אנג'ל בערוץ 10:

ANGEL N

New member
אנג'ל בערוץ 10:

אומנם אנחנו לא ממשיודעים מתי זה יגיע, אבל זה יגיע ואני מאוד מקווה שבקרוב. הבעיה היא מה יהיה הרייטינג של הסידרה! קודם כל לצערי בארץ "באפי" לא נחשבת כסידרה שצופים בה הרבה אנשים, בעיקר בגלל ששידורי קשת הפסיקו לשדר אותה לאחר העונה השלישית ועכשיו ערוץ קטן משדר אותה! רוב הצופים של "אנג'ל" הם בד"כ צופי "באפי", מעט מאוד אנשים אחרים יצפו בתוכנית לדעתי, למרות שמאוד יכול להיות שאנשים שלא צופים ב"באפי" יצפו באנג'ל (אני מאוד מקווה). דבר נוסף העונה הראשונה של "אנג'ל" נחשבת כעונה פחות טוב, הפרקים הראשונים שלה נחשבים כפחות טובים לעומת זאת פרקי הסיום מצויינים ומתחילים להראות את האופי האמיתי של הסידרה, השאלה אם הצופים לא יתאשו כבר בפרקים הראשונים ולא יתנו לה צ'אנס. אני אישית חושב שכל מי שיראה את הסידרה מפרקיה האחרונים של העונה הראשונה יתמכר לסידרה, במיוחד כשהוא יראה את העונה השניה והמשובחת ביותר. אז מה אתם אומרים הסידרה תשרוד בערוץ 10?

sour spirit

New member
הייתי חייב להגיב!!

קודם כל, אני חייב להודות, כמו שאתה הודת, שבמת לא יהיו הרבה אוהבי אנג'ל שהם לא אוהבי באפי, וחבל שכך, ואני עדיין חייב להגיד ולהזכיר שאני שונא את הרץ הזאת רק בגלל שהיא כ"כ אנטי-באפי!!!!!!!!!!!!!!כאילו מה יש לאנשים?!? לא חשוב, בקשר לאנג'ל סיסון וואן - אני לא ממש אהבתי חוץ מבסוף שלה, במת....ובקשר לעונה 2 - עונה 3 הרבה יותר טובה!!!!!!!!!!!!1 כמובן שגם 2 מעולה, אבל אחרי צפייה של רק 9(!!!!!) פרקים מהעונה, אני ממש מ-ת עליה!!!!!!!!!!!! אבל בקשר להודעה, אני ממש אצטער לדעת שיורידו סידרת-בת לבאפי, שוב (באפי, אהמ-אהמ) בגלל רייטינג, ןבגלל שישראלים בארץ לא אוהבים את באפי וזה לא לרמה שלהם!!!!!!
קאקים!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANGEL N

New member
לגבי העונות של "אנג'ל"...

תראה מה שכתבתי היתה הדיעה של רוב האנשים. אני אישית נהנתי מאוד גם מהעונה הראשונה (ת'אמת הקטעים בעבר היו לי קצת קשים להבנה בגלל המבטא האירי ככה שאני אשמח מאוד לראות את העונה עם תרגום), אבל אני בהחלט מסכים שהפרקים האחרונים הרבה יותר מושכים מענינם ומותחים. לגבי העונה השניה כל מילה מיותרת, העונה הזאת פשוט מדהימה, נהנתי מכל רגע ורגע בה, היו כמה פרקים שממש ממש מתחו אותי וגרמו לחשוב עליהם די הרבה- ככה שהעונה השניה מומלצת ביותר. לגבי העונה השלישית אני כרגע נמצא בפרק השביעי של העונה, ושופ פרק לא אכזב אותי, הסידרה ממשיכה עם הקו של העונה השניה וממשיכה למתוח אותנו. אין לי מה להגיד חוץ מזה שמי שלא רואה את "אנג'ל" מפסיד את אחת הסדרות הטובות ביותר!!!!

glory the god

New member
לדעתי יורידו את אנג'ל

בגלל חוסר ברייטינג, לא פייר! המורדים ושאר הטלנובלות הספרדיות משודרות כל 5 דקות בארץ הזאת ואנג'ל עדיין לא הגיע ולבאפי יש פרק 1 בשבוע! מה לא בסדר עם הארץ הזאת?!!! חבורת ארגנטינאים בלי שום כישרון שנראים כמו זבל ומתפשטים בכל הזדמנות- מצליחים בטירוף, אבל הסדרה הכי גאונית שיש, עם שחקנים מוכשרים ויפים ותסריטים מדהימים- בקושי מוכרת!

IDOffryn

New member
אי אפשר לדעת..

לכו תדעו אולי יקום דור חדש בישראל אשר לא ידע את באפי אבל יכיר את אנג'ל.. זה קורה.. לפחות אני כדוגמא הייתי רואה קבוע זינה ואת הרקולס-סדרת האב- ראיתי רק שהיה לי משעמם. אני לא בטוח אם זו דוגמה טובה אבל יכול להיות מצב שאנשים יתחילו להעריץ את אנג'ל בלי שיראו מי זאת באפי(הם בטח ידעו מי זאת..) וחבל כי יש פרקים שפשוט חובה לראות אותם בשתי הסדרות..

