אנגלית...

Lone Dog

New member
אנגלית...

היה קטע קריאה על רשתות מזון מהיר. מה מה בחרתם בשאלה של מה המטרה העיקרית של הקטע? אני בחרתי בתשובה של להציג את הביקורת של כותב הספר ההוא ורציתי לדעת אם זה נכון

כן זה נכון

סתם צוחק , לא יודע. אני עושה יום ראשון, יש לך המלצות מיוחדות למי שעושה יום ראשון?

platus

New member
כן

גם אני עניתי אותו דבר, כל השאר היה סתם לבלבל. אני רוצה לציין שהפרקים של אנגלית היו ממש קלים.

platus

New member
עוד אנגלית (משעמם לי)

הייתה שם שאלת ניסוח מחדש עם סינדרום שגורם לעיוות בפנים או משהו כזה וגם ל-acute hearing. acute זה בעקרון חריף, חמור, רציני.יש לו עוד פירוש "חד", אבל בד"כ משתמשים בו לדבר על משהו רע, מחלות וכו'. בתשובות היו שתי תשובות אחד, keen sense of hearing (חוש שמיעה חד) השני, bad hearing - שמיעה פגומה. שאלה בכלל לא הוגנת... אפילו אמריקאי היה מתלבט קשות. לסיום, טיפ לנבחנים ביום ראשון: במבחן של היום היה neither שבהמשך צריך להשלים nor. יש סיכוי שלכם יהיה either ואחרי זה תצטרכו להשלים or?

Lone Dog

New member
תשובה

בתור אמריקאי אני יכול להגיד לך שאני התלבטתי קשות, כי גם אני ידעתי שהפירוש העיקרי הוא חמור ושבד"כ משתמשים במילה לדבר על מחלות וכאלה, אבל אחרי זה חשבתי מבחינה הגיונית כי במשפט המקורי היה כתוב: unusual acute hearing ואז חשבתי מה כל כך יוצא דופן בשמיעה לקויה כי יש הרבה עם בעיות שמיעה, אז ניחשתי שהכוונה ליוצא דופן מבחינת שמיעה חדה וטובה אז סימנתי את הkeen sense of hearing מה אתה סימנת?

platus

New member
המממ

ידעתי שמכחד זה מסתיר את האמת. לא זוכר מה היו התשובות.

Lone Dog

New member
האפשרויות

זהו שאני לא הכרתי את המילה וניחשתי שהכוונה לשקר או משהו כזה האפשרויות שביניהן התלבטתי: מופנם:רגש מיואש:תקווה

platus

New member
התשובה היא

מופנם:רגש כי מופנם זה מי שמסתיר את הרגש מיואש לא מסתיר את התקווה, פשוט אין לו תקווה.

Lone Dog

New member
זהו :(

אני חשבתי שהכוונה להפכים כי חשבתי שמכחד זה שקר או משהו כזה

platus

New member
לא נורא.

המבחן יחסי אי אפשר לדעת מה התוצאות.

Lone Dog

New member
...

כן אבל הציונים בחלקים עצמם הם לא, ואז אפשר לדעת בערך כמה טעית בכל חלק

acute זה משהו חריף, חזק.

כמו מחלה קשה, או שמיעה חזקה. זה יכול להיות לחיוב ולשלילה, פשוט בדרך כלל משתמשים בזה לשלילה.

Lone Dog

New member
לא מדויק

הפירושים הם: חמור, רציני, חריף או חד, רגיש ולא חמור בצורה חיובית כי חמור זה בד"כ במובן שלילי וגם זוית חדה היא an acute angle

Lone Dog

New member
נו כן...

אבל זה לא כמו שאת אמרת שacute זה חמור גם במובן חיובי וגם בשלילי זה פשוט שני פירושים לאותו מילה

לא אמרתי חמור

וגם לא התיימרתי להיות מילון אוקספורד. כתבתי שבמילה acute אפשר להשתמש גם במובן שלילי וגם במובן חיובי. כמו מחלה קשה, או שמיעה חדה. תקרא עוד פעם את ההודעה שלי ותראה שאין כמעט קשר בין מה שאני כתבתי לבין מה שאתה הגבת לי.

Lone Dog

New member
בסדר...

אבל זה לא שניתן להשתמש בו לחיוב או לשלילה זה שני פירושים שונים

arie86

New member
חפשו בגוגל "acute hearing"

המשמעות הגורפת שהטקסטים שנמצאו מתיחסים אליה היא שמיעה חדה.

למעלה