אנא, עצה, לאיזה מועד לגשת?

hecq

New member
אנא, עצה, לאיזה מועד לגשת?

ככה, אני לומד לפסיכומטרי בקורס, אבל לא מרגיש שאגיע להבחן במועד הקרוב כשכבר חרשתי והפנמתי מספיק. מה אתם אומרים, חשבתי על שתי אופציות. 1. לגשת למועד הנוכחי ואם הציון לא יספיק, שוב פעם למועד עוד 4 חודשים. 2. לא לגשת לנוכחי ולגשת עוד חודשיים, כשבחודשיים אחרוש את החומר עוד ועוד וממש ממש. עזבו את השיקול הכספי, מבחינת החודשיים, אני מאמין שאני יכול לא לעזוב את החומר חודשיים, אבל אני לא יודע אם אני יוכל שלא לעזוב אותו 4 חודשים, ואני לא רוצה להגיע למצב ששכחתי. מה דעתכם? חודשיים חרישה > מבחן או מבחן > חודשיים הפסקה > חודשיים חרישה > מבחן ?

mesoo

New member
השאלה היא

למה אתה חושב שלא תקבל ציון טוב למרות שחרשת למועד הקרוב?? אם לא הספקת ללמוד את כל החומר אז תחשוב על דחיה אבל אם למדת את כל החומר והתכוננת טוב טוב לבחינה אין לך ממה לפחד (ועזוב את הרגשות בצד). אני דחיתי את הבחינה שלי איזה 3 פעמים רק בגלל שנורא פחדתי לגשת למרות שלמדתי את כל החומר,והדחיה לא עזרה לי בכלום.

hecq

New member
המרווח בין דצמבר לאפריל הוא 4 חודש

hecq

New member
למדתי הכל, לא הפנמתי הכל..

ויש תרגילים שאני חוזר בהם על טעות. כלומר עוד ועוד תרגול יבורך.

אני יודעת שיש הפרש של 4 חודשים

תיגש בדצמבר ואם לא תוציא ציון שמספק אותך תיגש שוב באפריל. אני לא חושבת שיש דבר כזה להיות מוכן לגמרי. גם אני לומדת בקורס, וגם אני חשבתי לדחות את המבחן כי אני לא הכי מוכנה, אבל אני מאמינה שאני צריכה להכיר את המבחן עצמו. אני בטוחה שבפסיכומטרי הבא אני אוציא ציון יותר גבוה (אבל אני עדיין מקווה להסתפק רק במועד של דצמבר).

hecq

New member
מה שאני חושב

זה שאם ממילא כנראה אצטרך עוד פסיכומטרי, אולי עדיף לעשות אותו עוד חודשיים ולא עוד ארבע. גם כדי לא לסבול מעומסים ולחץ יותר מדי היום (שגם עלול להיות טראומטי), וגם כדי לא להתחיל לשכוח בתקופה של 4 חודשים. אלא פשוט להמשיך ללמוד בקצב יפה מהיום ועד פברואר.

למעלה