אנגליה

barbar12341

New member
אנגליה

אני בתהליך של המצאת מסמכים לפני הגשת הויזה. אך יש לי שאלה: כמה זמן עד שאני מקבלת את הויזה (ויזת נישואים). וכמה זמן ממתי שקיבלתי את הויזה אני חייבת לצאת מהארץ לאנגליה. ומה קורה אם אני לא יוצאת בזמן הזה? האם הויזה מתבטלת ואז אני צריכה להוציא מחדש? הסיבה לשאלתי היא שאני מחכה לתוצאות של בדיקה רפואית מאוד חשובה, ואם היא לא טובה אני צריכה להישאר ולתחיל טיפול שאין לי מושג כמה זמן הוא יקח. והבנתי שבאפריל מחמירים את התנאים. תודה על תשובתכם. שאלה שניה: מהם המסכמים הכי חשובים שעלי לקחת להגשת הויזה (לא רוצה להחסיר): תעודת נישואים מתורגמת תעודת לידה של שנינו אישור על מבחן שפה תארים ותעודות דרכונים של שנינו מה זה הוכחה לכך שאנו יחד? אנו נשואים שלוש שנים אך 5 שנים ביחד האם ניתן להוציא את הויזה של חיים ביחד מעל 4 שנים? איך אני מוכחיה? ושוב תודה

בקר12

New member
בדקת לעומק את הלינק הבא?

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/v...ies/citizens-settled/spouse-cp/can-you-apply/ אתם צריכים (כלומר, הצד הבריטי) להוכיח למשל גם יכולת השתכרות ותמיכה, כלומר יכולת תמיכה כלכלית בך לגבי חלק מהשאלות שלך: נדמה לי שויזת ה ILE (כלומר ויזת ההשתקעות המיידית) פתוחה רק למי שנשוי כבר 4 שנים ולא רק במערכת יחסים. לגבי השאלה הראשונה שלך, נדמה לי שאין מגבלה על עיתוי הכניסה הראשונה שלך לבריטניה כל עוד היא נופלת בתוך ה 27 חודשים בה ויזת ה SPOUSE תקפה. אבל יש קאץ' קטן בכך שאם את נכנסת כ 3 חודשים לאחר שאת מקבלת את הויזה, אז לפי החוקים הנוכחיים לא תוכלי להשלים שנתיים על הויזה ואז לא תוכלי לבקש את ויזת שהיית הקבע (ILR) בתום הויזה הנוכחית ותיאלצי במקום לבקש הארכה (שזה עוד בלבול ועוד כסף) ורק אז לבקש את ויזת שהיית הקבע. בשורה התחתונה, כדאי לעבור עד 4-3 חודשים (כי נדמה לי שאפשר לבקש חיודש ויזה בבריטניה חודש מראש) לאחר קבלת הויזה כדי לחסוך קצת בלבול וכסף. באופן כללי, את כותבת שאת נמצאת בהליך כבר אבל על פי השאלות שלך נראה לי כי את לא מאוד מתמצאת בתהליך ובנדרש ממנו. ואני הייתי ממליץ לך על ליווי מקצועי. אמנם זה לא בחינם אך אם את רוצה לעבור פעם ראשונה ובמיוחד לפני אפריל 2012 אז לדעתי כדאי.

barbar12341

New member
תודה על התשובה

התכוונתי שאני בתהליך השגת כל המסמכים לפני הגשת הויזה על מנת למנוע ממני לרוץ כמה פעמים לתל אביב. ביררתי על ייעוץ וזה עולה המון כסף שאין לי. לפי מה שקראתי אלו הם הדברים שעלי להביא רק ריציתי לשאול אם מישהו עבר את אותו הדבר ויכול לעזור לי. חשבתי שזאת המטרה של הפורום לא? דבר שני כתוב שם שאני צריכה הוכחות על כך שאנו ביחד. איך אני אמרוה להוכיח את זה? או שמספיק להם תעודת הנישואים?

בקר12

New member
בהחלט. זאת מטרת הפורום ומי שיוכל לעזור

לך, יעזור אך את צריכה גם לזכור שכל מקרה נשפט לגופו ותלוי בכל מני נסיבות כך שעין שאינה מקצועית תתקשה להשליך ממקרה אחד לאחר. אגב איפה בעלך גר? בארץ איתך או בבריטניה?

בקר12

New member
אם כך לא נראה לי שתהיה לכם בעיה מיוחדת להוכיח

שהקשר אותנטי (כלומר, הנישואים לא פיקטיבים) ןבמיוחד שאתם נשואים כמה שנים. נראה לי שמלבד תעודת הנישואים מספיקים למשל חשבון בנק משותף וחוזה השכירות (או בעלות) משותף. צה שכן, וכפי שכתבתי צריך להוכיח גם יכולת כלכלית.

al0546

New member
מבחן שפה לויזת בן זוג?

או שזה רק לבני זוג של אזרחים בריטיים?! בני זוג של אזרחי האיחוד צריכים מבחן שפה לויזת נישואים לחיות באנגליה?

בקר12

New member
מבחן שפה זה רק לבני זוג של אזרחים בריטים.

מי שמהגר במסלול האירופי - לא צריך.

רוצה להדגיש את נושא תאריך תחילת הויזה

ותחילת חיים בבריטניה, כפי שכתב בקר12. אני קיבלתי ויזה בשנת 2008 ולכן יתכן ויש שינויים מאז, אז שוב כפי שבקר כתב, כל ענין לגופו. אנחנו ביקשנו את הויזה בינואר למרות שתכננו לעבור באפריל. הם שאלו אותנו אם אנחנו רוצים את הויזה מהיום, או מאפריל, שאלנו אם יש לזה משמעות ואמרו לא. אנחנו לא גרנו בת"א ולכן אמרנו שאנחנו רוצים את הויזה עכשיו וזהו. שנתיים אחרי כן גיליתי שאני צריכה חידוש ויזה כי אין לי שנתיים מלאים של מחיה בבריטניה, והמשמעות של זה, זה חידוש ויזה במקום קבלת אישור לחיות בבריטניה לתמיד. ו.......... יותר מ-700 ליש"ט. חבל. כמו כן בשביל לקבל ויזה לחיות בבריטניה לתמיד (ILR), את צריכה לעבור מבחן אזרחות, שמי לב לזה כמה חודשים לפני פג תוקף הויזה שלך. בהצלחה.

למעלה