אנג'לינה?! הריון?!

FIRE GODDESS

New member
|*אח של בראד אישר:"אנג'לינה בהריון"

Brad's brother confirms: 'Angelina's pregnant!' Brad's brother confirms: 'Angelina's pregnant!' The couple's family plans are underway with their exciting baby news After years of longing for a child of his own, Brad Pitt has finally got his wish – he’s going to be a dad. Family members say the clucky Troy star could hardly contain his excitement when he phoned to tell them that his sexy girlfriend, actress Angelina Jolie, would soon give birth to their first child. “He called to give the family the news. And after everything that’s gone on the last few months, we’re so happy,” gushes his brother Doug. “Brad and Angelina have come through a rough ride but one thing is indisputable – they are made for each other.” Doug confirmed the happy news after the New York Post’s Page Six column broke the story last week. “She’s just in her first trimester,” revealed an insider. “Obviously, they’re keeping everything very quiet.” The loved-up couple are currently living together in the Tomb Raider star’s huge 17th century farmhouse deep in the English countryside, where they are trying to keep a low profile and prepare for their baby’s birth. “He just wants to love and care for Angelina during the pregnancy, and they’ve decided they’re better off out of the way in England,” says Doug. Brad, 41, has already introduced Ange, 30, to his family and has even told his dad Bill that he will propose once things calm down a bit. However, sources close to the Oscar-winning actress confirm that the pair would like to keep the pregnancy under wraps for as long as they possibly can.​

אנשים זה סופי: אנג'לינה בהריון

אנג'לינה בהריון מבראד פיט. אח של בראד פיט פרסם את זה לעיתונות. וכמו כן, השניים ביחד. הם זוג. הם חיים כרגע ביחד באנגליה, בבית של אנג'י. ובראד אף אמר לאבא שלו שהוא מתכוון להציע לאנג'י נישואים אחרי שההריון יתפתח קצת. אנג'לינה בחודש הראשון שלה..היא ממש בתחילת ההריון. זה דיי מפחיד מכיוון שביום שהתאהבתי באנג'לינה, עוד לפנייה הערצתי את בראד פיט, ופשוט חזיתי את זה שהם יהיו ביחד. ואני בהלם מוחלט מזה שהחזון הזה התגשם. אני עדיין מעכלת את הדברים... אתם קולטים???!??!? אנג'לינה ג'ולי ובראד פיט זוג!!!!!!!!!!! פאקקקקקקקק!!!!!!!!! ויהיה להם ילד ביחד!!!!!! ג'יזס קרייסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!

Ma E

New member
עללללללקקק חחחחח

OMG זה קצת שם לא טוב לאנג'לינה למרות שזה לא אשמתה.. אבל יאללה שזה יהיה נכון כבר.. כאילו יש לי סיכוי גם ככה להיות איתה..

נודע לנו../images/Emo6.gifומזל טוב*כולם כנסו וקשה*

אני יודעת שאני לא מנהלת הפורום ואני רק באה להציע משהו שתכלס יעשה רק טוב לכולנו ויארגן קצת את הפורום לאחרונה (בעיקר גם בגלל כל ההסטריה סביב אנג'לינה-פיט-הריון-אימוץ) נוצרים כל הזמן אלף שרשורים שונים שמדברים על אותו הנושא זה רלוונטי לדבר על זה ולהביע דעה זה סבבה לגמרי והכל וטוב מאוד שאתם מתייחסים אבל הבעיה היא שכל שניה נפתח שרשור חדש שמדבר על אותו דבר בדיוק. אז אם אתם נכנסים ומתחשק לכם להביע דעה או יש משהו שנראה לכם חדש ועכשיו גיליתם.. למען הסדר בפורום וכדי שלא יוצף תעברו ככה קודם על הדף ותראו אם יש עוד שרשור כזה ומקסימום תשרשרו אליו את הדעה כי למשל האימוץ.. ולמשל ההריון-כן-או-לא נפתח כל שניה עוד ועוד שרשור מילא, אם זה היה עובר כבר לדף הבא.. או ממש נדחק להודעה האחרונה בעמוד ולא ראיתם אז ברור, מובן אבל העניין הוא שזה הודעות שכבר נמצאות מלכתחילה בראש הדף וחבל סתם להעמיס ולדחוק הודעות אחרות למטה. אז פשוט תעיינו ותשרשרו סבבה?
יומטוב אנשושים

Im The Sun

New member
באמת מרגיז../images/Emo42.gif

בואו נפתח פורום משותף לשניהם וזהו. וכמו שלוסט גירל אומרת: "אל תאכלו סרט!!!!!" חחחחחחחח זה כל פעם קורע אותי המשפט הזה שלה!

