אנא שירי הרקדות וא"י.......

lunarbat

New member
אנא שירי הרקדות וא"י.......

מחפשת בטירוף שירי הרקדות ושירי ארץ ישראל ישנים וטובים שמזכירים לי ילדות נפלאה. נא לרשום את שמות השירים והמבצעים. כמה שיותר שירים שיפורסמו יעזרו לי להגיע אל המנוחה הנפשית שאותה אני מחפשת שנים. תודה מראש לכל התורמים לבקשתי באהבה lunarbat .

בבקשה ../images/Emo23.gif

1. חנות צעצועים- מיכל ינאי 2. אני גוק´ר- עודד מנשה 3. קורקי הקורקינט - טל מוסרי 4. אלף בית - טל מוסרי והילדים 5. אין כמו הפסטיגל - כוכבי הפסטיגל אם את רוצה עוד אז תבקשי !

lunarbat

New member
לנדיב הידוע....

תודה על ההשתדלות אבל לא זה מה שאני מחפשת. אני ציינתי בפירוש שאני מחפשת שירים ישנים ולא של כוכבי ילדים של השנים האחרונות. אני מחפשת שמות שירים ומבצעים של שירי ארץ ישראל ישנים ואהובים.גם שירי הרקדות שהיו נהוגים להתנגנן בהפסקות הגדולות בבית הספר היסודי.

מיה30

New member
מה שזכור לי....

הרועה הקטנה מן הגיא הורה ממטרה צדיק כתמר מוכרת הפרחים סיגל סיגל SUGAR {אמנם לא ממש ישראלי אבל...גם} ורק עכשיו מתחוור לי שממש שכחתי הכללללל שמות של מבצעים כי אין לי שמץ של מושג מקווה שעזרתי מיה30

Dip

New member
עוד שירים.....

-בא אליי מוכר פרחים... -בלדה למעיין(אשיר לכם ניגון ישן, ניגון ישן על מעיין...) -לאורך הטיילת.. -כשעלו הבילויים מלאי תקוות-(אני לא יודעת איך קוראים לשיר..) -איך עובר לו רץ הזמן..-אבי טולדנו -שיר השירים לשעשועים, שיר השירים לגיל ורננה... -בפונדק קטן ועוד רבים... (כפי ששמת
רשמתי בעיקר את ההתחלה של השירים כי אני פשוט לא יודעת את שמותיהם, אני בטוחה שיהיו כאלו שיראו את המילים ויזכרו בשמות..) בשורות טובות

למעלה