sour spirit

New member
זה לא נראה לי משנה....הרבה, אבל

כעקרון, הדוגמה של הרקולס-זינה לא עובדת פה, כי באפי ואנג'ל הן שתי סדרות שנכתבות ע"י כותבים ממש-ממש מוכשרים שבונים קו-עלילה פחות או יותר שווה ומקביל.....
אבל בכל זאת, אני גם מפחד שהסידרה תרד מהר בגלל חוסר רייטינג ובגלל בקשות של ישראלים לא-רואי-באפי לסדרות טלנובליות מסריחות..... ואני מסכים עם אנג'ל אן שאמר על העונההשניה+שלישית - עונות שולטות - אני כבר בפרק 8, ובלי שום ספויילרים מיותרים, העונה לא מפסיקה להפתיע!!!!!!!!
אני ממש אוהב את הסידרה הזאת, דבר שלפני שנייתם מעכשיו, לא הייתי בטוח אומר, ובמת מי שלא ראה מכאן - אני ממליץ! ויהיה ממש חבל אם לא תשודר הסידרה עד הסוף!
זהו.....זאת דעתי.

דעתי-

אני חושבת שבגלל ארצנו הבלע, והבנות הקובבות והבנים חובבי המכות, הסדרה תלך טוב לא בגלל הרמה אלא בגלל הבחוץ, יש לי מלא בנו8ת בשכבה שיודעות לפי הפנים מיזה דיויד אבל לא יותר, וכל פעם שרואים את הקלסרים/עיתונים/ספרים/מחברות/יומן שלי מפוצץ תמונות, הן אומרות "שיו איזה כוסון", גם יש את קורדי... לבנים או שלא, ויש את אלמנת המכות שתמיד הולך עם בנים מפגרים ובנות מעצבנות, לדעתי יהיה רייטניג אבל לא בשמים, ואם יורידו אז אני הולכת אישית לערוץ 10 לעשות טרור...

ANGEL N

New member
ממש לא נכון...

על ביפ אי אפשר לסמוך בשום דבר. עצם זה שהם לא קנו את העונה הראשונה של "אנג'ל" בזמן שהם הקרינו את הרביעית של "באפי" ושעכשיו הם לא מקרינים את השניה של "אנג'ל", מראה מה ביפ חושב על "אנג'ל".

IDOffryn

New member
זה היה בציניות..

חח נראה לך באמת שאפשר לסמוך על ביפ.. אין לו בכלל כסף לקנות את הסדרה...

ANGEL N

New member
צודקת, לא חשבתי על זה!

אני מכיר לפחות מישהי אחת שראתה בהתחלה את "באפי" בגלל דיויד בורנאז, אז אני מניח שיש עוד כמה בנות שיתמכרו לסידרה בגללו! אישית אני לא חושב שערוץ 10 יזרקו את הסידרה כ"כ מהר. אני בטוח שהם מודעים לזה שהעונה הראשונה נחשבת כעונה פחות טובה. (הרי בעונה הראשונה שקלו לבטל אותה ולהחזיר את אנג´ל וקורדי ל"באפי"), השאלה איך הצופים האחרים יגיבו לעונה? האם הם יתיאשו ממנה עוד לפני שהיא התחילה? האם הם לא יתנו לה צ´אנס ולא ימשכו לצפות בפרקים המתקדמים של העונה הראשונה?

ד י י ז י

New member
אל תשכחו...

שלערוצים הישראלים יש הרגל להמשיך לשדר סדרות נכשלות, ולקנות את שאר העונות שלהן. אז ברור שאנג'ל היא לא סדרה נכשלת, אבל יש סיכוי שימשיכו לשדר גם אם לא יהיה כל כך ביקוש..

Wicked Wicca

New member
GUYSSSSSS!!!!!!

התגעגעתי! אם לא שמתם לב אז לא הייתי פה בשלושה הימים האחרונים (אין לי מושג איך לא יצאתי מדעתי עדיין)... עכשיו, תשאלו למה... נכון! כי הגשם הדפוק החליט שהוא נכנס לקופסה או ווטאבר הראשית של הטלפון ודופק את הקו. וכמובן שלבזק הנעליים האלה לקח שלושה ימים לתק את זה...גרררר! לא חשוב...העיקר שאני פה עכשיו עכשיו לנושא השירשור... אני חושבת שאנג'ל יכולה להצליח בארץ בלי שום קשר לרייטינג של באפי. כמובן שיש קשר בין שתי הסדרות אבל זה לא ממש משמעותי למי שיתחיל לראות את הסדרה. כל מה שצריך זה פירסום טוב של ערוץ 10, אבל ממש טוב, שימשוך אנשים ויסקרן אותם, ואז יש סיכוי מצוין שאנג'ל תצליח בארץ. קחו בחשבון שערוץ 10 פתוח גם לכבלים וגם ליס בניגוד לביפ שאותו יש רק למי שיש תבל דיגיטל, ככה שהקהל יותר רחב...

ד י י ז י

New member
מסכימה.

יאללה! אני רוצה לראות את אנג'ל וקורדיליה מחליפים את יעקב ומיקי. "ערב טוב אנג'ל.." "ערב טוב קורדיליה.."
וויקה - ברור ששמנו לב! התגעגענו!

Wicked Wicca

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif התמונה-../images/Emo58.gif6

איזה ציור מדהים... נכון?!

אחותי!שיחקת אותה! ממש ממש מדהים!

וזה ממש נראה כמוהן! עשית מהזיכרון או מתמונה? זה ממש ממש יפה! :)וזה ממש לא ספוילר!

Wicked Wicca

New member
אני קצת...

לא ציירתי את זה... הלוואי והייתי כזאת כשרונית... תודה בכל אופן... הינה עוד אחת

למעלה