אנג'לינה...בהריון?!

אנג'לינה...בהריון?!

היי חברימוס! הרבה זמן לא כתבתי פה... אתם יודעים..צבא.. בכל אופן, קראתי כתבה על כך שאומרים שאנג'לינה בהריון מבראד.. ובכלל, שהעניינים ביניהם מתלהטים מיום ליום. קשה. קשה. ראיתי סופסוף את מר וגברת סמית'. איזה סרט מצחיק ודפוק.. אבל ת'כלס, הכימיה ביניהם ממש טובה בסרט.. והשניים סקסים בטירוף!!! זה מפחיד כמה סקסית האישה הזאת. כל תנועה קטנה שלה וכל נשימה שלה משדרת סקס! אפילו החבר ההומו שלי שהיה איתי בסרט אומר כל שניה "פאק, איזה כוסית!" או "יש לה את הגוף הנשי המושלם...זה לא אנושי!" חחח.. ראיתם, אפילו ההומואים היו עושים אותה

so I gathered, I've just read about

her conception on the star magazine,it should be sort of the truth.. I hope for them, they have got a great genes to having a baby together.​

Ma E

New member
איזה ילד יפה יצא להם אלוהים../images/Emo70.gif

האמת שאני דיי בעד..

crazy4AJ

New member
הלוואי שתקבל שכל ותחליט לעשות ילד

היי אני חדשה פה וקראתי כמה מההודעות שלכם וזה כ"כ הקלה לראות שיש עוד משוגעים על אנג'י.... כולם חושבים שאני אובססיבית לגביה ואני לא מקבלת תמיכה. מישהו יודע באילו קליפים היא הופיעה של הרולינג סטונס ושל לני קרביץ? נ.ב השתתפתי במבצע של eonline והצלחתי לענות על כל השאלות ב- 30 שניות...

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo4.gif

"תקבל שכל ותחליט לעשות ילד" ? חה, לפי דעתי אם כבר "תקבל שכל" זה לא לעשות ילד! אבל זו, כמובן, דעתי שלי. וסתם שאלה - גם אנשים שמכירים אותי אומרים לי שאני אובססית לגביה, זה משהו של כל מעריצי אנג'לינה

The Lost Girl18

New member
כן האובססיה הזאתי זה מטווורף

זה כנראה כולם ככה דוגרי..אני הבנאדם הכי אובססיבי לגביה שקיים נראה לי ומה ילד מה?!?!?!!? למה עם בראד?!?! ווווווווואי איך לא בא מתאים.. יאללה כוסאומו שתעשה מה שבא לה מה אני אגיד לכם..

למעלה