אנג´ל 108...

Adrienne

New member
אנג´ל 108...

אחד הפרקים הכי טובים שראיתי! פרק מ-ה-מ-ם-! בינתיים הכי טוב מאנג´ל(ראיתי עד 108)... זה לא פייר שהם לא ביחד, הם מתאימים... הפרק הזה צריך להיות פרק סיום סדרה, ככה הם צריכים לסיים את הסדרה, באפי ואנג´ל נפרדים, אהבה שלא מומשה ויאדה יאדה יאדה... באפי ממשיכה עם החיים שלה ואנג´ל עם שלו... אני עדיין המום מהפרק! אבל למה הוא לא לקח את הדם שלו? הוא יכל לחתוך אותו ולתת לו להשפריץ כמויות של דם ואז להרוג אותו ככה הוא יכל להפוך לבן אדם מתי שהוא ירצה ולהפוך גם ערפדים אחרים לבני אדם(כגון ספייק). צריכים לראות את השדים האלו בבאפי...

הפרק הקרוס אוברי

הכי טוב (לסטאר קרוס לאברים כמובן) לדעתי. לא נירא לי מתאים לסיים סדרה ככה.. כל הפרק הזה עסק ביחסי באפי-אנג´ל, ולסיים סדרה עם פרק שמאוד סלקטיבי כלפי מעריצים שלא אוהבים את הזוג הזה- לא כל כך מתאים. בכלל, קודם צריך לפתח אותה.. יש לך עוד הרבה מה לראות.. :) ואל.

ד י י ז י

New member
באמת פרק מהמם!!!

אחד הפרקים שאני הכי אוהבת באנג´ל (אז מה אם ראיתי מקסימום 8 פרקים של אנג´ל..) בכל מקרה , לא הבנתי את השאלה.. הוא לא יכל להשאר בנאדם , כי הוא רצה להלחם ולהגן על החפים מפשע כבנאדם הוא לא יכל להגן עליהם (שאני לא מסכימה , אבל לא משנה עכשיו) אבל להפוך ערפדים אחרים זה רעיון נחמד...

Idomania

New member
הפרק שאני הכי אוהב באנג´ל!!!

לראות את שניהם ככה מתנשקים בים... בשמש..

Adrienne

New member
אהבתי איך היא בכתה שאין מספיק זמן

ואז היא פתאום רצינית כזאת... כמעט בכיתי...

ד י י ז י

New member
כמעט?

כל סוף הפרק בכיתי.. אני רגשנית מדיי.. אחרי הפרק הזה , כל כך שנאתי את ג´וס!!

Idomania

New member
זו באמת הייתה התעללות....

בצופים וגם על אנג´ל כעסתי!!!

Buffy1

New member
*סניף* ../images/Emo7.gif

פרק כל כך יפה ועצוב...
למה ג´וס מתעלל בדמויות ובנו? סוף סוף באפי ואנג´ל ניהלו מערכת יחסים נורמלית! אבל לא, הם לא יוכלו להיות מאושרים ולהיות ביחד בזמן הקרוב. ג´וס חייב לאחד אותם בפרקי הסיום של הסדרות, הם חייבים לסיים את הסדרות ביחד

Adrienne

New member
הנה קטע טוב לסיום הסדרה:

באפי ואנג´ל מתחבקים ומתנשקים אחרי שאנג´ל נהפך לבן אדם בגלל שהשלים את יעודו כערפד ובאפי את יעודה כקוטלת ואז ספייק מתעצבן עליהם והוא תוקע בשניהם חרב שהורגת את שניהם ואז ווילו באה ועורפת לו את הראש. זאת השארה שבטוח שלא תקרע וגם חולנית קצת, אבל זה רומנטי(לפחות בקטע של באפי ואנג´ל)...

LordSoth

New member
התעללות... גם.

האמת היא שלא ממש אהבתי את הפרק הזה... חוץ מזה שהוא מסחטת רגש שזה דבר ממש איום שאפשר לעשות לצופה... ג´וס ממש סחט מאיתנו כמה שיותר דמעות (שזה מעשה שמקביל לזנות מצד במאי, לדעתי) וחוץ מזה, אני חושב שזה אחד הפרקים היחידים שאני פשוט לא סובל שם את באפי, כאילו... מה, היא באה לאנג´ל ללוס אנג´לס ומתנהגת כאילו היא מלכת העולם וכאילו כולם עפר לרגליה, או משהו (אפילו שמגיע לה לכעוס על אנג´ל שהוא לא הראה לה את עצמו כשהיה בסאנידייל). בקיצור, ונראה לי שאני החריג פה, אני לא אוהב את הפרק

למעלה