אנגלית ולימודים.

RichardSmith

New member
אנגלית ולימודים.

חלקנו לא עבר את רמת הפטור בפסיכו (מניח שחלקנו לא עשה בכלל פסיכו). מה דעתכם על רמת האנגלית באונ'? בשנה הראשונה במתמטיקה וכלכלה בנתיים אין שום אנגלית. אם ממש רוצים אפשר למצוא חומר, אבל ממש לא הכרחי. בקורס האנגלית של ידידה שלי, הביאו מרצה שדיבר באנגלית על מערכת השמש. היתה הרצאה מעניינת לו רק היתה מבינה הכל... האם שווה לעשות את הקורס או מבחן אמי"ר? במהלך עבודתי במעבדת מחשבים, יצא שישבתי ליד אחת שעבדה על פרוייקט תכנות בג'אווה, בלי לדעת יותר מדי מה היא בכלל עושה. אז עזרתי לה, ברוב אבירותי וככה התידדנו. איך זה קשור, אתם שואלים? זה קשור מאוד! מכיוון שיש לה מבטא בריטי...
כל כך נהדר רק לשמוע אותה מדברת.

Blood calls blood. Blood is, and blood was, and blood shall ever be.​
סתם יותר מדי מתמטיקה ליום אחד.

Musi© Gi®l

New member
חחחחחח תהיה בריא.

אנגלית. אוי רק זה היה חסר לי. בנס בנס יצא 134. וטוב שכך. כאילו אני לא לומדת מספיק. רק אנגלית עוד צריך היה להוסיף בשביל שאני לא אצא מפה בחיים יותר. הממ. לגבי חומר באנגלית- בעיקרון הספרים של הקורסים באנגלית. אבל טוב. מי קורא. אם כי סביר להניח שבמהלך התואר לא תהיה ברירה.

Lir האחת

New member
אממ

אני גם הייתי ממש קרובה לציון של הפטור, ולכן עשיתי רק סימסטר אחד של אנגלית בגדול אני שמחה שלא עשיתי את מבחן האמי"ר, כי הקורס היה די קליל ... אבל אולי זה תלוי איפה. כדאי לברר תמיד במקום שבו נרשמים ללמוד לגבי רמת הקורס, למרות שרמת קושי זה עניין יחסי.. אהבתי את הקישור (החברתי
) להודעה

מורני !

New member
אמי"ר ללא ספק

ואם לא מצליח לקחתאת הקורס - אבל תמיד כדאי לנסות את המבחן קודם - א. יותר זול ב. פחות זמן השקעה אם לא מצליח.. אין מה לעשות אלא לקחת את הקורס. בהצלחה.

ChilD SouL

New member
זה מה שעשיתי ../images/Emo45.gif

ואני מתכוונת גם לגשת לבחינת אמירם לפני שארשם לקורס.

mary lou

New member
מדובר בשני דברים שונים

אמי"ר זה המבחן הרגיל באנגלית שהרוב עושים (על דפים...) אמיר"ם זה מבחן מיון באנגלית שנעשה על מחשבים. אם אני לא טועה האמיר"ם מכיל פחות שאלות והשמועה אומרת שהוא יותר קשה.

ChilD SouL

New member
השמועות לא נכונות.

אם כבר - להפך. בעוד שלמבחן אמיר יש לך כדקה [עם נטייה לקצת למעלה וקצת למטה...] לענות על שאלה, במבחן אמירם יש לך 3 דקות לכל שאלה. החסרון היחידי, מבחינתי לפחות, זה שהבחינה מתבצעת במחשב ולא תמיד זה נוח.

mary lou

New member
התכוונתי מבחינת קושי השאלות...

למרות ששוב, מדובר בשמועות
מבחינת זמן אכן באמיר"ם יש יותר זמן וזה גורם די משמעותי במבחן המדובר...

mary lou

New member
כמובן שקודם אמי"ר...

כי חבל על הזמן והכסף אבל אם לא עוברים, לא סוף העולם אני עושה עכשיו קורס באנגלית והאמת היא שלמרבה ההפתעה הוא דווקא אחד הקורסים היותר נחמדים שיש לי (כי קוראים מאמרים משעשעים והאווירה בכללי נחמדה). בכלל לא נורא :) [ואגב מתמטיקה, באמת אפשר להסתדר רוב הזמן בלי אנגלית. אנחנו כל הזמן אומרים שהמרצה מביאה מאמרים בכל נושא בעולם ורק המתמטיקה נשארת מקופחת כשהקשר היחיד בינה לבין הקורס הוא העובדה המרצה מסמנת פסקאות באות פאי
]

אני צריכה לעשות 2 קורסים../images/Emo29.gif

משמע שנה אחת (ותמיד שאני אומרת את זה אני ישר חושבת על הבנות שצריכות לעשות שנתיים-זה מנחם) והקורס לא קשה בכלל אבל כן שווה להשקיע ולהוציא את הפטור כי זה בהחלט חוסך זמן וכסף

היה לי שנה שעברה קורס אבל במכללה

לא באוניברסיטה (אני לומדת בסמינר הקיבוצים) ולמרות השעה המטורפת שהקורס נגמר (שבע ורבע) ממש נהנינו בקורס הזה כי המרצה שלנו תמיד דאגה להביא טקסטים מעניינים ואפילו עשתה מעל ומעבר וחיפשה מאמרים בעברית בנושאים שעברנו עליהם באנגלית, וכל מיני סיפורים שקשורים לזה ואפילו סרט וידיאו בעקבות מאמר שהיא הביאה על איזה שבט בדרום אפריקה. קיבלתי 96 ציון סופי

the last anigma

New member
אני מסיימת בשעה המטורפת הזו

3 פעמים בשבוע... (יותר נכון ב19:00 אבל מספיק קרוב) ובקשר לאמי"ר - אני הייתי גבולית בפסיכו', עשיתי אמי"ר והרווחתי מזה כי הקורס דורש השקעה ועבודות וכאלה... לא בראש שלי.

מורני !

New member
אני גם העדפתי מול מחשב מאשר בדף

אבל זה בגלל שיותר נוח לי לעבוד מול מחשב.. הרבה יותר נוח. בכל אופן את התואר הראשון שלי התחלתי מרמת האנגלית הכי נמוכה ועשיתי את כ-ל הקורסים שיש. בסופו של דבר סיימתי את הקורס האחרון עם 98 וחשבתי שבזה נגמר הסיפור עם האנגלית.. לצערי ממש לא והייתי צריכה לעשות שוב מבחן רמה בתואר שני (כי האוני' לא מכירה בציון באנגלית של המכללות) אבל במבחן הזה כבר הגעתי לרמה הכי גבוהה ועשיתי רק קורס סמסטריאלי של שעה אחת.. שבסוף לקחתי אותו בקיץ, שלושה שבועות של קריעה וסיימתי אותו. קיבלתי בו 93 אני חושבת והייתי מבסוטית עד שגיליתי שלא משנה כמה קיבלתי בתואר שלישי אני שוב אצטרך לעשות קורס באנגלית.

למעלה