אנא שאו תפילה חבר של בני הקטן עובר היום ניתוח מורכב ונדיר. כנסו לקישור המצורף הניתוח השניידר
J jole New member 6/7/04 #1 אנא שאו תפילה חבר של בני הקטן עובר היום ניתוח מורכב ונדיר. כנסו לקישור המצורף הניתוח השניידר
ר רוי של עומר ונועה New member 6/7/04 #6 מחזיקה אצבעות לשחר הקטן ומתפללת לרפואה שלמה ומהירה. בתור אמא לבן שנתיים וקצת עלו בעיני דמעות עם קריאת ההודעה. זה יכול להיות ילד של כל אחד מאיתנו... JOLE, אנא עדכני אותנו.
מחזיקה אצבעות לשחר הקטן ומתפללת לרפואה שלמה ומהירה. בתור אמא לבן שנתיים וקצת עלו בעיני דמעות עם קריאת ההודעה. זה יכול להיות ילד של כל אחד מאיתנו... JOLE, אנא עדכני אותנו.
M m a s k i t New member 6/7/04 #7 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
ר רותם111 New member 6/7/04 #4 זאת הפעם הראשונה בחיי שנשאתי תפילה "כהלכתה". שולחת לשחר את כל המחשבות החיוביות שאני מצליחה לגייס.
פ פנינה המקורית New member 6/7/04 #5 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
ש שי ז. New member 6/7/04 #8 אני מתנצל שלא אתפלל ממניעי אמונה (לדעתי לשאת תפילה בלי אמונה זה לבזות את הדת) אבל אחזיק אצבעות בשבילו ומקווה להחלמה מהירה שלו.
אני מתנצל שלא אתפלל ממניעי אמונה (לדעתי לשאת תפילה בלי אמונה זה לבזות את הדת) אבל אחזיק אצבעות בשבילו ומקווה להחלמה מהירה שלו.
J jole New member 7/7/04 #10 עידכון נאלצו לקטוע את כל המעי הגס וחלק מהמעי הדק. מאתמול הוא בהתאוששות, עדיין אין חדש, לפי הרופאים בגלל נדירות הניתוח מה שנשאר כרגע זה להתפלל ולחכות.
עידכון נאלצו לקטוע את כל המעי הגס וחלק מהמעי הדק. מאתמול הוא בהתאוששות, עדיין אין חדש, לפי הרופאים בגלל נדירות הניתוח מה שנשאר כרגע זה להתפלל ולחכות.
J jole New member 7/7/04 #14 לשמחתי בגשמי אין להם מחסור ברוחני אני מעבירה להם כל הזמן את החיזוקים שאני מקבלת מהפורומים השונים ואת תפילותנו לשלומו והחלמתו
לשמחתי בגשמי אין להם מחסור ברוחני אני מעבירה להם כל הזמן את החיזוקים שאני מקבלת מהפורומים השונים ואת תפילותנו לשלומו והחלמתו