אנגל לאולימפיאדה....?

• פותח הנושא HBK
  • פורסם בתאריך

HBK

New member
אנגל לאולימפיאדה....?

תארו לכם את אנגל נגד איזה גרישה קוקושוילי גרוזיני/ישראלי באולימפיאדה.... לא נראה לי שיהיה לו סיכוי... שישאר בWWE גם כסף יותר טוב וגם יותר בטוח..

DDN

New member
אנגל לשלטון!

יש לו סיכוי יותר מסביר. . . .

system Rulz

New member
אל תשכח ש...

אל תשכח שאנגל כבר הייה אלוף אולימפי בשנת 96 אז יש לו סיכוי טוב לזכות באתונה 2004

כן, רק שהולך להיות משהו דפוק......

רוקי -הולך לעשות סרטים אנגל -הולך לאולימפידה הוגאן- בנתיים הוא האלוף ואח"כ יפרוש מי יהיו המיין איבנטרים בסמקדאון???????- אולי בגלל זה ימהרו לחתום עם גולדברג

שניה אנגל באמת הולך לאולימפיאדה?

הוא לא יכשל בבדיקות סטרואידים או משהו כי סך הכל הבנאדם דיי גדול למרות שיש לו את כל הכישרוי ההאבקות המדהימים שלו עדיין הוא העלה המון מסת שריר לא באופן הכי טבעי בוא נאמר מאד אותה האולימפיאדה אבל בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה

HBK

New member
אל תשכח

שהרבה מתאבקים מעלים מסת שריר בדרך לא הכי טבעית, והדוגמא הכי טובה זה סקוט שטיינר למי שזוכר איך הוא היה לפני 10 שנים בערך כשהוא היה עם ריק בזוגות ואיך הוא היה נראה לעומת זאת לפני שנתיים בWCW בנאדם אחר לגמרי

אם הוא היה לוקח סטרואידים........

הוא לא היה מתאבק עכשיו בWWF . הם מאוד קפדנים בנוגע לחומרים אסורים.

Crossface

New member
נו באמת....

אני אישית לא מאמין ש HHH לדוגמה לא לקח/לוקח סטרואידים

system Rulz

New member
סטרואידים

ברגע שהסטרואידים הוצאו מחוץ לחוק וינס הודיע חד משמעית שאם יתפס מתאבק משתמש בסטרואידים הוא יפותר במקום תאמינו לי הכל טבעי העבודה שלהם זה מכון כושר

מה פתאום

נראה לך שוינס השיג את הנפח שלו מחדר כושר? הוא וטריפל אייצ´ מפוצצים בחומרים מגדילי שרירים וסטרואדים

אילן די

New member
הכוונה לסמים שהוצאו מחוץ לחוק

יש מספיק תכשירים בשוק שהם חוקיים וכל המתאבקים כמעט משתמשים בהם. נראה לך שהגוף של וינס פותח בצורה טבעית ?

HBK

New member
אילן צודק

ברור שזה לא טבעי אבל זה חוקי... במקרה של סקוט שטיינר אני עדיין מאוד בספק במיוחד לגבי התקופה שלו בWCW הבחור עבר את כל הגבולות ואת זה עושים בעיקר עם חומרים אסורים

t-man

New member
לוינס מקמהון יש מדיניות חזקה נגד

שימוש בסטרואידים,מאז המשפט שלו ב-94´ הוא מפחד מתביעה נוספת יותר מאש בעבר השימוש בסטרואידים היה נפוץ יותר משום שבשנות ה-80´ סטרואידים היו חוקיים לחלוטין ודוגמא ידועה היא אלק הוגן שהעיד על עצמו שהיה משתמש כבד בחומרים(כנראה מתי שהוא אמר לאוהדים לבלוע את הויטמינים הוא התכוון למשהו אחר..),אני חושב שגם לוינס מקמהון וגם סקוט שטיינר עבדו קשה כדי להשיג את הגיזרה שלהם ולא חייבים להסיק מיד שזה נעשה צורה לא חוקית

חחח תראו זה הולך ככה..

כמו שכמה פה אמרו יש המון חומרים בשוק שאפשר להשיג ממש בקלות נניל יש מן "סטרואיד" שנקרא ECA והוא חוקי לגמריי אפילו אינ הצלחתי להשיג אותו והתוצאות היו מאד חיוביות ו בכלל אם תראו פעם תחרות באדיבילדינג אז שם המתחרים פי 2 מהמתאבקים ו תופתאו אבל בהם גם לא נימצאו סטרואידים פשוט הם יודעים איך לעשות את התהליך של ה "ביטול" שסרואידים ו ככה זה פועל חוץ מזה יש הרבה חומרים כמו אפדרין או ההורמוני גדילה שהם גם חוקיים השאלה לאיזה ענף ספורט

טימאן

אסור להיות כאלה נאיביים, מהרגע שוינס מקמן התחיל את הסטורי ליין שלו נגד אוסטין ( למרות שהוא בחיים לא תיכנן כל כך מוקדם שהוא יתחיל להתאבק נגדו) עברה שנה, ואף אחד, גם לא אלוהים בעצמו לא מתנפח ככה אחרי שנה אחת, בלי לקחת סטרואידים ומלא מלא מלא תרופות מגדילות שרירים.

R a v e n

New member
בן ,אתה מדבר שטויות

איך אתה יכול לדעת ממתי וינס היתחיל לפתח את השרירים שלו? זה שראו אותו בפעם ראשונה נגד אוסטין עם שרירים לא אומר שהוא היתחיל במיוחד בשביל סטורי ליין הזה. חשבת אולי שזה היה לו כבר הרבה שנים?

t-man

New member
דבר ראשון...

אני לא חושב שאני נאיבי בטח ובטח שקיימים מתאבקים שמשתמשים בסטרואידים אבל אני חושב שאם כל בדיקות הסמים הדחופות ש-WWE(עדיין מעצבן אותי לכתוב את השם החדש)קשה למתאבקים להשתמש בסטרואידים ווינס מקמהון לא יסכן את עצמו בעוד תביעה מסוג הזה. אבל אני חושב שאף אחד לא יכול להחליט באופן מוחלט אם וינס מקמהון התנפח בתוך שנה כי עד לפני רואיל ראמבל 99´(שגם באותו אירוע היה לו גוף שרירי) לא ראו אותו בלי חולצה ,הוא תמיד ישב בשולחן השדרנים אם חולצה מכופתרת.

t-man

New member
איזה צחוקים רייבן

אפילו לא ראיתי את ההודאה שלך וכתבנו את אותו דבר

למעלה