אנג´ל 2X01

tzvitz

New member
אנג´ל 2X01 ../images/Emo41.gif

אז ככה פרק פתיחת עונה מעולה, במיוחד ההתחלה עם I will survive - מעולה. סצנת הלחימה עם הסוסים על הכביש היתה מדהימה והיה ממש מעולה לראות את הרכבים גם בכביש... אני מאוד שמח שדרלה חזרה, היא היתה די מגניבה בעונה הראשונה בבאפי (למרות שהיא היתה נ-ו-ר-א מעצבנת בפלאשבקים של אנג´ל) הקריוקי בבר היה מצוין.... לזה בחיים לא הייתי מצפה :) וחוץ מזה, יש לי שאלה מהותית - אנג´ל אמור להיות די מת, וכחלק מזה הוא לא אמור לנשום הרי... והנה בפרק הזה הוא כיבה את הגפרור ע"י נשיפה. חוץ מזה, באחד הפרקים של העונה הקודמת, הוא עמד בחורף בחוץ עם עוד מישהו וראו את הבל הפה שלו. אז... כאילו... מה נסגר? :) צויץ

B a n j o

New member
אנג´ל וראותיו המסתוריות

יש הרבה פאקים כאלה בסידרה כמו שהשבוע בפרק האחרון הוא התאמן עם באפי אבל הזיע והתנשם והיו עוד הרבה כאלה בכלל מעניין אותי, אם הם לא נושמים אז איך הם מדברים? הרי דיבור זה יציאה של אוויר דרך מיתרי הקול

max2k

New member
לא נראה לי

דיבור ע"י הוצאת אויר מהריאות זה דרך נשימה תקינה. אך יש אנשים (כמו אח שלי) שמדברים ואז מוצאים את האויר, לא?

B a n j o

New member
דיבור

כאשר אתה מוציא אוויר מהריאות למטרת דיבור הוא עובר דרך מיתרי הקול ואז יוצאים צלילים. ההגייה עצמה של אותיות נעשית ע"י תנועות של הפה, השיניים, החיך, והלשון. כמובן שניתן להוציא אוויר בלי צלילים אבל בשביל לדבר חייבים להוציא אוויר

mscooter

New member
לא הבנת את הרעיון של הערפדים

יש להם נשימה, אין להם חמצן !

The Flash

New member
תראו

זה לא שהוא לא יכול לנשום הוא יכול ועוד איך זה לא בעיה יש לו את האברים הדרושים לביצוע המשימה אבל הוא לא צריך בגלל זה הוא יכול להיות במקום אטום לאויר והוא יכול להיות במקום על אוויר ולנשום ולעשות דברים שקשורים

כל הקטע שהוא יכול אבל לא צריך

כאילו הוא מת אז הוא לא חייב לנשום.. אבל הוא יכול זה לא שהוציאו לו את הריאות:)

idan3k

New member
מה הבעיה בלהעביר אוויר בריאות בלי

להשתמש בו
הוא לא זקוק לחמצן אבל דרך הגוף שלו יכול בהחלט לעבור אוויר...

ANGEL N

New member
בהחלט פרק מצויין בעונה נהדרת...

הפרק כפרק פתיחת עונה היה מצויין, איך כולם התאספו מכל המקומות ביחד והלכו להלחם, לראות את שלושתם הולכים ביחד להלחם. כל הפרק היה מצויין, הקטע של הבר ואנג´ל היה קטע מצחיק ביותר. אחחחחחח כ"כ בא לי לראות את העונה הזאת שוב. אחי חכה לפרקים מתקדמים אתה תהיה בשוק מכמה דברים שיקרו שם, ויש גם הרבה קטעים מצחיקים בעיקר עם אנג´ל. תשדל לא לקרוא ספויילרים ותהנה פי 2

למעלה