אנג´ל 4x07

IDOffryn

New member
אנג´ל 4x07../images/Emo58.gif

אווו סוף סוף פרק טוב בעונה הזאת!! אבל הסוף היה ממש מעצבן למה היא שכבה איתו??? זה ממש הגעיל... ומסכן אנג´ל היה צריך לראות את כל זה... ומעניין איך היצור מתקשר לקונור.. ודרך אגב זה די מוזר שסוף העולם מגיע בתחילת העונה אבל לא יודע הדרך שהם משאירים פה את הצופים בשאלות משנות ממש מעצבנת.. לא יודע אבל העונה הרביעית ממש סתמית בנתיים.. והלוואי שקונור ימות אני שונא אותו!!

מסכים איתך (ספוילר 407 אנג´ל)

אחלה פרק. חרא קונור. מה הבעיות של קורדיליה? אני לא מבין את זה- מילא, קדושה. אבל לעשות סקס עם מישהו שהיא לא אוהבת רק כדי שלא יפסיד כלום בחיים זה קצת... איך אומרים את זה... זנותי, לא? ועוד אנג´ל המסכן צופה בהם...

The Flash

New member
הקטע הזה....IספוילרI

שאיינג´ל צופה בהם קצת לא הגיוני איך הוא הגיע עד אליהם אם הוא היה כרגע איפה שהשד הענק הזה ולא רואים אותו ממש צופה בההוא סתם מסתכל אפילו שזה נראה כאילו הוא מסתכל עליהם באסה עם הוא הסתכל עליהם אבל אני לא בטוח שהוא באמת עשה את זה. אבל באמת הפרק הכי טוב של העונה בנתיים עונה מצויינת עד עכשיו

IDOffryn

New member
זה הגיוני...../images/Emo58.gif

הרי השד אומר לאנג´ל:"אתה באמת חושב שהיא בטוחה איתו" ובערך דקה אחרי זה אנחנו רואים את קרודיליה וקונור מתחילים את השיחה שלהם שמובילה לנשיקה ואז עובר כמה זמן משהם בחלון ועד שהם במיטה אז בזמן הזה אנג´ל הספיק להתאושש ולראות אותם ועוד שני דברים שמתם לב כשהיתה רעידת אדמה(שבבאפי למדנו שזה סימן לסוף העולם) והם התייחסו לזה בקלילות.. ושמתם לב שהגשם של האש בכלל לא פגע בשום דבר.. ומעניין אם זה ישפיע גם על סאנידייל..

talrv

New member
הוא ראה ../images/Emo58.gif4X07

לדעתי (טוב, הקרדיט לפז מהברונז שהעיר על הפשלה) יש שם פשלה רצינית עם הסצינה המסיימת והיא הייתה צריכה להתבצע בדרך אחרת לגמרי כדי שכולם יבינו חד משמעית שהוא אכן ראה אותם, אני לא רואה סיבה אחרת למבט רצחני-עצבני, בין התמונות המטרידות משהו של קורדי וקונור... פרק טוב, כיף לצפייה. אבל הזיווגים באנג´ל גורמים לראש ולעיניים שלי לכאוב.. קורדי ואנג´ל???? קורדי וקונור???? בעעעעעע... מעניין באמת איך פתאום האפוקליפסה מגיעה באמצע העונה, ועוד עם הכנה לאפוקליפסה הגדולה, חשבתי שייבנו את זה עד סוף העונה, או לפחות מעבר לפרק 7 (ו-8 כנראה - לא ספויילר - כי אני לא חושבת שבפרק הבא הם יתעלמו מגשם האש שיורד על חלק מסויים בלוס אנג´לס..). זה לא כמו האפוקליפסה של פרק אחד בבאפי ("האפס", "נחרץ"..) והמפלצת הזאת הדהימה אותי!! היא הייתה פשוט.. פשוט.. לא מפחידה במיוחד... איזה מין מפלצת היא אם גאן יכול להשחיל לה כמה אגרופים טובים, אם רובים מאיטים אותה, ואם אנג´ל כמעט הוציא לה עין??? אז היא יכולה לחנוק את קורדי, WOW, קורדי כל כך מעצבנת לאחרונה שגם אני הייתי יכולה לחנוק אותה... והאפקטים היו פשוט נהדרים, ממש ברמה גבוהה... אני צריכה לפרט כמה הם היו מדהימים?? Apocalypse Nowish?

זהו (ספוילר 407)

גם אני ממש לא התרשמתי מהשד... הוא נראה כל כך עךלוב ולא ראיתי אצלו שום כוח מיוחד שאין לשדים אחרים. כלומר, חוץ מהעובדה שהוא הצליח לשרוף את לוס אנגלס.

../images/Emo58.gif

לא הבנתי כל כך טוב את הפרק הזה קודם כל למה אנג´ל עצר רגע לפני שהוא הולך להרוג אותו מה הוא ראה בעיניים של הדבר הזה {זה הזכיר לו משהו או מה} ומה קורדי אמרה לקונור לפני שהם שכבו ושל מי הרעיון האינפנטילי הזה לשדך את קונור עם קורדי הקטע עם ווסלי והאקדחים היה יפה מאוד הזכיר קצת את המאטריקס

talrv

New member
וואלה??

רגע, לקשיי ההבנה מאיתנו, התמונה שצירפת זה של השטן הנוצרי? ולמי ששאל שאלות לגבי הפרק:
7X07 אנג´ל עצר כי המפלצת עצרה בעדו, וגם אני רק קלטתי את זה בצפייה שנייה, אתה לא לבד.. קורדי אמרה לקונור שבגלל שהוא גדל במימד אחר הוא לא יכל להרגיש מה זה משפחה וחברים ואהבה, אז היא שכבה איתו כדי שהוא ירגיש משהו אם העולם עומד להיגמר (תירוץ עלוב לדעתי לעשות משולש בין אנג´ל קורדי וקונור..).. ואל תשאל אותי של מי היה הרעיון המטומטם! ואפקטי מטריקס
נראה לי שאלו היו כל השאלות..

IDOffryn

New member
וזה לא הכל!!

השבוע ישודר בבאפי 7x09 7x10 ישודר רק ב7 לינואר 2003!!!! חודש שלם בלי באפי ואנג´ל ועוד שזה באמצע העונה??? קצת רחמים.. ולחשוב שגם באפריל זה יהיה ככה..

אני חושב שקוראים לזה הקפצה..

בכל אופן, מישהו עוד ראה את הפרק ומוכן לחוות דעה? אתם יודעים... כדי "להעלות" את הרמה של הפורום

formersusan

New member
that´s because

the November sweeps is over, and from now till mid Jan, we´re in for RERUNS! not just BTVS and Angel, but EVERYWHERE, with the exception of HBO of course.... but hey, that´sll give me the chance to tape the beginning of the season... so it´s not all in vain! :)

formersusan

New member
you´re missing the context

the whole point is that they are living in an apocalypse. it seems like the end of all things. and you know, in these situations (and I´ve never been there myself), you do some pretty extreme stuff. and sometimes it´s the instinct of survival that kicks in and yeah, people have sex.

למעלה