אנג´ל
סוף 3 ..

אנג´ל ../images/Emo58.gif סוף 3 ..

אז סיימתי את העונה השלישית, עונה נהדרת ומפתיעה, מצחיקה, שנונה, בקיצור, התעלתה מאוד על העונות הקודמות. הפרק שהכי אהבתי היה Birthday, הזכור לטוב. פשוט פרק מקסים! אבל- (כן, היה צריך לבוא אבל) דבר אחד הפריע לי בעונה הזאת- קורדי. אולי לאלו שצפו/צופים באנג´ל בלי שהיה להם את הרקע של באפי יראו את התפתחות הדמות שלה אחרת, אבל עם הרקע של קורדי, מלכת השכבה הסרקסטית והסנובית, Queen C, מבאפי, קורדיליה ה´מבינה ומתחשבת, מקריבה הכל, ומבינה את היעוד שלה לקראת סוף העונה´ ולא פחות מזה- גם מאוהבת באנג´ל (הרשו לי לומר, אם באפי היתה יודעת על זה...) היה לדעתי איום. בשבילי זה היה מעין מעבר דרסטי מדי, אולי בגלל שקורדיליה פשוט מקוטלגת אצלי תמיד כקורדיליה מבאפי ולא מאנג´ל. זה לא משנה את העובדה שהחליטו לעשות את כל הסוף עם קורדי כקיטש מאוד מעצבן. ועוד דבר- Holtz! That Bastard! ואל.

MsPiggy

New member
../images/Emo58.gif אנג´ל עונה שלישית

גם אני חושבת שההתפתחות של קורדיליה הייתה טיפה מוגזמת - ההתאהבות באנג´ל זו ההגשזמה, עם כל השאר הסכמתי
ובקשר להולטס - גם אני חושבת שהוא מניאק! אבל בסוף אני חיבבתי אותו קצת, ואפשר להבין אותו ולהזדהות איתו טיפה, וגם התחלתי לחבב אותו בסוף. מי שממש עיצבנה אותי היא ג´סטין - כלבה!!!! והיא עוד שיקרה לקונר ואמרה לו שאנג´ל הרג את הולטס!!! בגלל זה ממש אהבתי את מה שעשו איתה בהתחלה של העונה הרביעית (אתה כבר תראה, זה ממש נחמד!)

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif אנג´ל 3...

אוקיי העונה התחילה ממש מצויין אבל הסתיימה ממש באכזבה כל הקטע של החזרה של קונור הייתה די צפויה והסוף עצמו היה ממש מעצבן והולדס.. הוא מעצבן!!! הוא יותר מעצבן מוורן שבבאפי.. וג´סטין סתם מפגרת וכל הסיפור עם וסלי היה ממש מעצבן וקרודליה ואנג´ל ממש לא מתאים!!! וקונור הדבר הכי שחור בסדרה הזו! גם הדמות וגם השחקן מעצבנים אותי! חייבים להרוג אותו או להעיף אותו מהסדרה במהירות!!

אני בת, ו../images/Emo58.gif אנג´ל 3

ג´סטין היא דמות די תקועה, אבל קונור? אני אהבתי איך שהוא הופיע(רק לפני שבוע הוא היה כזה פצפון) ואהבתי את כל החיוכים הערמומיים שלו :). אהבתי את מה שעשו עם העלילה, את הנקמה של Holtz עם 2 החורים בצוואר שג´סטין עשתה לו. במיוחד בסוף כשקונור משחק אותה ´בן טוב ומסור´ שמחתי שזה היה רק משחק, ולא באמת. כי אם היו עושים את זה באמת, זה גם היה לגמרי לא מציאותי ויותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי, וגם היה סוף טוב לעונה.. לא יתכן כזה דבר! לא אחרי מה שעשו לקורדיליה. (TOO much) וגם את ווסלי, הבריטי השקט ולמוד הסבל. אני הייתי בטוחה שהוא ימות כשהיא חתכה לו את הצוואר.. ועוד יותר נבהלתי מה-YOU KILLED MY SON של אנג´ל בבית החולים. אהבתו הסודית לפרד (עוד מישהו חושב שהוא ופרד הרבה יותר מתאימים?) קורדיליה ואנג´ל.. זה אפילו מוזר לומר את זה. ואל. ואל.

