"אנג´ל" -הפרק בסטאר!

WhyMeiry

New member
המוזיקה שמלווה את הפרומו של אנג´ל

בסטאר, מישהו יודע איך קוראים לשיר? חוזרת שם השורה I´m your angel....

שאלה בקשר לאנג´ל.

אנג´ל וקורדיליה, זה רק אני או שהם באמת מתחילים להתקרב אחד לשנייה? הם הולכים להיות זוג?

dawn 14

New member
משהו חשוב

משהו שבאמת אוהב את אנג´ל (דיויד) או כל מי שסתם באה לו לראות תמונות יפות של אנג´ל ומהעונות של באפי נראה לי 5 ונראה לי שיש עוד כי יש 3 עמודים אז יכול להיות שגם 6,7 אז שהכנס לאתר הזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
חכי ותראי... (או שאת רוצה ספויילר?)

אם כן תגידי, אין בעיה... ותודיעי אם את רוצה אותו נכון לעונה 2, לעונה 3, או למה שמספרים על עונה 4... (שזה עוד לא לגמרי ידוע בוודאות, אבל חרושת שמועות כבר יש).

resputin

New member
"משהו חשוב"

כאילו שהיא עומדת למות.. תמונות היו ויהיו, אין ממה להתרגש.

trilliane

Well-known member
מנהל
בשביל כולם יש אתרים מיוחדים../images/Emo58.gif

יש שלל אתרי תסריטים ותקצירים בהם תוכלי לקרוא ספוילרים. לי יש רק זוג ידיים, מקלדת אחת, ואפס כוונות לכתוב מגילות מפורטות. אז לשאלתך הספציפית בנוגע לאנג´ל-קורדיליה: בעונה השניה לא קורה שום דבר מיוחד; בעונה השלישית הם אכן מתקרבים זה לזו, ובאמצע העונה כשכבר חושבים שיקרה משהו, שניה לפני שהם עומדים להתוודות על אהבתם, גרו (הגרוסלאק, אם לא ראית את סוף עונה 2 תביני רק אחרי שתצפי בה) חוזר, והוא וקורדיליה הופכים להיות זוג (ואנג´ל נשאר מתוסכל לבד, הידד!
) קצת אח"כ קורדיליה לוקחת חופש, והיא וגרו נוסעים להם לבלות לכמה פרקים (כנראה שגם כריזמה קרפנטר לקחה חופש, כי היא פשוא לא מופיעה באיזה 3-4 פרקים באמצע העונה!). אחרי כמה פרקים הם חוזרים, שזופים ומרוצים, אבל לקראת סוף העונה גרו קולט שקורדיליה בעצם לא ממש אוהבת אותו, אלא את אנג´ל. בפרק האחרון השניים שוב עומדים להתוודות על אהבתם הגדולה (בלה בלה בלה
) אלא שברגע האחרון שוב ניצב מחסום תסריטאי בדרך אל האושר (שלהם, לא שלי) והגורל מפריד בינהם שנית (יש!
). על עונה 4 קראתי ספוילרים סותרים: חלקם טענו בתוקף שהם יהיו זוג, ואולי קורדיליה אף תגרום לו לאיבוד הנשמה (הו לא, רק לא זה!
) מצד שני, אחרים טענו שלא יקרה בינהם כלום, והם ימשיכו להיות רק חברים טובים. במקום אחר טענו שלאנג´ל דווקא תהיה חברה, אבל מישהי אחרת... יכול להיות שיש כבר חדשות חדשות יותר, אני הפסקתי לקרוא ספוילרים לעונה 4 של אנג´ל לאחרונה (מתוך עקרון) כך שייתכן שאני כבר לא מעודכנת.

ANGEL N

New member
"אנג´ל" -הפרק בסטאר!

אני יודע שדיברו עליו כאן אבל אני חושב שאנג´ל זו סידרה שאפשר להקדיש לה שרשור חדש בפני עצמו. זה היה פרק סגירת מעגל עם לינדסי. כמו בפר הראשון שהוא הופיע בו בעונה הראשונה של "אנג´ל" שבו הוא היה עו"ד תמים שמנסה להלחם חברה שבה הוא עובד וקולט שיש שם דברים רעים, כאן בפרק הזה הוא חוזר לעמדה הזאתי. ומרות שהוא אומר בסוף לאנג´ל אל תצפה שאני אגיד שהתפכחתי (משהוא בסגנון הזה) לדעתי הוא התפכח. בעצם כל הזמן הזה לינדסי רק בזבז זמן כי שום דבר לא יצא לו מזה רק רע. ובסוף הוא חוזר להיות מי שהכרנו בתחלה מבחינה נפשית ואפילו מבחינה גופנית (היד שלו חזרה) סה"כ פרק מצויין, ומצחיק, איך שאנג´ל הזמין לקורדי הכללללללללל רק כדי לא לשאול אותה אם היא צריכה משהוא!!! ועכשיו על הפרק של באפי הפרק היה מצויין בעיקר הקטע האחרון הנשיקה עם ספייק (מזל שלא צניזרו את זה!). היו כ"כ הרבה צינזורים אבל האמת קלטתי הכל על התחלה. היה ברור באותו הרגע שזאנדר ואניה ראו את באפי וספייק מזדיינים. לא הבנתי למה לא הראו שמרביצים לספייק וזאנדר, הבנתי את זה כשראיתי את באפי הרובוט נכנס לדירה של ווילו ולפני זה מראים את הרגליים (כנראה) של זאנדר. הצינזור הפעם היה בילתי נסבל ועוד תשמעו ממני בקשר לזה. דרך אגב איך יכול להיות שלו צינזרו את זה שבנתונים של באפי הרובוט ווילו רשומה כ גאה- לסבית ??? זה מאוד פגע ברגשות שלי ושל הרבה הודים!!!! זה לא בסדר- היו צריכים לצנזר את זה בני זונות

dawn 14

New member
שאלה

מי מאמין בשמועות שהיה בין דיויד ושרה רומן?

למעלה