אנא קיראו....

• פותח הנושא spsf
  • פורסם בתאריך

spsf

New member
אנא קיראו....

אני בזוגיות כבר שנה. עוד לא גרים ביחד פשוט כי מסתובבים סביב מעגל קסמים נוראי שלא נותן להתקדם קדימה כי תמיד חצי רגל (שלו בעיקר...) בחוץ... בקיצור - ניגש לעניין - יש לי בעיה שנהייתי מודעת לה כי הוא העיר שזה מפריע לו - הוא לא רוצה להרגיש שהוא היחיד שיוזם את הסקס. הוא רוצה שגם אני אזום. רוצה שגם אני אוביל. מרגיש שזה תמיד הוא. מרגע שהוא אמר לי את זה אני מרגישה במבחן - הוא לא יוזם יותר, מחכה שאני אעשה את הכל,ואני - גם ככה ביישנית ומופנמת למרות שאיתו כבר הרבה הרבה פחות אבל מה לעשות שאיפהשהו זה תמיד ישאר חלק ממני.... אני באמת רוצה ליזום..רוצה לעשות... מנסה להתחיל - מתחילה ללטף ולנשק,אבל אם אין היענות מצידו,או אם הנשיקה שהוא מחזיר לי מרגישה חסרת התלהבות אני פשוט עוצרת כי אולי הוא לא רוצה עכשיו...? אני יודעת - בקטע הזה הביטחון שלי בריצפה... שאלתי אותו כמה פעמים - תגיד לי מה לעשות,איך "להתחיל" , הוא ענה שהוא לא יכול ללמד אותי... שזה צריך לבוא ממני....וזה פשוט לא הולך...... אני כל כך כל כך רוצה... אני משתגעת בלי סקס והחיוך שיש לי על הפנים אחרי הוא ענק כי - נו - אתם בטח מבינים לא....? לא רק האורגזמה - כל ההרגשה של להיות קרובה ומחוברת עם מישהו שאני אוהבת כל כך.... אין יותר טוב מזה.... אז מה לעזאזל הבעיה שלי למה אני לא מצליחה להשתחרר ולעשות ולהמשיך גם אם ניראה לי (ואולי לגמרי בראש שלי) שהוא לא רוצה? חייבת להודות - אף פעם לא נתתי לו מין אוראלי..... למה...? מביך אותי... והוא לא ביקש אז בכלל לא נעים לי... אם היה מבקש ניראה לי שהיה לי יותר קל אבל ככה פשוט להתחיל.... וכן - הוא כן נתן לי - וכן - גם זה בהתחלה היה ממש ממש מביך ורק אחרי כמה פעמים קצת השתחררתי,אבל כן - מודה - לא נעים לי שהוא עושה את זה - לא מבחינת לא נעים לא טוב,אלא מבחינת המבוכה.... אני שנייה מלאבד אותו... שנייה מלראות אותו הולך..... אוהבת אותו הכי בעולם ויודעת שהוא מרגיש אותו דבר אבל הקטע הזה מתסכל אותו וגם אותי ופשוט לא עובר כי אני לא מצליחה.... בבקשה תעזרו לי... תעזרו לי להבין מה לא בסדר איתי.... למה אני לא מצליחה להשתחרר עם הבן אדם שאני הכי אוהבת בעולם.... ולמה הוא לא מצליח להבין שקשה לי ושהוא יכול לעזור אם יהיה קצת יותר אוהב וקצת יותר יישתף פעולה כשאני כן מנסה וקצת יותר יבין שכשעוברים הימים ואין כלום זה רק יותר קשה ורק יותר מעיק...... אני לא יודעת מה אני אעשה אם אני אאבד אותו...... ובגלל מה...... בגלל הביישנות שלי ובגלל המופנמות שלי ובגלל חוסר הנסיון בתחום.... ולא - אני לא ילדה - כבר מזמן לא...