MsPiggy

New member
באמת מוזר להגיד את זה... (../images/Emo58.gif)

עונה שלישית של אנג´ל... אם לא הבנתם עד עכשיו... טוב, אני מקווה שהתסריטאים יצליחו להפיק מזה משהו - ממש רציתי לראות אותה ואת הגרוסלק ביחד, זה היה חמוד
ואני אוהבת את הדמות של קונור! מה יש לשנוא בו? והקטע בבית החולים - שבהתחלה אנג´ל מתנהג רגוע כזה ועושה כזה "אני סולח לך" ואחר כך מנסה להרוג אותו, זה היה אדיר! וקטע משחק מצוין של דיוויד!! והנקמה של הולטס לא הייתה עם שני החורים שג´סטים עשתה לו - הוא כבר לא רצה נקמה, הוא רצה שאנג´ל וקונור יהיו ביחד, ג´סטין היא זו שהלבישה על זה את הקו עלילה ש"אנג´ל הרג את הולטס".

Angelus

New member
אני כל-מסכים! ../images/Emo58.gif 3 ../images/Emo58.gif

הרי זו באפי האחת והיחידה.. זאת שהוא היה מוכן להקריב בשבילה הכל! אף להרוג את דרלה, כפי שאתם זוכרים בפרק 7 בעונה הראשונה של באפי ו.. בפרק 7 בעונה השלישית של אנג´ל. קורדיליה ואנג´ל כל-כך ל-א! האהבה שלהם לא עושה לי את זה.. לפחות לא כמו אצל באפי ואנג´ל
( זה לא נגמר!!! זה לאאאא *DENIAL* ). והיא משום מה מוכנה לעזוב את העולם הזה בשביל מה?? ולמה לעזאזל נתנו לה לעשות את התספורת הזאת?! אהבתי אותה בבאפי בעונה השלישית- נקודה! בכלל, אם אני הייתי יכול הייתי מוריד את הסידרה אנג´ל. הרי כל המהות של הסידרה "באפי-קוטלת הערפדים" היא על קוטלת המתאהבת בדבר האסור מכל- ערפד ( +נשמה ). פתטי ומיותר, למרות הפרקים המדהימים באנג´ל- הוא וקורדי היו מצליחים הרבה יותר בבאפי. לא?

Angelus

New member
אני מסכים! ../images/Emo58.gif 3 ../images/Emo58.gif

הרי זו באפי האחת והיחידה.. זאת שהוא היה מוכן להקריב בשבילה הכל! אף להרוג את דרלה, כפי שאתם זוכרים בפרק 7 בעונה הראשונה של באפי ו.. בפרק 7 בעונה השלישית של אנג´ל. קורדיליה ואנג´ל כל-כך ל-א! האהבה שלהם לא עושה לי את זה.. לפחות לא כמו אצל באפי ואנג´ל
( זה לא נגמר!!! זה לאאאא *DENIAL* ). והיא משום מה מוכנה לעזוב את העולם הזה בשביל מה?? ולמה לעזאזל נתנו לה לעשות את התספורת הזאת?! אהבתי אותה בבאפי בעונה השלישית- נקודה! בכלל, אם אני הייתי יכול הייתי מוריד את הסידרה אנג´ל. הרי כל המהות של הסידרה "באפי-קוטלת הערפדים" היא על קוטלת המתאהבת בדבר האסור מכל- ערפד ( +נשמה ). פתטי ומיותר, למרות הפרקים המדהימים באנג´ל- הוא וקורדי היו מצליחים הרבה יותר בבאפי. לא?

כך זה נראה.. ../images/Emo58.gif אנג´ל 3

את לא חושבת שיש דרך יותר נורמלית להרוג אדם בלי להשתמש במוטות מתכת חדים ודקים שיעשו בדיוק 2 חורים באיזור הצוואר?.. חוץ מזה, Holtz לא היה טיפש. הוא ידע שג´סטין לא תודה בפני קונור שהיא הרגה את "אבא" שלו, זה די התאבדותי.. כי לא משנה מה היא תאמר על מה ש-Holtz אמר לה, קונור ירצה נקמה. ולדעתי, הויתור הזה של Holtz על קונור לאנג´ל, בחלקו היה נכון, ובחלקו לא.. הוא הבין שזה צריך להיות ככה, אבל לא לגמרי השלים עם זה. והמוות שלו היה הנקמה האחרונה שלו באנג´ל. ואל.

