אנא עיזרו!

N o k i

New member
אנא עיזרו! ../images/Emo7.gif

קיבלתי נגן 2 ג'יגה של SANSA, והמחשב שלי לא מזהה אותו. ז"א במחשב שלי לא מופיע הכונן הנשלף. מה עושים?

מנור9

New member
אם התקלה חוזרת אזי

לך לחנות שיחברו אצלהם אם הבעיה לא נפתרה יש ב SANSA בעיה של באגים בתוכנה של הקושחה FIRMWARE בדגמים החדשים כמו CLIP זה כבר נראה טוב המדיניות של SANDISK זה החלפה ללא שאלות ולכן החנות אמורה להחליף לחדש (לפחות באופיס דיפו זה כך)

N o k i

New member
ניסיתי לחבר לכל כניסות הUSB

העניין הוא שבמחשב אחר זה כן עבד [במחשב בעבודה של אבא שלי], אבל במחשב שלי ושל אבא שלי זה עושה את אותו הדבר: 1. אני מחברת 2. המחשב עושה צליל של חיבור USB 3. קופצת בועה בצד החלון, וכשאני לוחצת עליה נפתח חלון פעולה כזה: מה ברצונך לעשות? לעשות טרנספר לקבצים במדיה פלאייר או take no action . וכשאני בוחרת במדיה פלייר, זה פשוט לא מגיב בשום צורה. 4. במחשב שלי לא מופיע שום התקן חדש, שום כונן. מישהו מזהה את הבעיה? יש להם איזשהו מוקד תמיכה טכנית? כי אני לא מצאתי.

ts9

New member
יש לסאנדיסק כמה בעיות עם ווינדוס.

היא עובדת רק אם וויסטה וXP בעלות רישיון, אם זאת לא הבעיה... אז תאתחל את הנגן במחשב אחר... ותחבר אותו למחשב בMSC...

tweeg

New member
האם זה הקליפ?

אם כן אז: להחליק את המתג להולד,ללחוץ על המרכז ולחבר לusb הקליפ בא במצב mtp,מה שמסבך המון משתמשים לזכור להבא

N o k i

New member
תודה רבה!

עזרת לי מאוד, זה עבד! עכשיו אני אצטרך לעשות את הפעולה הזו בכל פעם שאני מחברת אותו למחשב? כי בפעם השניה שניסיתי רגיל הוא לא זיהה שוב, רק על הולד. ושאלה אחרונה, איך ניתן לנתק אותו מהמחשב בביטחה? פשוט לשלוף אותו מהUSB, או שזה מרגיז כמו עם האיי פוד? תודה רבה!

N o k i

New member
אה כן ו-

אתה יודע איך למחוק את הsample music? אני לא מצליחה לראות את השירים האלו בתיקייה, והם ממש לא משהו
תודה!!!! נועה

tweeg

New member
תשובה

*לא,פעם אחת וזהו *מוזר,אולי עשיתי את זה פעמיים ואז? *נראה לי לקליפ(ולאקספרס) אין ניתוק בטוח(אם יש אז זה בפינה השמאלית למטה) פשוט לבדוק שאין מעבר נתונים בזמן הניתוק כדי למחוק את השירים צריך לעשות את הפעולה הראשונה שאמרתי להיכנס למדיה פלייר למחוק אותם ולהחזיר או עכבר ימני על הכונן אתחול אתחל מה שימחוק את כל המידע עליו,לכן רצוי לגבות את השירים

N o k i

New member
היי היי

האמת שאחרי ניתוקים וחיבורים רבים, אפשר רק כמו שאמרת לי [הולד+לחצן אמצעי], אחרת זה לא מזהה אותו. ומצאתי פונקציה למחוק דרך המכשיר עצמו. תודה רבה לך על כל העזרה!!

tweeg

New member
לא נשמע לי הגיוני

ההולד+לחצן אמצעי זה להחליף בין שתי מצבי usb זה אמור להיות חד פעמי,אם לא זה אומר שההגדרות לא נשמרות זה כבר מעיד על תוכנה פגומה נסי לעדכן את הנגן ולראות עם זה נשאר ככה נכון,אפשר גם למחוק דרך המכשיר עצמו,שכחתי את זה

N o k i

New member
איך מעדכנים?

ואם זה יהפוך להרגל לעשות את ההולד+לחצן אמצעי בכל חיבור למחשב, זה יכול להיות בעיה? כי לי זה לא ממש מפריע:)

tweeg

New member
בעיקרון זה לא בעיה

אבל לדעתי עדיף לעדכן כנסי לאתר של סאנדיסק הורדות תורידי סאנסה אפדייטר ותעקבי אחרי ההוראות

למעלה