אנא תייעצו לי

surke8

New member
אנא תייעצו לי

שלום לך בן זוגי סובל משלשול אחרי כל ארוחה ורציתי לשאול מה ניתן לאכול או לשתות כדי להקל? לדוגמא מיץ רימונים מומלץ או עדיף לאכול רימון שלם או להימנע ? האם יש לך טיפ כלשהוא ? בתודה מראש שורקה

yoelnd

New member
שילשו

היי לא ציינת כמה זמן זה והאם אחרי מזון מסויים? בכל מקרה, אם אין בעיית עיכול כמו כיב קיבה וכד' - כף חומץ ולאחריה מים (לא למהול!) וזה נגמר מהר , אפשר לחזור על זה כמה פעמיים..... מומלץ מאוד נטילת פרביוטיקה ולא לאכול יוגורט פרביוטי.......... הרבה לשתות לנוח! בהצלחה!

לא מומלץ

לשתות חומץ סתם ככה, אלא למהול אותו במים. חומץ... חומצי, וזה עלול לפגוע בקיבה אצל חלק גדול מהאנשים. מעבר לזה, כדאי לערוך בדיקות, ולפנות למטפל שעוסק גם בתזונה. לא הייתי מחפש טיפים ברשת, אלא לוקח את זה ברצינות ומטפל בבעיה עצמה, בעיקר אם זה נמשך מעבר למספר בודד של ימים...

hal767

New member
לא ממליץ על פתרונות סימפטומטיים

טיפול שורש בבעיה, עדיף. יש להכירו היטב ואז להתאים לו תפריט המתאים למקרה עד לריפוי מוחלט. יתכן שקשורים לבעיה גם גורמים נוספים, וזאת יש לברר בפגישה אישית ולהתייחס אליהם. זה הטיפ. אי אפשר לייעץ לאדם שלא מכירים כלל.

libe3

New member
יכול להיות שפשוט ישנם מזונות

שהצירופים שלהם, פשוט גורמים לאי נוחות ושילשולים. אולי גם יש לו רגישות למזונות מסויימים, כגון: חלב, דגים, סויה, ביצים וכו'... חסרים פרטים נוספים,לכן מעבר לזה לא יכולה לייעץ. מה שכן, לפנות לתזונאי.

ראשית לגשת לרופא

שתיה מומלצת תה קמומיל , מרגיע ומרפא. אך, חובה לבדוק על ידי רופא, לא להזניח. טיפול תחליטו אחרי שיעשו כל הבדיקות הדרושות רק בריאות אריאלה

milavnerm

New member
תגובה למעי רגיז

לבן זוגך מעי רגיז, רימון זה לא המזון המאים כי יש יתר ספיגה במעיים שגורם לתופעה מוגברת. בטיפול הוליסטי משולב אפשר להגיע לתוצאות טובות אבנר

למעלה