אנג'לינה ב Sin City 2 קבלו ידיעה מקומיקאזה...
I Im The Sun New member 18/3/06 #4 מגניב ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif למרות שלא ראיתי את הראשון בכלל
B Blank Smile New member 18/3/06 #6 ../images/Emo12.gif וואו, זה יכול להיות מצויין במיוחד אם היא תתלבש כמו כל הבחורות בסרט הראשון
ע ענבר1 New member 19/3/06 #9 זה סרט נוראאאאאאאאאא מלא באלימות ודם ופשוט משעמםםםםםםםםם נשבעת לכם לא השתעממתי כ"כ מאז שההורים שלי רצו שנראה את הוידאו מהחתונה שלהם אי שם בשנות ה80
זה סרט נוראאאאאאאאאא מלא באלימות ודם ופשוט משעמםםםםםםםםם נשבעת לכם לא השתעממתי כ"כ מאז שההורים שלי רצו שנראה את הוידאו מהחתונה שלהם אי שם בשנות ה80
O One Falling Star New member 19/3/06 #10 חחח נו, באמת אני חשבתי שזה סרט חביב הם דאגו באמת לעשות את הטקסטים מאוד "קומיקסיים" דיברתי עם חבר שלי על זה, הוא דווקא אומר שממש אהב את הסרט חח נקווה שיהיה סרט טוב, עם אנג'לינה זה בהחלט יכול להיות מעניין
חחח נו, באמת אני חשבתי שזה סרט חביב הם דאגו באמת לעשות את הטקסטים מאוד "קומיקסיים" דיברתי עם חבר שלי על זה, הוא דווקא אומר שממש אהב את הסרט חח נקווה שיהיה סרט טוב, עם אנג'לינה זה בהחלט יכול להיות מעניין
ע ענבר1 New member 19/3/06 #11 נומי לטובתך ולטובת החבר אני אתעלם מכך שאהבתם את הסרט אחרת הייתי צריכה להפעיל עליכם את ה-"ההנלעהח" הנשק הסודי לאוהבי עיר החטאים
נומי לטובתך ולטובת החבר אני אתעלם מכך שאהבתם את הסרט אחרת הייתי צריכה להפעיל עליכם את ה-"ההנלעהח" הנשק הסודי לאוהבי עיר החטאים
O One Falling Star New member 19/3/06 #13 חחחחחחח../images/Emo6.gif ממ לא יודעת אם אפשר להגיד שממש אהבתי זה היה סרט חביב
¥ ¥EleVatioN¥ New member 22/3/06 #15 מה אלךכסיס בלדל הייתה שם../images/Emo129.gif היא הייתה ממש ממש יפה!