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה לא חשוב "למה", חשוב לך ללמוד לאהוב את גופך

את מן הסתם לא מרגישה נח בגופך, שהוא בעצם מתנה גדולה שקיבלנו ממי שברא אותנו (לא יודע מי זה). וזה כולל כל חלק ממנו. בושה בגוף היא מצב נפוץ מאוד מאוד, כתוצאה מחינוך שגוי ועוד כל מיני סיבוכים. אבל פחות חשוב למה, יותר חשוב איך לשפר. הדרך לדעתי היא בטיפול סקסולוגי בסיסי, עם כל מטפל נחמד וסביר, כי לא נשמע שבעייתך מסובכת. מה שכן - הוא כנראה צודק בזה שהוא רוצה לעזור לך להשתחרר, אלא שהבוא טועה בדרך. לא משתחררים מינית "בפקודה". עדיף שיתמוך בל בסבלנות והבנה, שיוריד לחץ, שיזרום - וזה מה שיעזור גם לך לזרום. ואם רוצים לעזור לתהליך, אז כאמור: היידה לסקסולוג. חמש פגישות ואתם על הסוס. מריוס

חושבת קצת אחרת

אני מאד! שלימה עם הגוף שלי.ומסתדרת איתו מעולה!!! וגם אני חשה/מרגישה הרבה מהנכתב למעלה...........אולי אצלי האי זרימה והאי עשייה נובע ממקור אחר- חוסר משיכה ואהבה. אבל........... ךמה נשמע לי מביך ללכת לסקסולוג, נשמע לי כזה מביך לשבת ולדבר עם בנאדם רק על סקס.מילא בשיחות עם יועצים כשמעלים ת'נושא.אבל ללכת מלכתחילה לבנאדם בשביל לדבר רק על סקס..אמאלה..........

מריוס זכריה

Member
מנהל
עוד פעם אמאלה? מה יהיה אתך? ../images/Emo193.gif

קודם כל עושים את זה יחד עם הבעל... ושנית, אחרי 3 דקות מתרגלים.... פשוט! מריוס

עם הבעל? נשמע עוד יותר מביך...

כרגע, במקום שבו אנחנו נמצאים בקושי אני יכולה לדבר עם עצמי על נושא סקס, אתה רוצה שאפתח בפני סקסולוג?!!!!!!!! באמת אמאלה...........

מריוס זכריה

Member
מנהל
נו, זה בדיוק העניין...

לעשות מה שקל ונח לך, לא יקדם אותך הרבה.... חוץ מזה, בחברה דתית ברור שזה קצת אחרת. וגם לא נשמע שזאת בדיוק הבעיה שלך - יש לך קודם כל בעיות רגשיות איתו. לבחרה ששואלת יש יחסים טובים עם החבר, ורק בעיה מינית, בעיקר עם עצמה. זה שהממסד של החברה הדתית מבוהל מכל מה שקשור לגוף ומגע, זה מאוד חבל. מריוס

לנושנוש

New member
לא מוצא חן בעניי המשחק הזה שהוא משחק איתך....

הוא רוצה שאת תזמי, אבל מחזיר לך נשיקה בלי חשק? שהכל יבוא ממך והוא לא רוצה ללמד אותך? זה לר הולך ככה! זאת לא צורה נכונה להתנהג עם בן אדם ביישן או סגור מינית או איך שתרקאי לזה. הוא מעמיד אותך במבחן לא הוגן שלא תוכלי לעבור אותו. אולי מחכה שתכשלי? כבר גיבש עליך דעה? אם בן זוג אוהב ורוצה בהמשך הקשר אז הוא כן מלמד ומראה מה נעים לו ועוד הרבה דברים אחרים ונחמדים. אולי חבריך מנסה להסתיר את החוסר פתיחות שלו בנושא המיני בדרך הזאת? כוונה שבאצם חוסר רצון להסביר נובעה מכך שזה מביך אותו להדריך אותך...?

