אנגליה וווילס

photoface

New member
אנגליה וווילס

אז אני נוסעת לאנגליה ב17 באוקטובר, לבד שם אני פוגשת חברה (לא ישראלית) שגרה בWALES רוב הטיול אני יהיה לבד או עם בני דודים ואני מתכננת לראות כמה יותר, אני אהיה באזור לונדון אבל אני לא רוצה להעביר את כל הטיול באתרים תיירותיים כמו הביג בן.. מה כדאי לראות מחוץ ללונדון אבל לא רחוק מידי? ובWALES? יש לי רק יומיים שלושה שם אבל שמעתי שמקסים!! המלצות? טיפים.? תודה

גילקי

New member
המלצות

קרדיף, בירת וויילס, היא עיר מגניבה וצעירה שמתפתחת במהירות- מועדונים, מסעדות, בתי קפה. ממש שווה ביקור. סביב קרדיף ושאר דרום וויילס ישנן עיירות חמודות וציוריות כמו Laugharne, שם יצר (ונקבר) המשורר דילן תומס. אם ממש יש לך זמן שווה לבדוק עם חברות כמו Bus Wales שמפעילות טיולים באזור, ולקחת טיול של יומיים שלושה לאורך החוף (פמברוקשייר) או אף צפונה לפארק סנודוניה או ברקון ביקונס. במרחק שעת נסיעה ברכבת מקרדיף אפשר להגיע לבאת'- אסור לוותר! יפהייפיה וספוגת אווירה של ג'יין אוסטין. המרחצאות הרומיים, אולם הנשפים, מוזיאון התחפושות, החנויות הקטנות והמסעדות. מקסים. מבאת' אפשר לקחת טיול מאורגן לאזור ה"קוטסוולדס"- נסיעה ללב אנגליה הכפרית שם הזמן כאילו עצר מלכת, ולראות את מעגלי האבנים בסטונהנג' ואייובורי. סתם ככה רעיונות... וכמובן שאפשר לעשות הכל גם מלונדון.

ר ו נ ן ג

New member
ווילס אכן מקסימה

אני מכיר את חלקה הצפוני, אזור SNOWDON , LLANBERIS, GWYNEDD העיירות הקטנות והמקסימות, בתי האבן. האזור פופולרי מאוד בקרב הטיילים והמטפסים. המחצבות הישנות משמשות כיום ומאז שנות ה 70 את המטפסים, ולדוגמה

sela v

New member
אם את בסוף שבוע

ורוצה לצאת לגיחות קצרות. יש קבוצות של מטיילים ברכיבה על אופניים וגם הליכה ברגל במקומות שרחוקים כשעה ברכבת מלונדון.

photoface

New member
עוד שאלות בנושא אנגליה

מה הדרך הכי זולה לעבור ממקום למקום? אני יודעת שהרכבת נוחה, אבל גם יקרה נורא! יש דרך יותר זולה? תודה על ההמלצות בקשר לווילס! אני בהחלט מתכוונת לבדוק את באת' ואולי לטפס על המחצבות כמו שהומלץ...

גילקי

New member
אין מה לעשות

אמרת אנגליה- אמרת יקר... למרות שהכל יחסי. רכבת אכן היא האופציה היקרה יותר, ותמיד מומלץ לבדוק אוטובוסים של הNational Express. א ב ל ישנה חברת Megabus שמציעה מחירים מטורפים וזולים כשמזמינים אונליין(אפשר בכיף לסגור על כרטיס לונדון- אדינבורו בפאונד וחצי). שווה בדיקה.

