בשביל כולם יש אתרים מיוחדים../images/Emo58.gif
יש שלל אתרי תסריטים ותקצירים בהם תוכלי לקרוא ספוילרים. לי יש רק זוג ידיים, מקלדת אחת, ואפס כוונות לכתוב מגילות מפורטות. אז לשאלתך הספציפית בנוגע לאנג´ל-קורדיליה: בעונה השניה לא קורה שום דבר מיוחד; בעונה השלישית הם אכן מתקרבים זה לזו, ובאמצע העונה כשכבר חושבים שיקרה משהו, שניה לפני שהם עומדים להתוודות על אהבתם, גרו (הגרוסלאק, אם לא ראית את סוף עונה 2 תביני רק אחרי שתצפי בה) חוזר, והוא וקורדיליה הופכים להיות זוג (ואנג´ל נשאר מתוסכל לבד, הידד!
) קצת אח"כ קורדיליה לוקחת חופש, והיא וגרו נוסעים להם לבלות לכמה פרקים (כנראה שגם כריזמה קרפנטר לקחה חופש, כי היא פשוא לא מופיעה באיזה 3-4 פרקים באמצע העונה!). אחרי כמה פרקים הם חוזרים, שזופים ומרוצים, אבל לקראת סוף העונה גרו קולט שקורדיליה בעצם לא ממש אוהבת אותו, אלא את אנג´ל. בפרק האחרון השניים שוב עומדים להתוודות על אהבתם הגדולה (בלה בלה בלה
) אלא שברגע האחרון שוב ניצב מחסום תסריטאי בדרך אל האושר (שלהם, לא שלי) והגורל מפריד בינהם שנית (יש!
). על עונה 4 קראתי ספוילרים סותרים: חלקם טענו בתוקף שהם יהיו זוג, ואולי קורדיליה אף תגרום לו לאיבוד הנשמה (הו לא, רק לא זה!
) מצד שני, אחרים טענו שלא יקרה בינהם כלום, והם ימשיכו להיות רק חברים טובים. במקום אחר טענו שלאנג´ל דווקא תהיה חברה, אבל מישהי אחרת... יכול להיות שיש כבר חדשות חדשות יותר, אני הפסקתי לקרוא ספוילרים לעונה 4 של אנג´ל לאחרונה (מתוך עקרון) כך שייתכן שאני כבר לא מעודכנת.