אנברל

benny46

New member
אנברל

לפני כ3 חודשים ערכתי בדיקת מנטו טרום קבלת אנברל והתברר לי שאני נשא חיידק אני 3 חודשים בטיפול ואמור לאחר מכן לקבל את הזריקות לאחרונה מצביהשתפר הייתי קרוב לחודש בים המלח עוסק בספורט יום יום אולם עדיין חש את קשיון הבוקר כאבים קלים בכתפיים ובכפות הידיים והרגליים הרופאה הימליצה לי לעקב את הזריקות מכיוון שכל עוד מצבי סביר בריא לדחות את המאוחר מכיוון שתרופה זו חדשה יחסית ועוד לא ידועות כל ההשלכות שלה לעתיד היא מודה שתרופה זו מצויינת אך עדיף להמתין שאלתי היא האם גם על כאבים קלים וכרוניים כדי לקחת תרופה זו אני גם מעוטר במס נקודות פסורייאזיס כך שהתרופה זו למעשה בכפל מבצעים או להמתין שנית עקב תפקודי כבד גבוהים עקב נטילת תרופות נגד שחפת אנני נוטל כבר חודש סלזפרין למרות שנטלתי אותם ברצף 4 שנים יש בעייה עם זה? אני פשוט מודע לכך שאנו לפני הקשה ביותר חורף ואז הצרות מתחילות בכאבים האם השפעת הסלזפרין מיידית או טיפול מונע כמובן לאחר גמר טיפול החיידק אחזור לסלזפרין בברכת חג שמח ושנה טובה בני

אנברל

הכל אכן תלוי במצבך הקליני-אם אתה מרגיש טוב, אין סיבה אכן להתחיל את הטיפול באנברל- אם הסלזופירין עזר בעבר אז כדאי לחדשו- אם תהיה הרעה, תתחיל עם האנברל- היתרון הוא שהתרופה משפיעה יחסית מהר כך שאל תדאג לגבי החורף

למעלה