אנגלית,? לשון? זה לא אסון!

נועה רז

New member
אנגלית,? לשון? זה לא אסון!

<וסליחה מראש שאני בראשית> שלום כולם. אני נועה, רוב הזמן אני עורכת ומתרגמת באתר של המדינה, אבל לפעמים אוחזים בי הגעגועים לתלמידים. המומחיות שלי זה הכנה לבגרות (ולא רק) באנגלית ולשון (ופסיכומטרי, אם זה רלוונטי לכם), ואני עושה שיעורים פרטיים במחירים מאוד נוחים (כי כולנו היינו פעם בני 17 שחיים על ההורים/בייביסיטר/משמרות שלא נגמרות בבורגר קינג), תושבי המרכז שביניכם מוזמנים ליצור קשר במסר ונתאם. וכדי שהמנהלים פה לא יגידו שאני כולי אינטרסים, אתם גם מוזמנים לשרשר שאלות (כאמור: אנגלית, לשון ופסיכו) שמציקות לכם ואני אענה פה, בפרץ נחמדות לא ברור. בברכת צ'וקו צ'וקו ובהצלחה בבגרויות (ואל תעשו את הטעות שלי. סיפור פשוט זה לא באמת ספר על הומואים) נועה

תמיר1991

New member
"המומחיות שלי"../images/Emo6.gif הצניעות...

אחלה פרסומת את עושה לעצמך.

נועה רז

New member
יקירי!

זה נכון שאין הנחתום וכ"ו, ומצד שני - אם אתה טוב במשהו, אבל ממש טוב, אין שום סיבה שתסתיר את זה. תן קצת קרדיט לעצמך, אני יודעת שאני עושה את זה.

תמיר1991

New member
לא בראש חוצות, ולא כדרך למשוך קהל.

אם את חושבת שעם התנשאות תמשכי קהל לעשות אצלך שיעורים פרטיים, את טועה. תמיר.

P i x i e s

New member
חח יואו הגזמת.

היא ממש לא התנשאה. ככה מורים פרטיים מפרסמים את עצמם ומצליחים. ולנועה- תנסי להדפס ולתלות את זה ליד תיכונים. :)

תמיר1991

New member
אם ככה הם מפרסמים ומצליחים, שיהיה להם

בכיף. אני לא בעד שיטה כזו של מסחרה. תמיר.

תכל'ס,

לא מעניין אף אחד בעד מה אתה ונגד מה. בסה"כ היא פירסמה הודעה ללימוד פרטי ואתה באת והתחלת לחפור עד הנפט. איפ

תמיר1991

New member
לא הייתי חופר אם כמויות של אנשים לא היו מגיבי

לי ומשמיצים אותי. את חושבת שתרדי עלי ואני אעבור על זה בשקט? למה מי את? תמיר.

P i x i e s

New member
די, אל תהיו ילדים קטנים! ../images/Emo18.gif

נועה כולה פרסמה את עצמה כאן. כולנו יכולים להסכים שאין צורך להשמיץ אותה כשחצנית או בלה בלה בלה, היא באה עם כוונות טובות. זה נגרר לפסים אישיים אז די.

gurke

New member
לא בראש חוצות?

זכית במאה אלף שקל בזמן האחרון, תמיר? וזה היה גם בשביל למשוך קהל.

תמיר1991

New member
זה היה בשביל להיות עשיר,

כמו שאתה רואה אני לא בא ומספר את זה לכל המדינה כל יום. דווקא אתה זה שהעלית את הנושא...
תמיר.

gurke

New member
גם היא עושה את זה בשביל כסף!

ובדרך אמיתית יותר מאיך שאתה עשית את זה.

תמיר1991

New member
אבל אני לא מפרסם את זה בכל מקום,

ולא מתגאה בזה בכל אופן אפשרי. תמצא לי הודעה בפורום עד שהעלית בזה, שבה התגאיתי בזה במפורש ובפירוט? לא תמצא. תמיר.

למעלה