The Lost Girl18

New member
חחחח לוסט גירל=לירון, דבר ראשון

דבר שני כן מה אני אעשה אנשים אוכלים סרטים כל הזמן וזה מציק בכל מקרה כולם מתשגעים ממני מזה אבל בקטנה

Im The Sun

New member
יאללה גם כן המכוערת הזאתתתתתתת../images/Emo42.gif

לקחה לג'ניפר אניסטון הכוסיתתתתת את בעלה! קורבה האנג'לינה הזווו קורבהההה!!!! זונה!!! פוטההה!!! טוב די עם הפאקציות. שיהיה להם בהצלחה, אני מת כבר לראות את אנג'לינה בהריון! זה הולך להיות ההריון הכי סקסי בעולם חחח
הלוואי וזה נכון!

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

איזה ראם איזה ראם אבל תחשבו, לפני איזה שלוש-ארבע חודשים היא אמרה שהיא לא רוצה ילדים משלה היא רוצה רק לאמץ זה מוזר אולי ההריון הזה זה "טעות" אבל כל כך קשה לי להאמין כאילו, הם אפילו לא נשואים, לא כלום...מה הקטע? זה כבר לא אחראי כזה..זה לא סתם קעקוע עם השם של בן הזוג

צודקת ../images/Emo3.gif הממ מצד שני

אם זה נכון כל מה שכתוב בכתבה.. ואני אצטט ממה שכתבה באנגלית פיירס גודס “Brad and Angelina have come through a rough ride but one thing is indisputable – they are made for each other.” אז אולי בכל זאת היה ביניהם משהו שהתחיל כבר לפני תקופה. וגם נאמר שהוא רוצה לטפל בה בהריון שלה ולהציע לה נישואים.. לא ידעת.. הרבה חומר למחשבה חח לא ידעת אםהם התחילו בתור ידידים.. יותר סביר להניח אפילו לא נראה לי שהיא תגנוב למישהי את הבעל והתגלגל מה שהתגלגל בהמשך נחכה ונראה

The Lost Girl18

New member
אז בשביל מה להכחיש כל הזמן?!?!

דיי מה נראה לה יש לי זין כל פעם לקרוא משהו אחר!? פעם אחת היא מכחישה ת'הריון ופעם אחרת היא אומרת וואלה אני בהריון מהייצורון הזה ואנחנו מצפים לילד.. וכל שנייייייה יש עליה איזשהם חדשות מזדיינות.. אז כוס אמק גם כן.. שתהנה אני לא שמחה מזה בכלל זה מעצבן אפילו לא איכפת לי שתעשה מה שבראש שלה

נראה לי .. שאם זה אמיתי שכנראה זה

כן.. לא י'דעת כבר (בעניין הזה נחכה ונראה) אבל אם זה אמיתי, אולי הם פשוט רוצים לזרום עם זה בקצב שלהם ונהל את החיים הפרטיים שלהם כמו שהם רוצים ובלי הפרעות אבל זה קצת בעיה שכל הזמן העיתונות קופצת עליך ומוציאה שמועה פה ושמועה שם ותמונות והשערות ושקוראים לאנג'לינה הורסת משפחות וכל הדברים האלה שכבר באמת יצאו מכל החורים אז פשוט מכחישים הכל וזהו.:-\

The Lost Girl18

New member
אבל אני שונאת שונאת שונאת!

לא רוצה יותר לעקוב אחרי הדברים שהיא עושה שאני יראה תמונה שהיא עם בטן קטנטנה אני אבין שהיא בהריון..אני אשאל ממיף, יגידו לי בראד פיט..סבבה כשהיא תהיה עם ילדה אתיופית ביד וואלה אני יבין שהיא אימצה אותה! אבל שמועות שמועות שמועות כל הזמן עוד לפני שדברים קורים ואם בכלל זה נכון זה מטרף ת'שכל..זה מציק, אני שונאת את זה אני לא מבינה איך הסלבס יכולים לחיות עם זה במיוחד אנשים כמו אנג'י שוואלה אין להם זין!

צודקת.. אבל זה כבר לא בשליטתה

אין לה מה לעשות.. עיתונות זו עיתונות.. זה תמיד יהיה ככה ותמיד היה ככה מה שהיא יכולה היא עשתה.. הכחישה הוציאה הסכם עם העיתונים ויהיה בסדר בקשר לעניין ה"אם נראה ואם היא תגיד" אני מסכימה איתך. בקשר לכל הזיוני שכל האחרים, אין לנו מה לעשות. זה מעייף ומציק אבל כנראה שאין להם משהו אחר לכתוב עליו חחח וזה מה שמביא להם את הרייטינג:-\ או שהם חושבים שיעורר פרובוקציות ויסעיר אנשים.

¥EleVatioN¥

New member
חח את מדברת כאילו...../images/Emo129.gif

מישו מכריח אותך להמאין ולקרוא את כל השטויות שכותבים בעיתונים

The Lost Girl18

New member
לא ממש לא מישהו מכריח..

הכל בגלל שאני אוהבת אותה, באמת.. אבל זה מציק זה מעייף פצצות

למעלה