sela v

New member
שאלה קשה

לרכבות יש כמה מחירים כמעט כמו בטיסות, ולחלק מהקוים אם מזמינים מראש אפשר להשיג כרטיסים יותר בזול, גם באוטובוסים אפשר להשיג בזול יותר אם מזמינים מראש. לרכבות יש אתר בשם seat61, שנותן הסבר על הרכבות. אפשר גם לקנות כרטיס הנחה שעולה 20 פאונד במיוחד הוא שווה לצעירים עד גיל 26, ומקבלים 33% הנחה על חלק מסוגי הכרטיסים, אבל הוא טוב רק אם תחסכי מעל 20 פאונד. כרטיסי אוטובוס אפשר למצא במחירים מגוחכים לפעמים. תסתכלי בקישורי הפורום תחת תחבורה יבשתית יש כמה קישורים טובים.

lala182

New member
מנצלש"ת- לונדון

אני אמורה להעביר לילה+ כמעט יום בלונדון (שיוקדש לרוב לסידורים אבל אני עדיין מקווה לראות כמה דברים...) בהמשך אני נוסעת מחוץ ללונדון אבל זאת לא הבעיה... אם יש המלצות למלון נחמד נקי ומסודר אבל לא יקר מדי במרכז שקרוב לתחנת מטרו אני אשמח לשמוע עליהם... וחוצמזה כמה עולה כרטיס משולב לאוטובוסים ורכבות בלונדון ליום אחד אני יודעת שזה פורום תרמילאים אבל בפורום טיולים בחו"ל אף אחד לא עוזר יותר מדי... ונצלש"תי... יום טוב ושנה טובה

photoface

New member
megabus?

מישהו פעם נסע בזה? זה באמת בסדר? כי נסיעות במחיר כזה כשכרטיס ברכבת עולה 100 פאונד זה קצת מוזר... לא? אז מישהו עשה את זה פעם?

sela v

New member
מוזר? לא!

לא נסעתי במגה באס, אבל נסעתי בחברה השנייה הנשיונל אקספרס, שמציעים גם כרטיסים במחיר של 1 פאונד לפעמים. המגה באס המחיר הנמוך תלוי בשעה ובתאריך, וככל שמזמינים יותר מוקדם המחיר יותר זול. לגבי הרכבת. לפני כמה זמן נסעתי ללייק דיסטריקט. כרטיס רגיל עולה כ-100 פאונד, ואני קניתי ב-34 פאונד, כי נסעתי בבוקר מוקדם ביום שבת, והזמנתי שבועיים מראש.

גילקי

New member
נסעתי ונשארתי בחיים

נסעתי בmegabus מבריסטול ללונדון, ושילמתי 5 פאונד. האוטובוס הוא קומותיים, לא מהסוג שרואים בנסיעות בינעירוניות- אבל למי איכפת? הגעתי בשלום ובזול, וזה כל מה שחשוב. חברה שלי נסעה כאמור מאדינבורו ללונדון עבור פאונד בודד, והיה סבבה.

tenshem

New member
אני נסעתי מספר פעמים במגה

ובהחלט היה סבבה. רק תזכור שאין שירותים ואם הנסיעה ארוכה זה יכול להיות בעיה... מצד שני, כשהייתי במצב קשה, ביקשתי מהנהג והוא עצר בדרך לשירותים... עוד המלצה, זה לבדוק באתר של national express אם יש לאן שאת נוסעת שעות בהם הנסיעה זולה מאוד. אני נסעתי מבריסטול ללונדון ב 5 פאונד. יש שעות שאין הרבה נוסעים, ואם אתה מזמין דרך האינטרנט, זה יכול עלות אפילו פאונד. בהצלחה.

sela v

New member
לונדון

יש את ה-easyhotel, שאני חושב שהוא הכי זול מהמלונות. אפשר למצא אם מזמינים מראש חדר ב-20 פאונד ללילה. החדרים מאד קטנים, ולחלקם אף אין חלון. אני חושב שאם רוצים ללכת על בטוח הכי כדאי לעלות בתקציב של המלונות הזולים ב-50 פאונד ולהוסיף עוד 20-30 פאונד ללילה, ולישון באחד ממלונות הרשת כמו הולידי אין או טראול אין או איביס. לא לצפות להרבה, אבל החדרים זהים ברוב המלונות שלהם בעולם, ועומדים בסטנדרט.

למעלה