אנגליה נורוויץ

katyra

New member
אנגליה נורוויץ

היי אשמח לקבל תשובות מכל מי שיכול לעזור, תודה מראש בעלי קיבל הצעת רילוקיישן לנורוויץ , הציעו לו שכר של 30K , אני כמובן אחפש עבודה ברגע שנגיע לשם, אבל בטוח יקח כמב חודשים עד שהמצע האם ניתן להסתדר בסכום הזה, אנחנו זוג ללא ילדים יש לנו איפה לגור שם כך שהוצ' שכירות אין לנו הבנתי שגם נורוויץ' יותר זולה מלונדון הייתי רוצה לדעת, כמה בערך הולך על מחייה בחודש הוצ' כגון: אוכל (לרוב לבשל בבית+נסיעות+סיגריות) סכום ממוצע ועד כמה אפשרי למצוא עבודה בנורוויץ'?
 

Woking

New member
והתכוונתי להוסיף

30K בלי ילדים ובלי דיור בהחלט יכול להספיק. זה כמובן שאלה של סגנון חיים.
 

katyra

New member
נוריץ'

תודה, אנחנו מגיעים במטרה לחסוך קצת כסף, אם בכלל יתאפשר
 

Karenovadia

New member
עיר מקסימה נוריץ'.. אוהבת אותה מאוד!

וכפי שכבר אמרו- כן, אפשר להסתדר עם סכום כזה, ונוריץ' אכן הרבה יותר זולה מלונדון למרות שהיא "רק" שעה וחצי נסיעה ממנה.. סיגריות דרך אגב- תביאי מהארץ יקר פה להחריד.. מלבורו, קופסא של 20 כמו בארץ עולה פה בין 6-7 פאונד, אני הייתי שולחת מהארץ בתקופה שעישנתי או קונה/שולחת עם חברים מהדיוטי פרי.. אוכל, אם אני לא טועה, אנחנו מוציאים בערך 200 פאונד על אוכל בחודש ואנחנו קונים אוכל כאילו אנחנו מאכילים יותר מזוג.. האוטובוסים והמוניות בנוריץ' די דומים במחירים שלהם לשאר אנגליה ולא יקרים יותר מדי. אני לא יתן לך דוגמאות של מחירים כי זה כמובן תלוי במשך הנסיעה ומאיפה לאיפה וכמובן שניתן לעשות כרטיסיה לאוטובוס שחוסכת הרבה.. ובנוריץ' יש כמה מפעלים גדולים (החרדל הטוב ביותר בממלכה...) ויש אוניברסיטה גדולה עם המון סטודנטים.. ונראה לי שאפשרי למצוא שם עבודה, השאלה באיזה תחום מדובר ומהי השכלתך? בהצלחה!
 

katyra

New member
ללא נושא

תודה Karenovadia אני סטודנטית לכלכלה לקראת הסוף ומתכוונת להמשיך את הלימודים דרך אוניברסיטה הפתוחה אחרי המעבר כרגע עובדת בניהול פרוייקטים, אך מבחינתי לעבוד כמוכרת באיזו חנות רק לא מדלת לדלת, מתקבל בברכה. יש הרבה ישראלים הנוריץ' ?
 

Karenovadia

New member
תשובה

כמיטב ידיעתי יש קצת ישראלים בנוריץ', אך לא יותר מדי... אבל יכול להיות ואני טועה... אם לא איכפת לך באמת לעבוד בחנות או בעבודה בסגנון זה לא נראה לי שתהיה לך בעיה יותר מדי גדולה, זוהי עיר עם מספיק חנויות ומסעדות ועסקים קטנים..
 

R750-Girl

New member
Norwich

Pub for every day of the year Church for every Sunday הפאב המועדף עליי (לפחות נכון ללפני 5 שנים) הוא Fat Cat ולהפתעתי גיליתי גם שהרב המקומי משלים הכנסה כברמן(!) יצא לי לעבוד שם כשנתיים במסגררת פרוייקט, אבל לא לחיות. חובבי השייט יאהבו את העיר מאוד.
 
למעלה