"Angel -"City of
אז הסדרה מתחילה מההתחלה בסטאר, זה משמח אותי. למרות שראיתי את ה3 העונות הראשונות איזה פעמיים-שלוש, תמיד כיף לראות שוב. פשוט כיף להיזכר כמה הפרק הראשון טוב. כמובן מתחילים שאנג'ל יושב בבר ומשתכר לו, הקטע שהוא אומר לזה שלצידו שהוא מזכיר לו את באפי היה מצחיק. שכחתי כמה דויל קורע (אני מת על המבטא), היה מצחיק שהוא התעטש. ואהבתי את הדרך שבה סיקרו את את חייו של אנג'ל. הנאום שדויל נותן לאנג'ל, שהוא צריך לעזור לאנשים וכו', היה משעשע, במיוחד שהוא ניפנף את הקבצנית (כל כך קטע ג'וסי לדעתי), מראה על צביעות של אנשים. היה משהו עצוב מתי שאנג'ל אמר לטינה בחנייה, שהוא צפה בה בגלל שהיא נראתה לו בודדה כמוהו. הקטע עם הסוכן שחקנים היה קורע ביותר. אהבתי שהעבירו את זה שאנג'ל נגעל מהאנשים במסיבה. אוי המפגש עם קורדיליה היה ענק, כמה שאני מת עליה כך. היה מצחיק שאנג'ל אמר "כמה נחמד שהיא התפתחה כאדם". הקטע שאנג'ל טועה במכונית היה פשוט ענק (בכמה סדרות דרמה אפלות רואים דבר כזה?). הקטע שקורדיליה קולטת שראסל הוא ערפד היה משעשע. אהבתי מאוד את השוט שאנג'ל יוצא מהחושך לעבר ראסל. הקטע שאנג'ל מעיף את ראסל מהחלון היה מגניב. היה משעשע שקורדיליה צרחה בגלל שראתה ג'וק, וישר מתחילה להשתלט על המקום. והסוף היה יפה. פרק מצויין כפרק בכורה לסדרה. ממ, מחכה לסיקור של מאיה...