אנברל - ההתחלה...

• פותח הנושא KaZaA
  • פורסם בתאריך

זהב 21

New member
תבדוק בקופ"ח שלך

התשובה שונה בין קופות החולים. אני חושבת שיש הבדל - אם האנברל ניתן לך עבור טיפול בפסוריאזיס (המלצה של רופא עור) או עבור דלקת פרקים (המלצה של ראומטולוג)

zzz202

New member
עזרה בהזרקה

לצערי גם לי יש את המחלה המעצבנת הזאת. אבל אני מקבלת את התרופה אנברל כבר 4 חודשים והחיים שלי השתנו לגמרי. אני קיבלתי עזרה בהזרקה והדרכה מאחות של אנברל בשם חגית שעזרה לי מאוד והסבירה איך להזריק ולחבר את הזריקה וזה בכלל לא מסובך. אני איבדתי את הטלפון שלה אבל אולי למשהו בפורום יש את המספר טלפון שלה. חג פסח שמח לכולם

../images/Emo51.gifאנברל

שלום לך , אני רוצה לספר לך שאני לוקחת אנברל כבר שנתים ( בערך ) לשמחתי אין לי בעיה עם קופ"ח כי אני נכת צה"ל אני רוצה לומר שמאז אני ממש מאושרת נקיה ב 95% , לא זוכרת מה זה לנקות את " הגשם הלבן " שעל הכתפים , לא זוכרת מה זה ללכת עם ארוך שמאד חם עד למאי . נכון לכל אחד נושא של הזריקות בהתחילה לא היה קל גם לי היו המון טעויות וכו ....... היום אני עושה את זה באופן אוטומטי . אני שמחה מאד שאני לוקחת את האנברל , בטוחה שגם הסוגים האחרים שבסל התרופות עוזרים לחולים . בכל שאלה אפשר לפנות לאחות חגית שנותנת את ההדרכה הראשונית היא תמיד שמחה לעזור להלן הטלפון שלה 054-6777937 נ.ב אני ממש לא עובדת בשום חברת תרופות . מאחלת לכולם חג שמח וכשר ולהתראות בים המלח .|

אנברל

אני לוקחת את זה כל השנה למעט הפסקה של 4 חודשים שעשיתי בעבר וחזרתי לא בגלל התפרצות או החמרה דרך אגב בארצות הברית לוקחים את זה כל הזמן בארץ זה לפי השיטה של אירופה חצי שנה והפסקה . חג שמח לכולם

למעלה