אנגלית..

crazyan2

New member
אנגלית..

אני טוב בכמותי,במילולי פחות אבל באנגלית אני על הפנים,עכשיו עשיתי פרק יצא לי 10 מתוך 19,ואני חייב להצליח באנגלית בבחינה גם בגלל שאני עושה רק פרק אחד באנגלית(בעצם בכל דבר אני עושה רק אחד זה התנאים המותאמים שקיבלתי,אגב אם מישהו יודע מתי המועד של המותאם באפריל אשמח לשמוע) בכל מקרה איך משתפרים באנגלית? התחלתי ברמה ממש ממש נמוכה באנגלית,יש לאיזשהו קורס איזה משחקים טובים באתר שלהם שאתם מכירים ויכולים להמליץ שזה שיפר לכם הרבה את האנגלית,המורה שלי בקורס,אני ביואל גבע,אמר לי ללמוד כל בוקר שעה מילים באנגלית אני עושה ככה מעתיק מילים מהמילון לדף וזה מה שאני עושה כל שעה במשך השבועות האחרונים אבל זה עדיין לא מספיק ואני לא מרגיש שיפור חזק,איך להשתפר באנגלית כמה המוח כבר יכול ללמוד מילים ביום?! יש פה מישהו כזה שהתחיל ת'קורס מרמה ממש ממש נמוכה וסיים את הקורס והציון הפסיכומטרי שלו בחלק האנגלית הפתיע אותו ממש(אני מדבר מעל 125 בערך...) יש תקווה? או שכמו שאומרים אי אפשר ללמוד שפה ב 4 חודשים?! :( בבקשה עצות,כי אני במצב של אוזלת יד =\

סנטה

New member
קבל את אתר הבית החדש שלך :

כאן. כל יום אתה קורא את הכתבות באתר,אתה לא מבין ? יש מילון מגניב שקוראים לה מורפיקס.תתרגם. אגב,גם אני עושה מועד מותאם ואין עוד תאריך. בהצלחה.

a n a t 1 2 3 4

New member
אחלה אתר

הוא צודק... זה אתר נהדר ודרכו תוכל לקרוא את החדשות באנגלית ולהשתפר באנגלית. מדברת מניסיון אחרי שהתייאשתי מספרים ארוכים ומשעממים .

כמה עצות

אין תחליף לאוצר מילים-פשוט אין. השיפור הוא הדרגתי ולעיתים נדמה שהוא בכלל לא קורה אך האמן לי הוא קורה. נסה ללמוד את המילים בפרקי זמן קצרים יותר,כלומר לא לשבת שעה רצוף ולנסות לשננן מילים כי אז באמת המח נסתם לאחר רבע שעה. תנסה לפרוש את זה במשך היום,כלומר שש שבע מקבצים של 10 דקות שינון במשך היום. אגב אוצר המילים של גבע מעולה ופוגע היטב לאוצר המילים בבחינה-תלמד רק את חלק A ,אך תלמד אותו היטב. כמובן לקרוא לקרוא לקרוא !!! קח ספר באנגלית ברמתך (כך שיש כמה מילים לא מובנות,אך במינון כזה שלא פוגע בהבנת הנקרא ולא צריך לרוץ למילון כל רגע) הספר כמובן צריך לעניין אותך. קרא שעה לפחות כל יום -פה כן ההיתי ממליץ לעשות זאת ברציפות להרגיל את המח להתעסק באנגלית במשך שעה שלמה ברציפות. הכי חשוב לא להתיאש ולהרים ידיים. השיפור הוא איטי למדי ונמדד עקב בצד אגודל כך שלעיתים נדמה לך כי הוא לא מתרחש כלל,אך הוא בהחלט מתרחש וגם הדרך לרומא מתחילה בצעד אחד קטן. אגב שפה אולי לא ניתן ללמוד על בוריה בארבעה חודשים,אך שיפור משמעותי (מעל 125) בחלק האנגלית בבחינה בהחלט אפשרי. בהצלחה בבחינה.

למעלה