אנג'י ובראד...

maya8aj

New member
אנג'י ובראד...

אני אישית שונאת ת'כתווה הזאת הוציאו את אנג'לינה רעה שם! אבל בכל זאת....... אנג'לינה

igonnakillu

New member
חחחחח...

אני בדיוק סיימתי לקרוא אותה ובאתי להביא אותה לפה והופה..יש כבר שלוש הודעות על זה..בכל מקרה הנה זה: בראד וג`אן בטקס פרסי האמי (רויטרס) על פי השמועות, בני הזוג בראד פיט וג'ניפר אניסטון חיים בימים אלה בנפרד. מקורבים לזוג חוששים שנישואיהם עומדים בפני פירוק. המשבר שפקד את ג'ן ובראד, מדווח News of the World , נגרם בעקבות יחסי הקרבה שהתרקמו להם בין פיט לאנג'לינה ג'ולי. "זה נראה כאילו בראד וג'ניפר הפכו לזרים. זה מאוד עצוב ומדאיג", אמר מקורב לזוג. הזוג הופיע בציבור ביחד פעם אחת בלבד בחודשיים החולפים בטקס פרסי האמי בלוס אנג'לס שהתקיים בספטמבר. בראד ואנג'לינה התיידדו על הסט של הסרט Mr And Mrs Smith . בזמנו נפוצו שמועות על הידידותיות החשודה שהשניים מפגינים האחד כלפי השניה. משרד יחסי הציבור של פיט הכחיש את היחסים ביניהם. ג'ולי ופיט התאחדו שוב כדי לצלם מחדש את הסיקוונס הפותח של הסרט בספטמבר השנה בקליפורניה. (אתם יודעים היה כתוב בקישור לכתבה משהו בסגנון: "חוששים לפירוק הזוג הזוהר לא בגלל סתם אישה, אלא אישה !" אז מיד הבנתי על מי מדובר! כי יש רק אישה אחת שהיא לא סתם אישה : אנג'לינה ג'ולי!
) ... (כמובן שזה ל היה קשור אבל ...

Im The Sun

New member
חחחחח גם אני ישר חשבתי על../images/Emo42.gif

אנג'י ברגע וקראתי את זה!! אנג'לינה רולז

oh l0rd

New member
יששששששש

אמן שהם יהיו זוגגגגגג שתי מושלמיםםםםםםםםם רק בראד שווה את אנג'לינה ורק אנג'לינה שווה את בראד שתי ציפורים במכה.. שתי מווווווושלמיםם

Im The Sun

New member
אממ..../images/Emo42.gif

אולי אני בן ואני לא הכי מבין בזה אבל לדעתי בראד ממש ממש מכוער, די, הוא כבר 40! נגמר, לך הביתה ותעשה ילד עם אישתך.

Im The Sun

New member
אהה ודרך אגב...../images/Emo42.gif

זה שטויות הכתבה הזאת. אתם זוכרים ב"קאן"? אז אנג'לינה לא באה לפרימיירה של איזה סרט בגלל שהיא ידעה שגם בראד וגם ג'ניפר יהיו שם אז היא העדיפה לוותר ופשוט להשאר במלון. איזה נשמה טובה חחח

dilan angel

New member
חחחח נכון../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

ודרך אגב, אני חושבת שהכתבה הזאת ממש שטחית ומפגרת.. די המדיה תמיד מפריכים ומגזימים. לדעתי אין בכלל קשר לאנג'לינה זה יותר מעניין לקרוא על זה שיש קשר בטח היו לבראד וג'ן בעיות ואז בכוח הכניסו גם את אנג'י לסיפור..

igonnakillu

New member
אני בכל אופן

לא לקחתי את זה ברצינות גם בהתחלה רק הבאתי לפה ת'כתבה.. ברור שהם לא ביחד! הם בכלל לא מתאימים... מי יכול לדמיין את בראט פיט ואנג'לינה ג'ולי מטיילים להם?????...

FathomTR

New member
כאילו דאאאאאאאא

מה נראה לך? שהתקשורת לא היתה מפתחת מזה רומן או משהו בסגנון? אזהו שכן

Ma E

New member
זה חראטה יש רומנים בכל סרט שהיא

משחקת.. באלכסנדר היה לה "רומנים" עם 3 שחקנים מתוך 6 שחקנים ראשים שאנג'לינה אחת מתוך ה6
דיייייי זה מגעיייללל

igonnakillu

New member
מכל זה עוד אפשר לחשוב

שהיא איזו רודפת גברים או משהו..אבל ככה זה תמיד..הם הרי צריכים למלא עמודים בעיתונים והכל..

FathomTR

New member
מה?

זה אני לא הבנתי אותך הרגע? או שאת לא הבנת אותי? בכל מקרה,אני התכוונתי לרומנים באמיתי,יעני מערכת יחסים וזה

מצחיק שאתה אומר את זה כי גם אני

לא הבנתי מה מאי רצתה להגיד בתגובה שלה חחח הא ודעתי בנוגעה להכל היא שזה זיווג מושלם תמיד הייתי שואלת אנשיםצ כדי לבחון את רמת הסטרייטיות שלהם מי הם מעדיפים אנג'לינה או בראד חחחח אז יותר לא צריך לבחור הכל בעסקה אחת משובחת ביותר בעולם

Ma E

New member
התכוונתי... שששששששששש

באלכסנדר אמרו שיש לה רומן עם 3 שחקנים מתוך הקאסט.. זה קצת מוגזם לא? בכל סרט שהיא מככבת ישר רומן רומן.. חראטה...

למעלה