אנג´ל 117, מוזר...

Adrienne

New member
אנג´ל 117, מוזר...

ראיתי אותו הרגע, ותחשבו שנייה, נכון שאנג´ל ובאפי שכבו אז אנג´ל נהיה רע כי האושר שלו היה טריגר, כאילו האושר היה ועבר אבל התוצאה נשארה, אותו דבר זה היה צריך להיות פה, הסם זה כאילו האושר שמפעיל את הרוע שבו וכשהסם נגמר אז ההשפעה אמורה להשאר... אחרת אנג´ל צריך להיות ילד רע רק במיטה...

Adrienne

New member
אנג´ל ושות´ הולכים ברחוב ואנג´ל

מציל איזה רבקה אחת(שחקנית מפורסמת) ממוות והם מפתחים קשר ומגלה לו שיש לה מעריץ שמאיים עליה והוא עוזר לה בעניין לא לפני שהיא מגלה שהוא ערפד ולא אכפת לה, אממ... לקראת הסוף אחרי שהם תפסו את האיש שעקב אחריה שלמעשה היה איזה שחקן פעלולים אחד ששיחק איתה פעם היא מסממת אותו בשביל שהוא יהפוך אותה לערפדה אבל הסם הזה הוא הסם שגורם לאושר או משהו כזה ואז הוא נהפך זמנית לרע. להמשך... צפו בפרק...

רינת4

New member
לא כל-כך מוזר. בפרק הם

הסבירו משהו שבגלל שזה סם,זה לא בדיוק אושר אלא רק הרגשה זמנית, ובגלל שזו לא הרגשת אושר אמיתי אז זה לא נחשב,או משהו כזה...אני כבר לא ממש זוכרת.

LordSoth

New member
אם אני עוד זוכר נכון

ההסבר היה בגלל שההשפעה של הסם היא לא אמיתית, מזויפת, ובסוף היא עוברת. אבל כל עוד הוא תחת השפעת הסם, הוא גורם לו לאושר. ההבדל הוא בין true happinnes שהיה לו עם באפי, ובין האושר המזויף (Bliss אולי, אני לא זוכר איך הם קראו לזה, או אפילו אם זו הכוונה של Bliss)

למעלה