לא מסכימה

גם חבר שלי קשה לו להפתח בצורה הזאת אבל הרבה יותר פחות מחבר שלך. הוא יותר יוזם אבל גם אני לפעמים גורמת לו ליזום יותר נשיקות וכאלה ואז אני מתרחקת קצת כדי לתת לו את הבמה (הוא מצליח
) אין לך מה להפגע ולהרגיש שהוא עושה דווקא.. זה בא פשוט כדי לגרום לך להפתח ולתת יותר..להרגיש שהוא לא נוגע בך ובא לך פשוט לטרוף אותו... הרבה פעמים כדי להפתח צריך להרגיש שהמין והאינטימיות מאוד ספונטנית. למה שלא תעמידי את עצמך למבחן? תגידי שאיך שהוא בא אלייך תתחילי לנשק אותו ולהוריד לו את החולצה
זה דווקא נחמד ואת תרגישי הרבה יותר סקסית ככה. אין לך מה להרגיש בושה לידו או מבוכה (למרות שאני ממש ממש ממש מבינה אותך) את צריכה למצוא רגע מסויים שתכניסי לעצמך בראש "עכשיו אני עושה ככה" "עכשיו אני אנשק אותו". תשלחי לו אסאמאסים מדליקים כאלה ובמילים יפת יותר תנסי להשתחרר. לחבר שלי גרמתי להשתחרר כי דיברתי איתו והסברתי לו שזה יהיה הכי כייף בעולם ואף אחד לא במבחן. תנסי..תעזרי קצת אומץ. בהצלחה!

czar

New member
אוהבת אותו הכי בעולם

ואת מאמינה שגם הוא, אבל יקירה, מי שאוהב אותך הכי בעולם לומד לקבל חסרונות, לדעתי, מחר אחרי שתהיי אריה במיטה הוא ימצא דברים אחרים. מצד שני, כן, עפי מה שאת כותבת, את חצי פריז'ידר.

shy777

New member
למה למה למה?

שלא תספרי לו מה שאת מספרת לנו כאן? כל כך פשוט, כל כך נכון. והפלא יתרחש מעצמו.

מיטל162

New member
פשוט תתחילי....

שימי יד על ה.....אח"כ הפשיטי אותו, והתחילי לנשק לו בין הירכיים.....עלי למעלה......ואל תחשבי ברגע זה, אם הוא עושה לך טובה או לא...פשוט תמשיכי הלאה....תענגי אותו....

קשה לי להאמין

שהוא לא עובר לגור אתך בגלל שאת לא יוזמת סקס. מצד שני, יתכן שהוא מתקשה לראות עתיד רחוק כל עוד זה המצב. יש הרבה שלא מרגישות/מרגישים נוח עם הגוף שלהם, אבל אז בדר"כ עם בן הזוג יותר קל. למה בעצם מתביישים? כי מפחדים ממה יחשבו עלינו. קחי בחשבון שמה שהוא עושה לך, הוא כנראה רואה כדברים לגטימיים וטבעיים ולא יראה משהו מוזר בזה שאת עושה אותם לו אלא להפך. דווקא זה שאת לא עושה זה המוזר.

seeyou

New member
" תגיד לי מה לעשות,איך "להתחיל""../images/Emo178.gif

זה קורה אצל הרבה זוגות בימינו לא חסרים מדריכים עם תמונות או אפילו סרטים. אם מבחינה של קושר גופני אין לכם בעיה תתחילו לקרוא ולישם את ה-Kamasutra לא הייתי ממליץ על פורנו קשה יותר לכוון רומנטיקה עם סקס ארוטי. אני בדעה שלנשים יש יותר "גישה" יצירתית בכול הקשור למשחקים המקדימים-או בהמשך. "אף פעם לא נתתי לו מין אוראלי..... למה...? מביך אותי... והוא לא ביקש אז בכלל לא נעים לי" את צודקת מין אורלי או אנלי אם לא עשוי בצורה יפה זה דוחה. זה לא חייב להיות כמו שרואים בסרטי הפורנו זה מספיק לתת "לו" נשיקה בתור התחלה. בהמשך-זה תלוי בהרבה גורמים-ייצרים-דחפים....סקרנות. יוסי כול מה שנעשה בהרמוניה והסכמה זה חלק מה"אהבה". כפי שמשקים את הפה-ידיים גם יתר חלקי הגוף זה חלק מה סרט.....

למעלה