אנג´ל בישראל

talrv

New member
אנג´ל בישראל

לפי נציגי ערוץ 3 שמתארחים בשעה זו בפורום טלויזיה (מצורף קישור אם מישהו רוצה לשאול שאלה), ערוץ 3 לא קנה את הסדרה "אנג´ל". לא ערוץ 3 ולא ביפ, נראה שאנחנו תלויים בערוץ 10.

ANGEL N

New member
כן את זה אנחנו כבר ידענו, לצערי!

דווקא היה יכול להיות נחמד, לראות את "אנג´ל" בלי פרסומות. לדעתי בכלל צריך שיתוף פעולה בין הערוץ שישדר את "אנג´ל" לערוץ ביפ. שישדרו את הפרקים בשעות עוקבות. אבל שוב אני מדבר לפני שבכלל אנחנו יודעים מי או אם בכלל ישדרו את "אנג´ל" בערוץ ישראלי!עע

B a n j o

New member
אף אחד לא חושב

על ערוץ 1 !!!! אתם תיראו!!! זה יהיה שם בסוף !!!! בוואאאההאהאהאהאה !! (צחוק מטורף
) לא רוצים פירסומות הא ? בערוץ 1 אין פירסומות !!!!!! אף אחד לא לוקח אותם בחשבון וזה מדאיג אותי... מאוד... הרי הם כבר קנו פעם את סטארגייט (מתי הם מחזירים אותה לכל הרוחות?????)

Buffy1

New member
נראה לי שאתה צודק ../images/Emo13.gif

שלחתי להם אימייל, נראה אם הם יענו לי... לערוץ 10 אין בכלל אימייל אז אי אפשר לשאול אותם.

אנג´ל בערוץ 10

גם זה לא יקרה. התקשרתי אליהם, והם אומרים שנכון לעכשיו לא. אני שונא את התשובות האלה כי הם בעצם מתכוונים שהם לא קנו ומנסים עדיין למשוך אליהם למרות שאין סיכוי שישדרו !!

B a n j o

New member
אוי לא !!!!!!!!! ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

אז זה כן יהיה בערוץ 1???????????????? אמא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם מה שקרה שם לסימפסונס אז אני פוחד לחשוב מה יקרה לאנג´ל אוי, חבל, כזה פוטנציאל היה יכול להיות לסידרה הזו.... טוב נו, לפחות לחלק יש את סטאר לנחמה

B a n j o

New member
התעללויות חוזרות ונשנות

בסדר הפרקים (לא פרקים שלא ברצף אלא עונות שונות) לפעמים לא שידרו לפעמים בשעות שונות ממה שפורסם כאילו הלוח שידורים זה רק בפוטנציה לפעמים לא שידרו בכלל לפעמים יש משחק כדורגל או כדורסל אז זה משבש בקיצור, תמצא אמצעים אחרים לראות אנג´ל כי כבר עדיף הפירסומות המעצבנות של סטאר וזה לא היה רק לסימפסונס

מה הבעיה עם star world ?

אני פשוט מקליט את השעתיים ואז מסתכל ומעביר מהר את הפרסומות. דרך אגב זה לא בסדר לשדר אנג´ל בלי לסנכרן עם באפי כי אז לא מתקבל מךוא הרושם (וילו הגיעה כאשר באפי מתה) והרמזים לא מובנים(אנג´ל התקשר לאנשהו וניתק ובפרק של באפי היא הרימה את הטלפון ואף אחד לא ענה...)

ANGEL N

New member
הבעיה היא שהם מצנזרים!

הפרסומות לא מפריעות לי, גם אני מהמקליטים, אבל הם מצנזרים קטעים לא רק בבאפי אלה גם באנג´ל וזה מעצבן. אנשים שראו את השישית של באפי אומרים שלפי מה שנראה הם יצנזרו בטירוף

מ-צ-נ-ז-ר-י-ם ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מה ??!?!!? למה ?!?!? איפה ?!?!?! יש לך דוגמאות?

ANGEL N

New member
בודאי...

ב"אנג´ל" צינזרו את הקטע שבו אנג´ל שוכב עם דרלה. אני לא ראיתי אותו אבל הבנתי שראו לאנג´ל את התחת, לא שזה אכפת לי אבל הבנתי שזו היתה סצינה סקס אלימה במיוחד וזה מה שיותר מעניין אותי או לראות קצת את דרלה. זה מה שאני יודע על צינזורים ב"אנג´ל". ב"באפי" כבר מדובר במשהוא אחר, הצינזורים שם הם רבים מאוד: כל סצינה שמראים בה רמז לזה שוילו וטארה זוג מצנזרים, היתה נשיקה מאוד מפורסמת שהם צינזזרו, ועוד כמה נשיקות תמימות שהם צינזרו כמו שוילו מנשקת את טארה על המצח בפרק סיום העונה. בפרק שבו מופיעה הבאפיבוט, הם צינזרו עד כדי כך שהיו דברים שלא הובנו. לדוג´ איך זאנדר הסיק שבאפיבוט שוכבת עם ספייק? בפרק הלא מצונזר פשוט ראו שזאנדר רואה אותם שוכבים וגם הקטיעה היתה מאוד ברורה שמשהוא כאן קטוע. אני אפילו לא יודע למה הם צינזרו בפרק שספייק נחטף ע"י העוזרים של גלורי. ויש עוד וכנראה בעונה השישית יהיו צינזורים יותר משמעותים לפי מה שאומרים (אני לא ראיתי את השישית, רק את 2 הפרקים הראשונים)

Buffy1

New member
המון צנזורים ../images/Emo46.gif

הם צנזרו את החלומות של אנג´ל על דרלה וגם את הסצינה שבה הם שוכבים ממש (לא בחלומות). בפרק I will remember you הם צנזרו את הסצינה על שולחן המטבח ואת הסצינה שאנג´ל רץ עירום למטבח (למרות שרואים רק חלק עליון ורגליים
), יש עוד צנזורים שאני לא נזכרת בהם כרגע, או שאני לא יודעת אותם. זאת הבעייה - אם אתה רואה רק בסטאר ולא מספרים לך על קטעים שצונזרו, אתה לא יכול לדעת.

Damn...../images/Emo46.gif

ואני תוהה במשך כל העונה שמוזר שוילו וטרה לא "מתגופפים בציבור" ובכלל עכשיו אני מעוצבן על סטאר וורלד, חבל שאני כבר לא מחובר ל "ביפ" שם בטח לא מצנזרים. אוף עכשיו צריך להתאמץ כפלים כדי למצוא איפה להוריד עונה 6 ולראות אותה בצורה נורמלית (אין לי MIRC לכן לא יכול למצוא אתר)

Idomania

New member
בפרק הראשון של אנג´ל..

רואים אותו מתקשר שומעים את באפי אומרת "הלו הלו" והוא מנתק.. עכשיו לפני זה (שבארה"ב הן עוד היו משודרות אחת אחרי השנייה..) ראו שב4X01 שבאפי עונה לטלפון לבית ואף אחד לא עונה לה בצד השני..

בקשר לסימפסונס

נכון שזה מעצבןמה שעושים להם בערוץ 1, יום שבת האחרון הקדימו את זה בשעה אוני שמתי לב ממש במקרה והיה פרק מצחיק על איך שהם הקימו להקת בנים (ואירחו את "an stinck" ) דרך אגב נדמה לי שגם ב star world לא ממש מקפידים

למעלה