אנא עיזרו

אנא עיזרו

אני משפץ צנטריפוגה ורציתי לשאול 2 שאלות: 1. המנוע הוא 3 פאזות ומערכת החשמלית של הצנטריפוגה פועלת עי פאזה שמגיעה למפסק, בהפעלת המפסק הפאזה מגיעה לקונטקטור שמפעיל את המנוע. השאלה היא - אני צריך לשים פיוז בין הפאזה לבין המפסק ואינני זוכר כיצד מחשבים את ערך הפיוז 2. במערכת החשמל ישנם 2 קונטקטורים כל אחד מפעיל את המנוע לכיוון שונה, השאלה היא- אני רוצה לבלום את סיבוב המנוע ע"י סיבובו לכיוון השני, איך עושים זאת - האם משתמשים בטיימר ולכמה זמן לכוון אותו והאם נוצר זרם גבוהה ע"י בלימה כזאת(מה לעשות אם כן) נ.ב יש לי רשיון עוזר חשמלאי(הבעיה היא שעברו הרבה שנים מאז התעסקתי בחשמל ) תודה על כל תשובה!

סיבובי המנוע.

אם אתה רוצה להשקיע במוצר טוב, פנה לחברת "אלרם" באזה"ת בעמק חפר. טל - 04-6220766. הם מספקים בקרי מנועים השולטים על מגוון פונקציות הקשורות בסיבובי המנוע כמו: מהירות הסיבוב, כיוון הסיבוב, התנעה רכה עצירה ובלימה. נ.ב. אין לי כל קשר לחברה. אני לקוח שלהם ואני מאוד מרוצה מהשירות ומהמקצועיות שלהם. אילן.

תודה, אבל....

תודה אבל אין לי צורך בבקר - זהו עסק יקר מאוד ואין לי שום צורך בפונקציות מרובות רק הפעלה והפסקה ע"י בלימה. תודה בכל מקרה. אבל אני פשוט צריך עצות ותשובות לבעיות שציינתי - אודה לך מאוד אם אתה יכול לעזור או כל אחד אחר אורן

למעלה