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif 3, אנג´ל

הקטע בין אנג´ל וקורדי היה בהחלט מאולץ
וגם אני חושבת שפרד יותר מתאימה לווסלי. חבל שהיא לא איתו
היא וגאן.... עדיין לא גיבשתי עליהם דיעה.

nAm250

New member
אנג´ל ../images/Emo58.gif3 כל העונה

*אני מאוד ממליצה למי שלא ראה את העונה ה-3 להפסיק ברגע זה את כל קריאת הספויילרים וההודעות הספויילריות מכיוון שכל העונה ממש מפתיעה ובכל פרק יש הפתעה חדשה, אז לראות אותה עם ספויילרים (כמו שלצערי אני עשיתי) יכול בהחלט להוריד את מידת ההנאה מהפרקים ומהמתח שהם יוצרים. סיימתי את העונה לפני כמה ימים והיא ממש יפה! למרות שהסוף מוזר, הוא פחות פרק סיום עונה אלה פרק שלפני סיום העונה שאיבד את הבן-זוג שלו. בכלל כל הקטע עם קורדיליה היה דיי מגוחך וטיפשי- היא עולה לשמיים כשהיא לובשת לבן, טוב שהדימוי למלאך לא היה גדול מידי פה, אבל כמובן שלראות את סקיפ שוב היה נהדר- הוא כל פעם קופץ כשאתה בכלל לא מצפה לו. אהבתי את קונור ורואים שהוא עוד יעשה שמח... וגם ווסלי הופך יותר ויותר מעניין מפרק לפרק. בקשר לפרד וגאן דווקא אני ממש שמחה שיצא שהם יהיו ביחד ולא פרד ווסלי, זו אחת הפעמים היחידות שראיתי בטלוויזיה זוג "צבעוני" דבר שלא נוהגים לעשות- יפה לראות אותם לא לוקחים את האפשרות הברורה, חוץ מזה שהם ממש חמודים ביחד!!!
הקטע עם אנג´ל ב- 317 כשאנג´ל חונק את ווסלי עם הכרית היה נהדר! אני ישבתי מול הטלויזיה ופשוט הייתי בהלם!!! ו- birthday בהחלט היה נהדר, אני חושבת שאפילו הפרק הכי טוב בעונה. ווסלי עם יד אחד- מצחיק לגמרי!!! הפרק billy גם היה טוב...ומפחיד, וכבר אז יכולנו לראות את ההקדמה לאיך ווסלי הולך להראות בהמשך העונה... בקיצור: אחלה עונה

MsPiggy

New member
ישבת מול הטלוויזיה?../images/Emo58.gif אנג´ל 3

ובקשר לגאן ופרד - גם לי בהתחלה זה לא נראה ממש משהו, אבל אני חייבת לציין שהם גורמים לזה להצליח כזוג... הם ממש חמודים ביחד...

nAm250

New member
כן, מול הטלוויזיה...

יש לי כבל שמחבר בין המחשב לטלוויזיה וכל דבר שרואים במחשב אפשר לראות בטלוויזיה. ככה ראיתי את כל העונה ה-6 של באפי וה-3 של אנג´ל. מאוד נוח, רק צריך את הכבל וצריך שיהיה את כרטיס המסך המתאים.

IDOffryn

New member
אממ מה אני היחיד../images/Emo58.gif

ששונא את קונור הוא פשוט מעצבן!!!!!!!!!!

MsPiggy

New member
אתה לא היחידי...

נראה לי שיש כאן עוד כמה - אבל אני ממש אוהבת את הדמות שלו - מה יש לשנוא?

talrv

New member
כי..

יש חוק בפורום שאני צריכה להסביר למה אני חושבת שהוא מעצבן. תסלחו לי, אבל אין לי כל כך כוח להסביר את עצמי עכשיו.. העייפות משתלטת.. אני לא אוהבת את השחקן ולא אוהבת את הדמות.. ונגמור את זה ככה?

למעלה