אני צריך שירים שמתעסקים בנושא האמונה ואלוהים כמו ras kass - interview with a vampire dmx - angel dead prez - propaganda הבנתם את הרעיון... אז בבקשה תעזרו לי, אני צריך את זה (תאמינו או לא) ללימודים! אז יאללה, לשרשר..
tell God I said hi" Ready To Die לא רק שזה אלבום ההיפ הופ הטוב ביותר בכל הזמנים לפי דעתי, בהחלט הוא מדבר על דברים קשים וכואבים ומזכיר את הממות ואלוהים - לא בדיוק קשור לאמונה אבל עדיין הליריקס ממש חזקים. מתוך השיר שמסיים את האלבום Suicidal Thoughts: "When I die - fuck it I wanna go to hell Cause im a piece of shit it aint hard to fucking tell It don´t make sense going to heaven with the goodie goodies" מומלץ לשמוע את האלבום השני והמשובח של ביגי ולסיום יש גם שיר שתוכלו לבדוק את ההבדלים (השיר נקרא You´re Nobody Til Somebody Kills You), והשינוים שעברו על ביגי. נראה לי מה שאתה מחפש תמצא אצל KRS, אם לא יפרטו לך עד מחר אז אני יפרט (עכשיו אני עייף מידי
and burried, nigga dun worry if u c god 1st tell him shit got worse, u know i aint mad, i know u representin the crew n i can picture u in heaven with a blunt n a brew שזה בערך (!!) חלק מהליריקס השם בכותרת