אנג´ל 3 או באפי 6?

Der-Albert

New member
אנג´ל 3 או באפי 6?

מי לפי דעתכן עשוייה יותר טוב? אני חושב שאנג´ל 3 הרבה יותר מותחת ובכלל עשויה יותר טוב, יש תחושה של התקדמות ´אורגנית´ של הסיפור, ויש גם טוויסטים יותר מפתיעים מה דעותיכם?

moran500

New member
אנג´ל!!

אנג´ל!! בהחלט אנג´ל!!! העונה ה3 (אמנם ראיתי רק את הפרקים הראשונים) הרבה יותר טובה (בינתיים)!!! ואנג´ל ירד במשקל, הסתפר, וכמובן ה-כוכב של הסקרה הוא לורן!! (the Host at Caritas)!!!!!!!!!!!! <Bored Now!>

Cyber Cat

New member
אנג´ל 3

אבל אני לא אפרט למה אנג´ל 3 ולא באפי 6, פשוט כי אין לי כוח כרגע (אתם יודעים מה השעה?!). Cyber Cat

smgfan

New member
כמו שאמרתי בפורום של ביפ לגבי זה

אם אתם הולכים להשוות ,אז לפחות תעשו את זה בהתאמה: אנג´ל-3 או באפי-3. וכשאנג´ל תגיע לעונה-6 (ספק גדול) אז תדברו.

Der-Albert

New member
איזה שטות, אני לא מאמין

אנחנו משווים את העונות ששודרו באותו זמן, מה לעזעזל הקשר? ועוד ההתנשאות בהודעה שלך, פאק, זה הרג אותי. תסכימי או לא אבל: שני העונות נכתבו ע"י ג´וס פחות או יותר באותו זמן שודרו פחות או יותר באותו זמן יש בשניהם גם פחות או יותר את אותו סגנון כתיבה (3 של אנג´ל לא נכתבה כמו 3 של באפי אלא כמו 6 של באפי) רק שבאנג´ל ניכר היה שבאמת היו לו רעיונות טובים שיכלו להחזיק עונה שלמה, בבאפי 6 הם היו קצת חסרים לפעמים.

nAm250

New member
לפי הפרק הראשון...

בינתיים יצא לי לראות רק את הפרק הראשון של אנג´ל 3 ולפי דעתי הוא יותר טוב מהפרק הראשון של באפי 6 אבל את ההמשך העונה של באפי ראיתי והיא בהחלט משתפרת אז בינתיים קצת קשה לי להגיד.

smgfan

New member
העונה ה-6 לא נכתבה ע"י ג´וס

אלא, רק פרק אחד (המחזמר) שהיה פצצתי לפי מה ששמעתי. ואז מה אם 3 של אנג´ל ו-6 של באפי שודרו באותו זמן, תראו כמה באפי הסדרה עברה לעומת אנג´ל. ובנוסף ג´וס השקיע בעונה ה-3 באנג´ל בזמן שבבאפי הוא כמעט לא נגע ובקושי התייחס לעשיית העונה ה-6 שלה. ואני לא מתנשאת-גם אני רואה אנג´ל וגם אני אוהבת אנג´ל פשוט אני לא מאמינה שהיא תגיע להצלחה כמו של באפי ולשש עונות מצליחות. נראה לי שאתה התנאשת לפי השאלה שלך בהתחלה-כי כבר ידעת מה תהיה התשובה של רוב האנשים פה.

14מתן

New member
ראיתי...

וזה משעמם... טוב תמיד לא אהבתי את אינגל(הדמות לא הסידרה זתומרת גם..)...

Idomania

New member
באפי 6 ../images/Emo58.gif!(גם לאנג´ל 3..)

אוקיי אנג´ל 3 גם הייתה עונה טובה במיחד כל הסיפור עם דרלה והתינוק ובכלל הייתי בשוק כשהיא הרגה את עצמה למען התינוק בכלל לא ראיתי את זה בא... אבל לא יודע לא אחרי זה רמת הפרקים ירדה ושהקונור נגנב הייתי כזה בטוח שהוא יחזור יותר גדול וגם כשהתולעים או הדברים האלה אמרו שמשמיד צריך להגיע ידעתי ישר שזה הבן של אנג´ל.(למרות כשבהתחלה המפלצת הזאת ירדה חשבתי שטעתי אבל שניה אחרי זה שהוא ירד הבנתי שצדקתי..) ובכלל כל החזרה של האיש הזה שרדף אחרהם בעבר ואיך שהוא התחיל לגייס את ג´סטין. והיו יותר מידי קטעים מעצבנים כל קרודליה-אנג´ל יחסים היה מעצבןוהכל הקטע עם וסלי. היה מותח נחמד אבל הפרק האחרון אכזב!! יותר העדפתי את באפי גם אני בכלל יותר אוהב את הסדרה והרבה יותר מתענין בדמויות של באפי. בגלל זה כל היחיסים של ספייק-באפי (שלא ממש תמכתי בהם.) עניינו אותי יותר מקורדי-אנג´ל למרות שאני יכול להגיד שהיו כמה פרקים ממש מעצבנים בעונה הזו אבל היו אבל הסוף שלושת הקטעים בסוף השאירו אותי בהלם(מות של טארה, וילו רעה ורוצחת!!, ספייק קיבל נשמה) וסתם יותר נהנתי מהעונה הזאת.. יכול להיות שגם המתח מפרק לפרק עזר.. כי את העונה השלישית של אנגל ראיתי ביום אחד(שבו לא היו לי חיים) וגם כמה חודשים אחרי שראיתי את העונה השישית של באפי.. טוב אז זהו..

Arielcohen

New member
../images/Emo46.gifבאפי 6 או אנג´ל 3?

אני מבקש סליחה מראש מאוהבי אנג´ל, אבל זאת הסדרה הגרועה ביותר בעולם! היא "הכבשה השחורה" של ג´וס. "זינה" יותר מעניינת, "דארק אנג´ל" יותר שנונה ובקיצור - היא מביישת את "באפי" בגדול. איך אפשר להשוות בין העונות?! העונה הכי גרועה של "באפי", השישית כופלת פי כמה את הכי טובה של אנג´ל, השנייה!

למעלה