אנג´ל בישראל

Adrienne

New member
לא יותר טוב להוריד מהאינטרנט,

ואם יש ממש אנשים שטובים באנגלית אז שיתרגמו? כאילו אני ניסיתי להקים בפורום מכושפות(אני מעריץ מכושפות ובאפי מושבע) קבוצה שתתרגם איתי את הפרקים שלא שודרו בארץ (עם כל הבדיחות והשטויות שהמתרגמים הזקנים לא מכירים) אבל לא הייתה הענות, אם אתם רוצים אפשר לעשות את זה לבאפי, כאילו ככה נוכל "לחלוק" את הידע באנגלית שלנו ולהנות מהפרק יותר...

WillowFreak

New member
../images/Emo24.gifאני מתנדבת לתרגם../images/Emo140.gif

...What the hek גם ככה אין לי חיים...
אם אתם באמת רוצים לת על זה צרו איתי קשר ב- icq המספר שלי- 171409334 נא לכתוב באנגלית או ג´יבריש כי אני לא רואה עברית

android

New member
גם אני מוכן לעזור בתרגום

הICQ שלי רשום בכרטיס האישי(אפשר גם לשלוח לי הודעות כשאני לא מחובר כי יש לי מדי פעם בעיות להתחבר לשרת אז אחר כך אני אענה לכם)

matara

New member
גם אני מתנדבת

אני רואה כל הזמן באפי... לפחות שיצא מזה משהו
מספר הi.c.q: 109759410

Adrienne

New member
איזה יופי! סוף סוף אנשים מסכימים!

אממ... למישהו יש אתר של תסריטים של באפי??
ד"א סליחה שלא הגבתי קודם, אני חולה...

Buffy1

New member
קיבלתי תשובה מערוץ 1 - כנסו../images/Emo70.gif

טוב, אז שלחתי לערוץ 1 אימייל ושאלתי אותם אם הם מתכוונים לרכוש את "אנג´ל", או אם ידוע להם על ערוץ ישראלי אחר שרכש. אחרי שהסברתי להם מה זה "אנג´ל" (הם שאלו: "זאת דרמה? סדרת ילדים? טלנובלה?" LOL
), הם ענו: 1. לערוץ 1 אין כוונה לרכוש את הסדרה. (
) 2. משום שכפי שאת אומרת, זו סדרת spin-off של באפי ולכן סביר שמי שיקנה אותה הוא מי ששידר את באפי (כנראה ערוץ 3 בכבלים) ואותם כדאי לשאול. (ערוץ 3? HUH?
) בקיצור, זה גם לא ערוץ 1. ואנחנו כבר יודעים שערוץ 3 לא ירכשו את הסדרה. גם לא ערוץ 10, ביפ וערוץ 2. האפשרות היחידה שנשארה - ערוץ AXN...

רינת4

New member
מגניב!

לפחות אין פירסומות. אבל אוי ואבוי להם אם הם יעשו את זה באותה שעה כמו באפי בביפ). הכבלים אוהבים לעשות דברים כאלה...

Buffy1

New member
זאת רק השערה

כי AXN הוא הערוץ הישראלי היחיד שנשאר. (מה עם ערוץ 33?
) צריך לברר את זה איתם.

ANGEL N

New member
אני איבדתי תקוה!

הייתי בטוח שערוץ 10 ישדראותה, אבל בחיים לא חשבתי על ערוץ 1 וגם לא נראה לי AXN. אז אני מציע שכולנו נשב ונשמע את "זה הוא סטאר, וזה הוא סטאר וורלד" אין לי כח לכתוב את זה באנגלית, אבל אני בטוח שהבנתם, תקראו את זה באנגלית ובקול נשי

ד י י ז י

New member
"this is star.. and you´re watching

star world.." הקטע זה , שרציתי לראות את העונה וחצי של אנג´ל שפספסתי בטלויזיה , ולא רק על מסך מחשב..

רינת4

New member
אני בטוחה שבשלב

כלשהו סטאר יעשו שידורים חוזרים. גם לבאפי הם עשו,זוכרים?

למעלה