחילו להתקרב, מקבל את התהילה כשמציל אנשים באור יום. בשלב מסויים אנג'ל חושב שגרו יכול להחליף אותו - הוא אפילו לובש את הבגדים שלו ומסופר כמוהו. גם כאן נזכרתי ב"באפי" (מה לעשות, אני אשמה שהכל קשור לבאפי?
), זוכרים כשפיית' הגיעה? היא התיידדה עם הסקוביס, עם סקוט הופ, עם ג'ויס. גם באפי חשבה שפיית' יכולה להחליף אותה. כנראה שלגיבורי הסדרות יש קצת בעייה עם אנשים שהם שווי כוחות לשלהם שלוקחים להם חלק מהתהילה. היו קטעים משעשעים בפרק, כמו שקורדי אמרה לאנג'ל: "I need you to help me have sex - with Groo."
אגב, אם יש שיקוי שמונע ממנה לאבד את החזיונות שלה כשהיא שוכבת עם גרו, למה שלא יהיה לאנג'ל שיקוי דומה למקרה שלו? חבל שהוא לא ביקש מהבחורה ההיא, אניטה, להביא לו.
גם שם היו קטעים משעשעים כמו: Anita: "Oh, I love your outfits." Angel: "Well, I really wouldn't call them 'outfits.'" Anita: "But you are together." Groo puts a hand on Angel's shoulder: "Yes! Two champions here together." Angel, pushing Groo's hand off: "Not 'together' together. Just 'get the potion' together." Groo: "So I may com-shuck my princess." Angel: "Just to reiterate, (Angel points at himself) *not* (is distracted by the sound of laughter) the princess..."
בקשר לפרד-ווסלי-גאן: לדעתי פרד יותר מתאימה לווסלי מבחינת האופי שלהם. קשה להסביר, אבל לדעתי פרד ו-ווסלי יותר מתאימים מפרד וגאן. היה משהו שלא הבנתי - אחרי שגרו ואנג'ל חוזרים מהמאבק עם השד, איזה וידוי גרו רוצה לומר לקורדי? שהוא לא הצליח להתגבר על השד? ואז אנג'ל הפסיק אותו.

../images/Emo58.gif 3x13, 3x14 אנג'ל.

עכשיו את מבינה למה תהיתי למה בחרו להקרין דווקא את 3x13 בכנס? לאנשים שרואים באפי יש סיכויים טובים לא לאהוב את הפרק בגלל כל הקטע של אנג'ל קורדי. כן, גם לי היה מוזר לחשוב על אנג'ל וקורדי..ככה. אבל כל הקטע עם הרקדנית - I don`t dance, I echo. היו שם כמה משפטים ממש טובים, ואת הרעיון עצמו אהבתי. רואים שגו'ס היה מעורב בפרק. אני מסכימה איתך בקשר לאנג'ל-באפי, אני לא סופר קרוסית, ואם זו היתה מישהי אחרת (לדוגמא, קייט) אז אולי דווקא הייתי מחבבת את זה, אבל אנג'ל-קורדי לא ממש עבד בשבילי. ואני שמחה שלא ידעת שגרו חזר :) זה היה רגע נחמד. הגרו הזה הוא חמוד :). ואני מסכימה, אני מעדיפה הרבה יותר את ווסלי ופרד מאשר את גאן ופרד, למרות שגם אותם קצת למדתי לחבב, אני מעדיפה אותה עם ווסלי. ואל.

Lady of Buffdom

New member
../images/Emo58.gif 3X15, 3X16 ../images/Emo12.gif

וואוו, כל כך הרבה עלילה יש בפרקים האלה! אז ווסלי מגלה שאין דרך להמלט מהנבואה שאנג'ל יהרוג את בנו. בהתחלה אנחנו רואים דאגה רגילה. הוא מחפש דרכים למנוע את זה ופונה לפסל ההוא. אח"כ הוא מנסה לשכנע את הולץ שלאנג'ל יש נשמה עכשיו, שאין סיבה להרוג אותו, אבל הולץ די משפיע עליו. בפגישה עם אנג'ל נדמה שווסלי שוכח מזה כשאנג'ל אומר לו שהוא אוהב את קונור ושהוא מפחד שיקרה לו משהו, אבל אז מתחילה רעידת האדמה והנבואה מתחילה להתגשם. בסופו של דבר, עם עוד קצת השפעה מהולץ, ווסלי מחליט להרחיק את קונור מאנג'ל, הוא לוקח את קונור אבל ג'סטין פוצעת אותו וחוטפת את קונור. מאוד התפלאתי על ווסלי שהוא עשה את זה. הוא היה יכול להגן על קונור בדרכים אחרות. אולי אם הוא היה מספר לאנג'ל על הנבואה הם היו מצליחים לעשות משהו. כשג'סטין חוטפת את קונור מווסלי, אנחנו מגלים שהולץ רוצה את קונור בתור בנו. למה? אולי כדי לכפר על מות מפשחתו, הוא רוצה לקחת את הבן של מי שרצח אותם. כנראה שאנג'ל מבין את זה, ומסכים שהולץ ייקח אותו. אבל למה ליילה רצתה את התינוק חי? ושאלה עוד יותר קשה - למה הולץ הקריב את עצמו עם קונור? זה היה קטע ממש חזק ועצוב
אני חושבת שאני יודעת מה הולך לקרות
כנראה, אין לי מושג לאיזה פרקים בגלל שראיתי תמונות של קונור בגלריות תמונות כשהוא ילד גדול, אני חושבת שבמימד הזה שהוא נכנס אליו הזמן יעבור מהר יותר והוא יגדל בכמה שנים עד שיגיע בחזרה ללוס אנג'לס.

../images/Emo58.gif 3x15, 3x16

אני חושבת שלליילה היו את סיבות הוולפראם אנד הארט שלה, ולגבי הולץ- אני חושבת שהכותכת הכללית לחטיפת הבן היא אנג'לוס- משהו בהולץ מתמרד לנוכח העובדה שאנג'לוס-ובשבילו הוא תמיד ישאר אנג'לוס- בדרך לא דרך, יש לו בן. זה פשוט לא מסתדר לפי החוקים שלו(של הולץ). במיוחד כשאנג'לוס רצח את ביתו שלו, אז לו יהיה בן? הדבר השני זה כמובן עניין הנקמה הישנה ישנה, ושני אלו מתערבבים אחד בשני. ולגבי הקרבה- מהרגע הראשון שהולץ הגיע המטרה העיקרית שבגללה הוא גם הובא ע"י סהג'אן(שאגב- ידעת שסהג'אן הוא זה ששיחק את הצייד ב-phases?), ואם הברירה היחידה להימלט מכל המצב של- ליילה והחיילים שלה כאן, אנג'ל מצד שני, וסהג'אן עם הפורטל- ועם נקמה זה לקפוץ לתוך הפורטל, למה לא?. לגבי ווסלי, אני ממש האמנתי לג'סטין הזאת, silly me, ואיך שהיא חתכה לו את הגרון בא בהפתעה, טוויסט נחמד. אכן 2 פרקים גדושים ביותר. ואל.

Lady of Buffdom

New member
כן ../images/Emo58.gif ל-3X16

גם אני האמנתי לג'סטין הזאת, וזה באמת היה מבהיל איך שהיא פצעה את ווסלי. אבל לא יהרגו אותו, נכון? (זאת לא שאלה שאתם אמורים לענות עליה).
והשחקן שמשחק את סהג'אן הוא אותו שחקן ששיחק את הצייד ההוא?
הוא תמיד משחק דמויות מעצבנות כאלה?

למעלה