אנא עיזרו לי..

Blood

New member
אנא עיזרו לי..

אני צריך שירים שמתעסקים בנושא האמונה ואלוהים כמו ras kass - interview with a vampire dmx - angel dead prez - propaganda הבנתם את הרעיון... אז בבקשה תעזרו לי, אני צריך את זה (תאמינו או לא) ללימודים! אז יאללה, לשרשר..

היה אז שירשור על זה בדיוק

ואם אני לא טועה יש שיר bible שכחתי של מי אבל מילא

Blood

New member
ואגב, השיר b.i.b.l.e

שהוא קיצור ל-basic instructions before leavin´ earth הוא של קילה פריסט

Samy A

New member
הממ..

DMX - Damien DMX - The Omen DMX - Damien III DMX - A minute for your son וכמובן יש לך את השיר צו פיוס - חלוניים ודתיים :)

kodman

New member
"Get ready to die

tell God I said hi" Ready To Die לא רק שזה אלבום ההיפ הופ הטוב ביותר בכל הזמנים לפי דעתי, בהחלט הוא מדבר על דברים קשים וכואבים ומזכיר את הממות ואלוהים - לא בדיוק קשור לאמונה אבל עדיין הליריקס ממש חזקים. מתוך השיר שמסיים את האלבום Suicidal Thoughts: "When I die - fuck it I wanna go to hell Cause im a piece of shit it aint hard to fucking tell It don´t make sense going to heaven with the goodie goodies" מומלץ לשמוע את האלבום השני והמשובח של ביגי ולסיום יש גם שיר שתוכלו לבדוק את ההבדלים (השיר נקרא You´re Nobody Til Somebody Kills You), והשינוים שעברו על ביגי. נראה לי מה שאתה מחפש תמצא אצל KRS, אם לא יפרטו לך עד מחר אז אני יפרט (עכשיו אני עייף מידי
) kodmna

enwhysea

New member
טוב... עוד 3 שהיו לי בראש...

Crossroads של Bone Thugs N´ Harmony Higher Level של KRS-ONE When I Get To Heaven של Ice Cube

2pac - god bless the dead

and burried, nigga dun worry if u c god 1st tell him shit got worse, u know i aint mad, i know u representin the crew n i can picture u in heaven with a blunt n a brew שזה בערך (!!) חלק מהליריקס השם בכותרת

Blood

New member
תודה חבר´ה.. למישהו יש עוד???

אגב, למי שמעוניין - Heaven של last emperor גם נכנס בקטגוריה הזו, והוא מאוד מומלץ

למעלה